Beta hcg 0,100

8 yıldır bekliyorum 0,24 ten 0,100 olmuş canım biliyorum 0 bir anlam ifade etmiyor ama belki benim gibi olan sonradan gebe kaldığını öğrenen olmuş mu diyerek umut ediyor insanyanıtın teşekkürler
Canım 0.2 deger i 0.1den buyuk değer ifade eder artmamıs yani yanlıs yorumluyorsun

Merhaba yeni üyeyim. Sat 20 Ekim bat 18 Kasım. 11 Kasım da yani Bugün beta hcg değeri : 2 Regl'e 7 günüm var sizce hamile olma ihtimalim var mı
Merhaba benim bat da 18i benim umudum yok ama sende bir weyler olabilir çünki bir defasinda regle 3 gün kala beta hcg 0.100 cikmiwdi yani genellikle 0.100 oluyo gebelik yoksa umutlandirip uzulmeni istemem ama InwaAllah guzel haberini aliriz mutlaka yaz bizede

5’in altinda inis cikislar olabilir illa ki. Yaptirdiginiz laboratuvara gore bile sonuc degisik cikabilir biraz. Yalniz sorun su ki 0,100 0,24’ten buyuk degil kucuk. Yukselmemis dusmus yani deger ama o kadar yukselis de dusus de dikkate alinmaz bu durumda. Kaldi ki daha test yaptirmak icin de cok erken

Amin inşallah canım

Kür falan uyguluyor musunuz ? Eşiniz de bi sperm testi yaptırsın belki bir sağlık sorunu oluşmuştur farketmediğiniz. Çakşır suyu var onu bi araştır onla hamile kalanlar var

Pardon bir şey soracagim emzirme dönemi demissiniz bir cocugunuz var ve ikinciyi istiyorsunuz degil mi dogru mu anladım??
evet canim öyle.
20 ay emzirdim, emmeyi birakinca adetim 32 gün düzenine girdi ama sütüm gitmedi, oglum 30 aylik civariyken anca gitti süt sonunda, süt korumasi mi oldu diye dusunuyorum bazen.
Oglum artik 3 yasina girecek, kücük degil yani

İnş hayırlısı olsun bakalım bekliyeceğim bende teşekkür ederim

İnş canım hayırlısı olsun bakalım Allah ım isteyen herkese versin inş

Amin
Naptin hastalandinmi adet belirtisi varmi
Hayır cnm daha 4 günüm var adete hiçbir belirti yok adet olarak ama göğsüm de 1 hafta şişlik ve ağrı var beden bile sıkıyor artık gece dayanamayıp çıkarıyorum birde bugün hiç olmaz dı 2 defa başim döndü ve şimdi çok halsizim hiç kıpırdıyasım yok kusura bakma sonradan gördüm yazını sen ne yaptın cnm

Bende de 4 gun var beklemedeyim daha belirti yok

Benim birde bel ağrım var bakalım hayırlısı yarında memlekete gideceğim annem gilin yanına bakalım inş bu halsizliğim olmaz yolculukta fazla devam etmez o zaman çekilmez olur
InwaAllah hayirlisi neyse o olur canim

Benim birde bel ağrım var bakalım hayırlısı yarında memlekete gideceğim annem gilin yanına bakalım inş bu halsizliğim olmaz yolculukta fazla devam etmez o zaman çekilmez olur
Ama ben ayın 19 da doktor randevum var almıştım gelmezse muane olayım ve tahlili tekrarlayalım diye tam o gün bir gün geçmiş olacak gelmezse eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…