- 10 Kasım 2019
- 25
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi Gamzegokhan
-
Canim 0.100 ve 0.24 gebelik olmadigini gosterir. Gebelik olmasi icin 5.00 in ustu olmasi gerekir. Dilerim diger ay hamile kslirsin Rabbim gonlune gore versin
Yalnız 0,10 0,24 den küçük yani yükselmemiş düşmüş heyecandan farkedemedin sanırım ayrıca sıfırlı değerler hiçbişi ifade etmez gebelik için
Bende bekliyorum canım 4 yıldır çok iyi anlıyorum seni ama işte demek istediğim yükselmemiş düşmüş hayırlısı olsun hakkımızda8 yıldır bekliyorum 0,24 ten 0,100 olmuş canım biliyorum 0 bir anlam ifade etmiyor ama belki benim gibi olan sonradan gebe kaldığını öğrenen olmuş mu diyerek umut ediyor insanyanıtın teşekkürler
Bende bekliyorum canım 4 yıldır çok iyi anlıyorum seni ama işte demek istediğim yükselmemiş düşmüş hayırlısı olsun hakkımızda
Daha yumurtlama zamanindasin simdiki zamanlarda iliski olsun ki 10.gun sonrasi gebelik testi yaparsin canim. Üzülme canim benim her seyin vakti vardir. Bakalim mevlam neyler neylerse guzel eylerTeşekkür ederim yanıtın ve duan için benim adetime 10 vardı 0,24 üç gün sonra gittim yükselmiş 0,100 olmuş artınca daha da regle gün varken bir umut işte
Daha yumurtlama zamanindasin simdiki zamanlarda iliski olsun ki 10.gun sonrasi gebelik testi yaparsin canim. Üzülme canim benim her seyin vakti vardir. Bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler
Ben dusme var demedim gebelik icin erken daha yumurtlama donemindesin iliski olmali bu zamanlarda bak yumurtlama gunleriini takip et o gunlerde iliski olsun gebelik icin yuksek ihtimal tutar. Gebelik icin 5 ve uzeri olmali sayinin.. senin 0.100 yani 0. 1 beta hcg 5 ten yukari cikinca 2 gune bir katlanmasi lazim bu degerin saglikli gebelik olmasi icin. Yani diyelim 5 cikti degerin. 2 gun sonra 10 olmali ondan sonra 2 gun sonra 20 olmali.. diye gidiyor..Aselce lütfen bana dönus yapsen 0,24 ten 0,100 oluşuna yükselme değil düşme var demistin ya bu 0,0 olup 1,2,3 vs olup 10 ve üstü oluyor canım gebelik için cevaplarsan çok sevinirim 72 saatte yükselme dedikleri 0,100 den kaça gelmeli peki bu konu hakkında bilgim sıfır ben yükseldi diye seviniyordum meğer dususmus o vakit 0,100 den sonra kac olmali hiç ıyi değilim
Adetinize kaç gün var bilmiyorm ama inşallah size güzel bi sürpriz yaparAselce lütfen bana dönus yapsen 0,24 ten 0,100 oluşuna yükselme değil düşme var demistin ya bu 0,0 olup 1,2,3 vs olup 10 ve üstü oluyor canım gebelik için cevaplarsan çok sevinirim 72 saatte yükselme dedikleri 0,100 den kaça gelmeli peki bu konu hakkında bilgim sıfır ben yükseldi diye seviniyordum meğer dususmus o vakit 0,100 den sonra kac olmali hiç ıyi değilim
Ben dusme var demedim gebelik icin erken daha yumurtlama donemindesin iliski olmali bu zamanlarda bak yumurtlama gunleriini takip et o gunlerde iliski olsun gebelik icin yuksek ihtimal tutar. Gebelik icin 5 ve uzeri olmali sayinin.. senin 0.100 yani 0. 1 beta hcg 5 ten yukari cikinca 2 gune bir katlanmasi lazim bu degerin saglikli gebelik olmasi icin. Yani diyelim 5 cikti degerin. 2 gun sonra 10 olmali ondan sonra 2 gun sonra 20 olmali.. diye gidiyor..
Canim ovulasyon testi al yumirtlama takibi yap. Yumurtlama doneminde iliskilerde hamilr kalma sansin yukseliyor bilgin olsun.Çok saol allah razı olsun senden rabbimde hep sana yetişsin inşallah hemen döndün çok teşekkür ederim ıyisimi bir deri bir kemik kalmadan allaha bırakmak vardır elbet bir bildiği hayırlısı napayım
Canim ovulasyon testi al yumirtlama takibi yap. Yumurtlama doneminde iliskilerde hamilr kalma sansin yukseliyor bilgin olsun.
Ovulasyon dönemi nedir? Ovulasyon testi nasıl yapilir? buraya bak incele bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?