Beta değeri- kese

Sura1221

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2021
501
516
23
32
Merhaba kızlar. Sat tarihim 29 nisan ama ben yumurtlama takibi yapiyordum ve 14 mayista yumurtladim. 28 mayista beta baktirdim 96 çıktı. Bugun dr.a gittim vajinal ultrason bakti kese görünmedi ama rahim duvarin çok iyikalinlasmis dedi. Beta hcg istedi yine 1600 cikti bu defa. Dr sali günü gel anca görünür zaten dedi. Ama benim kafami karıştıran vajinal ultrason ile bakmasina rahmen bu değerde gorunmemesi normal midir. Yalvaririm tecrübeli arkadaslar fikir verin. O kadar strese girdim ki. Olumsuz birşey yoktur degil mi

Benim 2000 beta ile ultrasonda gorunmedi sadece bir nokta vardi doktor tecrübesiyle burada belirecek kese belli dedi ben hicbir sey gormedim. 4 gun sonra tekrar cagirdi bu sefer kese gorundu yani rahat olun kucuk oldugu icin gorunmemis olabilir. Ultrason cihazina gore de degisebiliyor.

Aslında karından baksaydi bende bu kadar endiselenmezdim ama vajinadan bakip değer 1600 ken görmemesi kafami karıştırdı.. sizce bu da normal midir

Aslında karından baksaydi bende bu kadar endiselenmezdim ama vajinadan bakip değer 1600 ken görmemesi kafami karıştırdı.. sizce bu da normal midir
Ilk hamileligimde hamile oldugumu ogrendigimde hcg 45.500du. Kese, bebek, kalp atışı her seyi vardi. Bunda doktor 2000in altındayken hic ultrasona almadi beni hep ileri gun verdi vajinal ultrasonda yapmadi hic ama bence normaldir yani cok minicik daha gorunmeyebilir. Doktorunuz da olumsuz bir sey dememis artisiniz da cok guzel icinizi ferah tutun sali gunu görürsünüz insallah.

Canım içini ferah tut. Artışın güzel. Kötü birşey olsa doktor söylerdi bence. Kişiden kişiye değişebiliyor. Bazen geç gözüküyor. Güzel haberler yaz insallah buraya. Ve sürekli bunu düşünüp stres olmamaya calış kolay değil ama az kalmış doktor gününe.

Ya çok teşekkür ederim. İcimi o kdr ferahlattiniz ki

Canım sen beta değerin kactayken keseyi gördün. Şuan ne aşamadasin. İlk gittiğinde böyle bir durumla karsilasmismiydin sende. Nasil bi süreçten geçtin biraz yardımcı olur musun.

Canım sen beta değerin kactayken keseyi gördün. Şuan ne aşamadasin. İlk gittiğinde böyle bir durumla karsilasmismiydin sende. Nasil bi süreçten geçtin biraz yardımcı olur musun.
Tabi olayım canım. Ben idrar testi yaptığımda 4 haftalıktı. Bana acilde 374 beta çıktığında 1 hafta 10 gün sonra kadın doğuma git dediler ama ben iki gün sonra yine kan verdim 850lerde çıkınca buradaki arkadaşlar artık kan verme kese için randevu al dediler. Bende 5+3 kese için doktora gittim. Yani 1 hafta sonrası hemen hemen. Çok şükür kese gözüktü. Buradaki arkadaşlardan duyduğuma göre yanlış hatırlamıyorsam 1300 ile alttan 3000 ile karından dediler ama. Ben 800 çıkınca üzerine ekleyerek 1 hafta sonrasına aldım randevu. Bende alttan bekliyordum ama doktor karından baktı canım. Belki doktor senide iyice betanın artmasını bekliyordur. Benimde bildiğim bu kadar canım. İnsallah iyi haberler verirsin. Herkesin değişik olabilir.

800 den 1 hafta sonra gittiysn baya artmıştır değerin canım. İnşallah bende de bı sorun olmaz salı günü görürüz ya. Çok tedirginim

Hayır canım doktor 15 gün sonra gel dedi. Sadece kese gözüktü. Hem bebek hem kalp atışı için gitcez 10 gün sonra. İnsallah sağlıkla Allahın izniyle duyup, görürüz.
İnşallah kuzum ya. Şu gebeliğin ilk aylarindaki stres bitmiyor bı turlu. Beta artti mi kese göründü mu kalp atışı duyuldu mu diye diye stresten ölecez

İnşallah kuzum ya. Şu gebeliğin ilk aylarindaki stres bitmiyor bı turlu. Beta artti mi kese göründü mu kalp atışı duyuldu mu diye diye stresten ölecez
Bizde onu konustuk geçenlerde. Test yapıyosun sonra kan verip sonucu bekle sonra beta sonra kese derken :) sağlık olsun insallah da hepsi olur canım az sabır.

Doktor a gore de degisiyor bu durum. Bende hamileydim kese gorunmuyor demisti. Tahlil ver duruma gore bakarizdemisti. Ultrasonu cikarirken son anda farjetti. Bu seferde farketmedigu icin herhalde a kucuk bir kese varmis demisti. Bu seferde kucuk kese diye takmistim kafama. Hakkinizda hayirlisi olsun. Icinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…