Beta 11

Ama yerleşme kanaması az olmuyor mu baya 4 gün sürdü yoğun ve agrılı geçti
Yerleşme değilde üstüne görme diyorlar regl olunca regl olduğun halde gebesin aslında. Benim arkadaşımda regl oldum diyordu sancılara dayanamayıp doktora gidince öğrenmiş gebe olduğunu şaşırmıştım baya. Resmen regl oldum sende dikkat et olabilir öyle falan diyordu bana

Gece gece beni güldürdün yaa çok iyisin

Ahahaahahahha kafayı yedim resmen
Bende kendimde üstüne gördüm sanmıştım geç döllenme vs olaylarını çok araştırdım ondan o kadar araştırmaya artık bi şeyleri bileyim ya , yater ahahahah
Acaba bu arkadaşın ki geç döllenme felan mı ondan böyle çıkıyor

Senin durum nedir canım
Durumum ney bende bilmiyorum iki gün önce kahve leke geldi regl oluyorum sandım daha bişey yok ortada akıntım normale döndü geri. Geçen ay da regl olamadım 4 gün lekelendim geçti söktürücü içtim yine regl olmadım çok karışık durumlar

Kan testi verseydiniz keşke netleşirdi belirsizlik insanı çok yoruyor

İlişkiden 33 gün sonra, 62 gün sonra, 79 gün sonra beta negatif hepsi <0.100 benim meme şişmem ve içinin yanması asla geçmedi geçmiyor eşim de uzman gitti ve ben iyice stres oldum asla çözüm bulunamıyor acısı şişmesi geçmiyor. Yani demem o ki gebelik olsa mutlaka kanda çıkardı değil mi ve regllerim de düzensizleşti

Acaba bu arkadaşın ki geç döllenme felan mı ondan böyle çıkıyor
1 Ekim son regli tarihi , 14 gün sonra 14-15 tam zirve yumurtlama tarihi bundan 7-10 gün sonra yerleşme olur ve beta değeri bundan sonra yükselir . Oda 21-25 Ekim . O bu esnada kanama görüyor onu regli sanıyor ama değil bence. Beta değeri kişiden kişiye çok farklılık gösterir. Beta değerine göre hafta hesaplayamazsın demişti doktorum. Hamile misin değil misin onu anla yeter demişti. Zaten keseyi gördükten sonra beta bakmayı bırakıyor doktorlar.
Eğer sağlıklı bir gebelikse ki zamanlamaya göre bence gayet iyi benim tahminim 17 ekimde 6 binlerde betası kese falan görcek. Betası güzel artıyor çünkü . Bir çok insan bunu yaşıyor eğer idrsrla baksa belki negatif görüp gitmicekti doktora ve bir sonraki ay bebek büyümüş olacaktı . Kanda baktırmış olmasının artısı bence bu.

Kanda çıkardı gebelik olsa canım. Stresten hava değişimden regl de değişiyor 2 aydır bende regl olamıyorum lekeleniyorum söktürücü de işe yaramıyor. Çok stres yapma akışına bırak

Kanda çıkardı gebelik olsa canım. Stresten hava değişimden regl de değişiyor 2 aydır bende regl olamıyorum lekeleniyorum söktürücü de işe yaramıyor. Çok stres yapma akışına bırak
Gebelik yok eminim ama bu meme yanmam için 3 ayrı doktora gittim hiç birisi net bir şey söylemedi

Bencede beta güzel ilerliyor olması gerektiği gibi sağlıklı gebelik olduğunu düşünüyorum. İyikidr kan da baktırmış doktor şans eseri öğrenmiş ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…