Yerleşme değilde üstüne görme diyorlar regl olunca regl olduğun halde gebesin aslında. Benim arkadaşımda regl oldum diyordu sancılara dayanamayıp doktora gidince öğrenmiş gebe olduğunu şaşırmıştım baya. Resmen regl oldum sende dikkat et olabilir öyle falan diyordu banaAma yerleşme kanaması az olmuyor mu baya 4 gün sürdü yoğun ve agrılı geçti
Ay valla takibe aldım konuyuHepimiz merakla senin doktordan sonuç almanı bekliyoruz resmen
Benden inan merakla bekliyorumAy valla takibe aldım konuyu
Kendimi falan unuttum yani şuanBenden inan merakla bekliyorum
Gece gece beni güldürdün yaa çok iyisinÇözdüm galiba senin durumu ahahhahaha senin bebek 5 haftalık ama senin bu ara kanaman yerleşme kanaması beta o yerleşme kanamasından genelde sonra yükselir o yüzden geç yükseliyor. Haftaya göre betan düşük ama bu düzenli arttığı sürece sorun değil. Fikrim bu hahahajaja sabırsızlıkla doktor yorumu bekliyorum senden
Senin durum nedir canımKendimi falan unuttum yani şuan
Ahahaahahahha kafayı yedim resmenGece gece beni güldürdün yaa çok iyisin
Acaba bu arkadaşın ki geç döllenme felan mı ondan böyle çıkıyorAhahaahahahha kafayı yedim resmen
Bende kendimde üstüne gördüm sanmıştım geç döllenme vs olaylarını çok araştırdım ondan o kadar araştırmaya artık bi şeyleri bileyim ya , yater ahahahah
Durumum ney bende bilmiyorumSenin durum nedir canım
Kan testi verseydiniz keşke netleşirdi belirsizlik insanı çok yoruyorDurumum ney bende bilmiyorumiki gün önce kahve leke geldi regl oluyorum sandım daha bişey yok ortada akıntım normale döndü geri. Geçen ay da regl olamadım 4 gün lekelendim geçti söktürücü içtim yine regl olmadım çok karışık durumlar
Salı günü vermeyi düşünüyorum bakalım. Kan vermekten de utanıyorum artık ahahhahahKan testi verseydiniz keşke netleşirdi belirsizlik insanı çok yoruyor
Hep negatif mi çıkıyor, en son ne zaman negatifi gördünüzSalı günü vermeyi düşünüyorum bakalım. Kan vermekten de utanıyorum artık ahahhahah
Bir an önce muayene olur dış gebelikse bile ilaçla sonlandırılsın allah korusun büyürse tüpünüzden olursunuz sancısı ayrı tabiValla bilmiyorum dış gebelikse eğer ne zaman öğrenirim öyle olduğunu
1 Ekim son regli tarihi , 14 gün sonra 14-15 tam zirve yumurtlama tarihi bundan 7-10 gün sonra yerleşme olur ve beta değeri bundan sonra yükselir . Oda 21-25 Ekim . O bu esnada kanama görüyor onu regli sanıyor ama değil bence. Beta değeri kişiden kişiye çok farklılık gösterir. Beta değerine göre hafta hesaplayamazsın demişti doktorum. Hamile misin değil misin onu anla yeter demişti. Zaten keseyi gördükten sonra beta bakmayı bırakıyor doktorlar.Acaba bu arkadaşın ki geç döllenme felan mı ondan böyle çıkıyor
23 ekimde gördüm negatifti sonra Tarlusal kullandım sökülmesi için ama olmadım üzerinden baya geçti tekrar veririm kanHep negatif mi çıkıyor, en son ne zaman negatifi gördünüz
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum23 ekimde gördüm negatifti sonra Tarlusal kullandım sökülmesi için ama olmadım üzerinden baya geçti tekrar veririm kan
Kanda çıkardı gebelik olsa canım. Stresten hava değişimden regl de değişiyor 2 aydır bende regl olamıyorum lekeleniyorum söktürücü de işe yaramıyor. Çok stres yapma akışına bırakİlişkiden 33 gün sonra, 62 gün sonra, 79 gün sonra beta negatif hepsi <0.100 benim meme şişmem ve içinin yanması asla geçmedi geçmiyor eşim de uzman gitti ve ben iyice stres oldum asla çözüm bulunamıyor acısı şişmesi geçmiyor. Yani demem o ki gebelik olsa mutlaka kanda çıkardı değil mi ve regllerim de düzensizleşti
Gebelik yok eminim ama bu meme yanmam için 3 ayrı doktora gittim hiç birisi net bir şey söylemediKanda çıkardı gebelik olsa canım. Stresten hava değişimden regl de değişiyor 2 aydır bende regl olamıyorum lekeleniyorum söktürücü de işe yaramıyor. Çok stres yapma akışına bırak
Bencede beta güzel ilerliyor olması gerektiği gibi sağlıklı gebelik olduğunu düşünüyorum. İyikidr kan da baktırmış doktor şans eseri öğrenmiş ha1 Ekim son regli tarihi , 14 gün sonra 14-15 tam zirve yumurtlama tarihi bundan 7-10 gün sonra yerleşme olur ve beta değeri bundan sonra yükselir . Oda 21-25 Ekim . O bu esnada kanama görüyor onu regli sanıyor ama değil bence. Beta değeri kişiden kişiye çok farklılık gösterir. Beta değerine göre hafta hesaplayamazsın demişti doktorum. Hamile misin değil misin onu anla yeter demişti. Zaten keseyi gördükten sonra beta bakmayı bırakıyor doktorlar.
Eğer sağlıklı bir gebelikse ki zamanlamaya göre bence gayet iyi benim tahminim 17 ekimde 6 binlerde betası kese falan görcek. Betası güzel artıyor çünkü . Bir çok insan bunu yaşıyor eğer idrsrla baksa belki negatif görüp gitmicekti doktora ve bir sonraki ay bebek büyümüş olacaktı . Kanda baktırmış olmasının artısı bence bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?