Beta 11

1 ekimdi 15-16 ekim gibi o kadar belirtim vardı ki dedim bu ay o ay hemen gittim kan verdim 22 sinde birşey çıkmamıştı
Çözdüm galiba senin durumu ahahhahaha senin bebek 5 haftalık ama senin bu ara kanaman yerleşme kanaması beta o yerleşme kanamasından genelde sonra yükselir o yüzden geç yükseliyor. Haftaya göre betan düşük ama bu düzenli arttığı sürece sorun değil. Fikrim bu hahahajaja sabırsızlıkla doktor yorumu bekliyorum senden

Olabilir mi peki bu yani 5 haftalıkla böyle bir beta yoksa uydurdun mu 5 haftalıksa hemen gideyim doktora

Olabilir mi peki bu yani 5 haftalıkla böyle bir beta yoksa uydurdun mu 5 haftalıksa hemen gideyim doktora
Ya benim aklım son yaşadığın 22 kanamasının regli olmasını ve Regliden sonra yumurtlayıp birde onun yerleşmesi lazım ki beta artsın bu süreç yaklaşık zaten 15-20 gün ahahahah bu sanki daha mantıksız . Sen muhtemelen tahminimce 17 Ekim gibi kese görürsün.
Oturdum valla senin durumunu düşündüm

O kadar merak ediyorum ki anlatamam bilsem ne zaman kaldığımı bundan sonra çocuk istediğim zaman o vakitleri değerlendirirm benim ilki de 2 Ağustos adet sonra 12 Ağustos civari bir adet daha 8 eylülde 3 haftalık hamileydim şuan hesaplayamıyorum bunu ama doktor saçmalıl var adet tarihinle örtüşmüyor demişti bunu da hesaplar mısın

Yavrum bence sen o zaman da 5 haftalık hamileydin ajajajajaja ilk hamileliğinde doktor haftayı sonra bebek boyuna göre falan ayarlamadı mı ?

Hatırlamıyorum ki arada doktor falan değiştirdim 5 yıl oldu nerdeyse ama saçma bulmuştu adet tarihimle
Bu sefer gidince benim durumum karışık hocam kesin net bilmiyorum regli tarihimi dersen crl değeri falan bakar regli gününü özellikle 8-9 . Haftada net olarak hesaplar. Geç döllenme vs olsa da ultrason ölçüsünü baz alıyorlar .

Senin döngünde olan sıra dışı durum

Senin adet tarihlerine göre:

• 1 Ekim → Adet başlangıcı
  • 25 Ekim → Tekrar adet olmuşsun (24 gün sonra)
  • Ama 3 Kasım’da beta hCG 11 çıkmış.

Şimdi bu tabloya baktığımızda şunu görüyoruz:

Eğer 25 Ekim gerçekten “adet” olsaydı, 3 Kasım’da beta 0 olmalıydı.

Ama senin 11 çıkması, demek ki 25 Ekim’de zaten gebelik başlamıştı.

Yani evet

Yumurtlama beklenenden erken olmuş (muhtemelen 10–12 Ekim civarı).

Döllenme gerçekleşmiş.

Embriyo rahme yerleşirken (22–25 Ekim civarı) rahim duvarından bir miktar kanama olmuş.

Bu da senin “adetim oldu sandığım” o 4 günlük kanama.

Chat gbt yorumum ektedir mantıklı

Regl oldum dedinya nasıldı her zamanki gibi miydi

Chat gbt yle aynı düşünüyoruz ahahahah

Hepimiz merakla senin doktordan sonuç almanı bekliyoruz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…