- 23 Nisan 2022
- 27
- 5
- 36
- 27
Yaa ne güzel sürpriz olmuştur maşallahKonuşmuştuk diğer arkadaşla Ekim ayında o kadar çok belirtim oldu ki ilk hamileliğimdeki gibiydi her şey kaşık batmaları göğüs ağrısı akıntı vücut yorgunlugu bundan şüphelendim çünkü hiçbir zaman böyle olmadım hamilelik dışında 22 ekim’de kan verdim hiçbir şey çıkmadı üstüne adet oldum üç gün sonra umudumu yitirdim yani hatta kasım ayındaki adetimde doktora gidecektim gebelik istediğim için sonra da tesadüfen öğrendim zaten belki sen de üstüne görüyorsundur hiç belli olmaz baksana ben şok oldum duyunca
Ay çok tatlı konuştunuz ama ümidim pek yokBence adetten sonra kan verin belki benimki gibi olmuştur inşallah öyle olmuştursiz ne zamandır istiyorsunuz
Aman siz daha yeni başlamışsınız olur elbette bir sorun yoksa bak 9. Ayda oldu eğer hamileysemYaa ne güzel sürpriz olmuştur maşallahBenim çok iyi hatırlıyorum adetten 1 hafta önce sol kasığım ağrıdı ve üst bacağımda çekilme yaşadım o gün adeta topallayarak yürüdüm. Sonra bel ağrım çok fenaydı, birde üstüne göğüs hassasiyeti eklenmişti çok acıyordu. Ve benim adetten önce ne belim ağrır, ne de göğüslerim. Benim karın ağrım aşırı olur adetken. Yani gerçekten çok farklıydı. Belki de kimyasal geçirdim bilmiyorum
Evet çok tuhaf hamile değilsem neyim şuan acaba kimyasal da bu şekilde mi oluyor ki adet sonrasıKonuyu takipteyim bende adetten hemen sonra çıkması çok dikkat çekici
Kimyasala benzemiyor ama yarın ki kan vermenize göre tahminler olur adetten kaç gün sonraydı bu sonuçEvet çok tuhaf hamile değilsem neyim şuan acaba kimyasal da bu şekilde mi oluyor ki adet sonrası
6. Gün bu sonuç çıktıKimyasala benzemiyor ama yarın ki kan vermenize göre tahminler olur adetten kaç gün sonraydı bu sonuç
Doktora ne zaman gidiyorsun ben doktor ne dicek çok merak ediyorum.Bende takipteyim ajajajjaja 11 beta çok çok yeni bi gebelik çünkü. Ya kanamadan önce oldu üstüne kanama geçirdin yada kanamadan hemen sonra oldu ama o zamandan bu zaman yükselmesi normal mi ??? Çok ilginç cidden6. Gün bu sonuç çıktı
En son nezaman kan verdiniz konuya tam hakim değilim ama düzenli takip öneririm yarın verecekmişsiniz zaten iki gün sonra yine kontrol ettirin duruma göre6. Gün bu sonuç çıktı
Uğurlu sayın demek kiAman siz daha yeni başlamışsınız olur elbette bir sorun yoksa bak 9. Ayda oldu eğer hamileysemki önce ki gebeliğim de 9. Ayda hamile kalmıştım benim sayım 9 sanırımn Allah gönlümüze göre versin inşallah
Az önce dayanamadım özelde kan verdim bugün de 18.5 çıktıEn son nezaman kan verdiniz konuya tam hakim değilim ama düzenli takip öneririm yarın verecekmişsiniz zaten iki gün sonra yine kontrol ettirin duruma göre
Bir bilsem 18.5 çıktı bu akşam daDoktora ne zaman gidiyorsun ben doktor ne dicek çok merak ediyorum.Bende takipteyim ajajajjaja 11 beta çok çok yeni bi gebelik çünkü. Ya kanamadan önce oldu üstüne kanama geçirdin yada kanamadan hemen sonra oldu ama o zamandan bu zaman yükselmesi normal mi ??? Çok ilginç cidden
Ben sizin için dış gebelikten şüphe ediyorum dillendirmek istemedim ama adetten sonra altı gün içinde hem yumurtlama olup hem gebelik oluşup çıkmaz testte. Zaten dış gebeliğin bir belirgin özelliği adet zamanı miktar gün olarak biraz farklarla adet geliyor ama testlerde pozitif çıkıyor. O yüzden değeri takipte kalarak doktor kontrolüne girin. Korkutmak istemiyorum özür dilerim panik ettiysem ama kendimde iki kez yaşadım o yüzden biraz tedirginim bu mevzudaAz önce dayanamadım özelde kan verdim bugün de 18.5 çıktı
Kaç gün arayla kan verdin ? Artıyor ama inşallah sağlıkla gelsin bebişinBir bilsem 18.5 çıktı bu akşam da
Yok canım herşey olabilir peki dış gebelikse ben adetten 2 gün önce kan vermiştim o zaman birşey çıkmamıştıBen sizin için dış gebelikten şüphe ediyorum dillendirmek istemedim ama adetten sonra altı gün içinde hem yumurtlama olup hem gebelik oluşup çıkmaz testte. Zaten dış gebeliğin bir belirgin özelliği adet zamanı miktar gün olarak biraz farklarla adet geliyor ama testlerde pozitif çıkıyor. O yüzden değeri takipte kalarak doktor kontrolüne girin. Korkutmak istemiyorum özür dilerim panik ettiysem ama kendimde iki kez yaşadım o yüzden biraz tedirginim bu mevzuda
2 gün olduKaç gün arayla kan verdin ? Artıyor ama inşallah sağlıkla gelsin bebişin
Çıkmaması normal yumurtlama günü bir kaç gün geçmiştir o yüzden çıkmaz belkide dışta değil ama normal bir gebelik gibide gelmiyor gerçi Allah ol derse herşey mümkün yinede temkinli olarak pozitif düşünelimYok canım herşey olabilir peki dış gebelikse ben adetten 2 gün önce kan vermiştim o zaman birşey çıkmamıştı
Valla bilmiyorum dış gebelikse eğer ne zaman öğrenirim öyle olduğunuÇıkmaması normal yumurtlama günü bir kaç gün geçmiştir o yüzden çıkmaz belkide dışta değil ama normal bir gebelik gibide gelmiyor gerçi Allah ol derse herşey mümkün yinede temkinli olarak pozitif düşünelim
Değer çok düşük şuan tüplerde odak görülmez değeri düzenli takip ederek şüpheler netlenirValla bilmiyorum dış gebelikse eğer ne zaman öğrenirim öyle olduğunu
Bence normal artıyor. İki günde %60 olması da yeterli. Ama tabi takipli olmak gerek sağlıkla gelsin2 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?