Gebeliğe Hazırlık BETA HCG <0.105 NE DEMEK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BAHARGELSE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
38
31
88
41
ARKADAŞLAR MRH YENI UYE OLDUM GEBELİK İLE İLGİLİ BAYA SIKINTILI ZAMANLAR YAŞADIM
ZAMANI GELİNCE HEPSİNİ ANLATIP SİZINLE TECRUBELERİMİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM.AZ ONCE DE KAN DA GEBELİK TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 0.105 NE DEMEK OLDUGUNU YARIN DOKTORA SORUN DEDI AMA BEN MERAKTAN CATLAYACAM 0.100 DUYMUSTUM AMA BU BİRAZ GARİP OLDU SANKİ BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLABILIRMI .

ARKADAŞAR BUGUN KANDA DEGERİME BAKTIM 55.64 OLMUŞ GEBEYİM YANI ALLAH İSTEYEN ERKESE NASİP ETSİN BASKA BİR BASLIK ALTINDA AYRINTILI BIR SEKILDE 9 AY SONRA NASIL OLDUGUNU NELER YAPTIGIMI ANLATACAM
BETA HCG 0.105 TEN Mİ YÜKSELMİŞ 0.105 KEN ADETİNE KAÇ GÜN VARDI ÖYLE ÇIKTI

BETA HCG 0.105 TEN Mİ YÜKSELMİŞ 0.105 KEN ADETİNE KAÇ GÜN VARDI ÖYLE ÇIKTI
evet adetıme 7 gun vardı bende kan pıhtılaşması oldugu için erken den oğrenmem gerek o yuzde her zamanerken bakıyorum kan da var mı dıye 7 gun once yaptırdım 0.105 çıktı 5 gun sonra yaptırdım 55.64 cıktı oluyor demekkı boyle seyler sanırım gec dollenme olmuş

ya bu müthiş birşey ama farkındamısın bende 0.105 cıksa sinirden kagıdı parçalarım negatif diye ben bi dönem adetimden önce tesadüfen 4,2 i gördüm ve bana gebelik yok dediler gönderdiler

ya bu müthiş birşey ama farkındamısın bende 0.105 cıksa sinirden kagıdı parçalarım negatif diye ben bi dönem adetimden önce tesadüfen 4,2 i gördüm ve bana gebelik yok dediler gönderdiler
evet cok şüküallah ısteyen herkese nasıp etsın 4,2 de hamılelık olustu mu peki

evet cok şüküallah ısteyen herkese nasıp etsın 4,2 de hamılelık olustu mu peki
tabiki hayır bende bu yazanları okudukça acaba düşük mü yapıyorum diye düşünüyorum çünkü 2,5 yıldır sadece iki defa adetim geçmeden test yaptım biri zaten 14 küsürdü onda gebelik başlangıcı var dediler ama 3 gün sonra yükselmesi gereken deger 3 e düşmüştü doktor düşük yapıyorsun dedi bu 4,2 sonucumdada gebe degilsin dediler acaba buda mı düşüktü diye düşünüyorum şimdide

yanı bılemıyorum ama 1 ile 5 arasında bır sayı ıse de gebelik oluşmaya başlıyor dıye okumustum bır yerden canım bak sen mutlaka bır araştırma hastanesı ne gıdıp kan pıhtısı tahlılı yaptırman adını sımdı unuttum bu tahlılı mutlaka yaptır bır kez daha hamıleleık dusunmeden

Gerçekten yaptırsam iyi olacak bu ayda asilama yapıldı onun sonucunu bekliyorum izin günümde gidip yaptırim gerçekten

kızlar merhaba bana da yardımcı olabilirmisiniz
beta hcg 8,58 ne oluyor?
Adetim 1 gün gecikti bugün idrar testi yaptım silik çıktı.

Kızlar merhaba dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugün test aldım negatif çıktı ama adet belirtim Yok normalde 28 günde bir oluyorum ama olmadım test negatif çıktı sadece su anda hafif midemde bi yanma var ama böyle adet agrısı gibi değil ne olabilir kızlar kan testi mi yaptırmam gerekiyor yoksa bekleyeyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…