- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Gamzegokhan
-
Canım 0.2 deger i 0.1den buyuk değer ifade eder artmamıs yani yanlıs yorumluyorsun8 yıldır bekliyorum 0,24 ten 0,100 olmuş canım biliyorum 0 bir anlam ifade etmiyor ama belki benim gibi olan sonradan gebe kaldığını öğrenen olmuş mu diyerek umut ediyor insanyanıtın teşekkürler
Merhaba benim bat da 18i benim umudum yok ama sende bir weyler olabilir çünki bir defasinda regle 3 gün kala beta hcg 0.100 cikmiwdi yani genellikle 0.100 oluyo gebelik yoksa umutlandirip uzulmeni istemem ama InwaAllah guzel haberini aliriz mutlaka yaz bizedeMerhaba yeni üyeyim. Sat 20 Ekim bat 18 Kasım. 11 Kasım da yani Bugün beta hcg değeri : 2 Regl'e 7 günüm var sizce hamile olma ihtimalim var mı
Amin inşallah canımMerhaba benim bat da 18i benim umudum yok ama sende bir weyler olabilir çünki bir defasinda regle 3 gün kala beta hcg 0.100 cikmiwdi yani genellikle 0.100 oluyo gebelik yoksa umutlandirip uzulmeni istemem ama InwaAllah guzel haberini aliriz mutlaka yaz bizede
evet canim öyle.Pardon bir şey soracagim emzirme dönemi demissiniz bir cocugunuz var ve ikinciyi istiyorsunuz degil mi dogru mu anladım??
İnş hayırlısı olsun bakalım bekliyeceğim bende teşekkür ederimMerhaba benim bat da 18i benim umudum yok ama sende bir weyler olabilir çünki bir defasinda regle 3 gün kala beta hcg 0.100 cikmiwdi yani genellikle 0.100 oluyo gebelik yoksa umutlandirip uzulmeni istemem ama InwaAllah guzel haberini aliriz mutlaka yaz bizede
Canım ne yaptın sen hastalandı mı yoksa daha varmış gününe sormak istedim kusura bakmaAmin canım ama cidden bekle çünkü strese streste olanı götürmeye yetiyor bisey varsa vardır yoksa yok valla ben daha dusmicem derdinde mevlam büyük
İnş canım hayırlısı olsun bakalım Allah ım isteyen herkese versin inşMerhaba benim bat da 18i benim umudum yok ama sende bir weyler olabilir çünki bir defasinda regle 3 gün kala beta hcg 0.100 cikmiwdi yani genellikle 0.100 oluyo gebelik yoksa umutlandirip uzulmeni istemem ama InwaAllah guzel haberini aliriz mutlaka yaz bizede
Aminİnş canım hayırlısı olsun bakalım Allah ım isteyen herkese versin inş
Hayır cnm daha 4 günüm var adete hiçbir belirti yok adet olarak ama göğsüm de 1 hafta şişlik ve ağrı var beden bile sıkıyor artık gece dayanamayıp çıkarıyorum birde bugün hiç olmaz dı 2 defa başim döndü ve şimdi çok halsizim hiç kıpırdıyasım yok kusura bakma sonradan gördüm yazını sen ne yaptın cnmAmin
Naptin hastalandinmi adet belirtisi varmi
Bende de 4 gun var beklemedeyim daha belirti yokHayır cnm daha 4 günüm var adete hiçbir belirti yok adet olarak ama göğsüm de 1 hafta şişlik ve ağrı var beden bile sıkıyor artık gece dayanamayıp çıkarıyorum birde bugün hiç olmaz dı 2 defa başim döndü ve şimdi çok halsizim hiç kıpırdıyasım yok kusura bakma sonradan gördüm yazını sen ne yaptın cnm
Benim birde bel ağrım var bakalım hayırlısı yarında memlekete gideceğim annem gilin yanına bakalım inş bu halsizliğim olmaz yolculukta fazla devam etmez o zaman çekilmez olurBende de 4 gun var beklemedeyim daha belirti yok
InwaAllah hayirlisi neyse o olur canimBenim birde bel ağrım var bakalım hayırlısı yarında memlekete gideceğim annem gilin yanına bakalım inş bu halsizliğim olmaz yolculukta fazla devam etmez o zaman çekilmez olur
Ama ben ayın 19 da doktor randevum var almıştım gelmezse muane olayım ve tahlili tekrarlayalım diye tam o gün bir gün geçmiş olacak gelmezse eğerBenim birde bel ağrım var bakalım hayırlısı yarında memlekete gideceğim annem gilin yanına bakalım inş bu halsizliğim olmaz yolculukta fazla devam etmez o zaman çekilmez olur
Merhaba canim Ben daha olmadım senden naberMerhaba cnm nasılsın ne yaptın
Benimde gelmedi 2 gün kaldıMerhaba canim Ben daha olmadım senden naber
InwaAllah hic gelmezBenimde gelmedi 2 gün kaldı
İnş bakalım beklemekteyim ya yumurtlama dan beri göğüsleri şiş vallahi yanıyor ve acıyor. İnş seninkine hiç gelmezInwaAllah hic gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?