Beta hcg 0,100

Teşekkür ederim yanıtın ve duan için benim adetime 10 vardı 0,24 üç gün sonra gittim yükselmiş 0,100 olmuş artınca daha da regle gün varken bir umut işte
0,24 büyüktür 0,100 arkadasim.
Ayrica ovulasyondan en az 9 gün gecmeli ki kanda yükselmesi görünsün.
adete 10 gun varken demek daha gebe olsaniz dahi cikmayacak demektir kan testinde.
Ben 35. gün kan verdigimde 0,100 cikmisti, adet söktürücye baslamistim. Megersem gec yumurtlanmisim ve ogün 9. günmüs, ve gebeymisism, 1 hafta sonra ögrendim.
Diyecegim o ki adet tarihiniz gecip de adet olmama durumu olusmadan kan vermeniz hem size maddi manevi külfet hem de gereksiz stres yükler.

Valla öyle haklısın ugrasmiycam artık ne uyku ne yemek hiç bi düzenim kalmadı valla kafayı yedim artık iş yerinde kendimi ise veremez oldum bilim adamı gibi sürekli bir şeyler araştırıyorum gebelik için herşeyin hayırlısı deyip allaha birakacam mevlam neyler neylerse güzel eyler sanada büyük geçmiş olsun haklısın beklemek varken sabırla duayla

yalniz 8 senedir deneyip de nasil adete 10 gün kala kan vermenin bir sonuca ulastirmayacagini bilemiyor oldugunuzu cözemedim?
yanlis mi okudum acaba 8 seneyi?
ben ilk oglum icin 10 ay bekledim, doktora yapacaktim üreme konusunda nerdeyse:))

simdi ikinci icin de 1 senedir ugras halindeyim, adet duzenim fln bozuldu fazla arastirma yapmaktan, Ben de biraktim herseyi.
8 sene cok uzun bi süre tüm kontrolleri yaptirdiinz mi?
TSH mmesela?
ya da prolaktin baktirdiniz mi`?

Canım bir oğlum var 8 yaşında hiç korunmadan hep deniyoruz ne onda ne bende hicbir sorun yok ama olmuyor gitmediğimiz doktorda kalmadı en son sih dediler ona gittim oda çocuk tabahasi var dedi

Canım bir oğlum var 8 yaşında hiç korunmadan hep deniyoruz ne onda ne bende hicbir sorun yok ama olmuyor gitmediğimiz doktorda kalmadı en son sih dediler ona gittim oda çocuk tabahasi var dedi
sih nedir tabaha nedir sifir bilgim var kusuruma bakmayin
valla vakti var demek ki, ben artik öyle diyorum, kaderi yazilanin gelmesine var daha demek ki...
ama ne olursa olsun adetten on gün önce hicbi testte cikmaz bebe, bebe daha bebe olacagini dahi bilmez o kadar erken

8 yıl hicbir sorun yokken valla beni oralara kadar attı doğru söylüyorsun valla usandım artık ya vakti var yada rabbim bu kadar layık gördü elhamdülillah ne yapalım tevekkül ve sabirdan baska

Merhaba yeni üyeyim. Sat 20 Ekim bat 18 Kasım. 11 Kasım da yani Bugün beta hcg değeri : 2 Regl'e 7 günüm var sizce hamile olma ihtimalim var mı

Merhaba yeni üyeyim. Sat 20 Ekim bat 18 Kasım. 11 Kasım da yani Bugün beta hcg değeri : 2 Regl'e 7 günüm var sizce hamile olma ihtimalim var mı
Merhaba düşünme bence gidip benim gibi erkenden kan verip durma sonra böyle negatifleri görüyoruz büyük üzüntü stres varsada gidiyor ben artık öyle düşünüyorum bende dune kadar hep erken erken kan verip durdum ama artık yapmicam çünkü stresten başka bisey değil evet gebeysen inşallah yükselir 2 de 7 günde yükselebilecek bir değer bence rabbim gönlünce versin

