Gebeliğe Hazırlık BETA HCG <0.105 NE DEMEK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla

Valla bnde 1 yıl 1 hafta oldu evlenelim hâlâ bekliyorum bnde çok bekledim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Benimde 13.ayim kist tedavisi gordum, 2ay catlatma ignesi oldum bi tanesi dusuk oldu daha tutunmadan bu ay kendiliginden catladi ve tuttu. Bakalim hayirlisiyla insallah rabbim nasip eder

arkadaşlar hamile kalma recetem dıye bır konu paylaşmıstım onu okuyun lutfen bende cok çektım emınım işinıze yarayacak seyler vardır bende cok zor şartlar altında bebegımı kucağıma alacam ınsanlah şimdi 21.haftadayız dilerim herkes bu heycanı sonuna kadar yasasın

Kızlar selam adetim 7 gün gecikti ama hiç gecikmezdi şaşmazdı yani . Dün test yaptım çok umutlanmıştım 0.100 çıktı yani negatif hala adet olmadım ve de ayın 1 inden beri acayip karnım ağrıyor Değerim yükselmez mi çok umutlanmıştım dün yıkıldım resmen

kızlar aynı yerde test yaptırıyorum değerler sürekli 0.05 1.2 veya böyle noktalı değerler cıkıyordu bu sefer yine yaptırdım acildeki doktor sınıra yakın dedi 0,495 cıktı değer noktayla virgül arasındaki fark nedir bu değerlerde bilen varmı çözemedim benböyle birşeyle karşılaşan oldu mu

canını sıkma hayırlısı değilmiş de o bır ay olur hem allah buyuk bırde ben hamıle kalma recetem dıye bır konu acmıştım onu oku orda işine yarayacak seyler bulursun ve ınssnlah en kısa zamanda da guzel haberlerinı alırız

İnşallah canım ya İnan bu ay o kadar umutluydum ki hakkımızıda hayırlısı olsun inşallah

İnşallah canım ya İnan bu ay o kadar umutluydum ki hakkımızıda hayırlısı olsun inşallah
senı oyle ıyı anlıyorum kı bende çok yasadım bak şimdi darısı sana olsun 6 aylık hamıleyım gonlunu ferah tut oyle guzel zamanda olacakkıı hamıleliğin incir kürü vr onu mutlaka uygula acayıp işe yarıyor

Sormak istedim benimde 1 hafta önce 0.46 cıktı halla adet olmadım çıkarmı bilmem sizin nedir durum

Sormak istedim benimde 1 hafta önce 0.46 cıktı halla adet olmadım çıkarmı bilmem sizin nedir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…