Sağol canım teşekkür ederim inşallah öyledir. Belirti olarak yumurtlama gününden sonra bel ağrısı var. Benim ikinci olacak olursa gebeliği ilk gebeliği de hiç bir şey hissetmedim 12 haftalık olduğunda öğrendim kasığımda batma oldu onuda öylelikle öğrendim adetim düzensiz de o yüzden şimdide düzensiz ama yumurtlama günü iyi takip ettim hatta 3 gün sürdü

Valla bak canım dediğim gibi yapalım adet günümüzden en erken üç gün geçsin yoksa olan sağlıkta şahsen bende gitti

Valla bak canım dediğim gibi yapalım adet günümüzden en erken üç gün geçsin yoksa olan sağlıkta şahsen bende gitti
Tmm cnm olur vallahi öyle olsun o zaman Memlekette olacağım annem gilin yanında bakalım inş hayırlısı ikimiz içinde. Allahım herkesin gönlüne göre ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Tmm cnm olur vallahi öyle olsun o zaman Memlekette olacağım annem gilin yanında bakalım inş hayırlısı ikimiz içinde. Allahım herkesin gönlüne göre ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canım ama cidden bekle çünkü strese streste olanı götürmeye yetiyor bisey varsa vardır yoksa yok valla ben daha dusmicem derdinde mevlam büyük

Ben acaba üstte ne yazdim ?

lütfen adete 7 gün varken kanda cikar mi hic ya?
aceleniz nedir?
en az 9-10 gün gecmeli ki kana gecsin.
herhalde herkes cok zengin ki daha vou gününden kan vermeye basliyor cözemedim gitti yani..

Ben acaba üstte ne yazdim ?

lütfen adete 7 gün varken kanda cikar mi hic ya?
aceleniz nedir?
en az 9-10 gün gecmeli ki kana gecsin.
herhalde herkes cok zengin ki daha vou gününden kan vermeye basliyor cözemedim gitti yani..
Canım haklısında ben zaten devlet hastanesinden başka yere gitmem yani devlette yaptırdım testi tmm bekliyeceğim

Bn zaten hiç stres yapmıyorum ki Allaha bırakıyorum ol derse olur hayırlısı ben vallahi hiç stres içinde değilim kafama bile takmıyorum relax ım

Bn zaten hiç stres yapmıyorum ki Allaha bırakıyorum ol derse olur hayırlısı ben vallahi hiç stres içinde değilim kafama bile takmıyorum relax ım
Benim de adetim arada sapitiyor, o sebeple artik yumurtlama dönemimden takip ediyorum. vucudunuzu dinleyip ya da ovu testleriyle ovu gününüzü yakalayip o dönemde iliski yasayip,
ovu testinin en kirmizi oldugu günden tam 14 gün sayip, 15. gün de hala adet olunmamissa kan testi icin gidilmesini maddi manevi acidan en mantiklisi buluyorum.
Yani bence bu bile hizli tabii, ben bu sekil yasamaya gectigimden beri hic test yapmadim, son 6-7 aydir yani. Üzülmüyorum böylece. Adet geliyor, konu kapaniyor.
Ama ben bunu da cok aceleci buluyorum, o sebeple gecikirsem de 1 hafta gecikmeden sonra ilk testimi yapmayi ya da 7. haftaya doktor randevusu almayi düsünüyorum.
Bundan önceki adimlari gereksiz telas ve kendine üzüntü olarak görüyorum.
Mart ayinda 63 gün adet olmadim, ona ragmen 40. gün-50. gün ve 60. gün test yaptim sdce idrarda, o bile yetti sinirlerimi bozmama, ki emzirme bittikten sonra tam 6 ay duzenli adet oolmustum tam 32 günde, nasi bozulmasin sinirim.
O sebeple ben cözümü böyle buldum, size de tavsiye ederim. Olacagi zaman olacak, süreci kendimize zorlastiriryoruz böyle

Pardon bir şey soracagim emzirme dönemi demissiniz bir cocugunuz var ve ikinciyi istiyorsunuz degil mi dogru mu anladım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…