- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 28
- Konu Sahibi BAHARGELSE
-
İnşallah vardr yaaa çok çabaladm bu ayUmut vermek istemem ama dedigim gibi benim 5gun icinde 86katina cikti. Idrar testi yaptin mi?
Bak normalde herkes kanda cikar der ama benim daha adetime 1gun kala idrarimda hafif silik cikti sabahina tam ciktiydiİnşallah vardr yaaa çok çabaladm bu ay
Bebekten bebege bunyeden bunyeye cok degisiyorİnşallah vardr yaaa çok çabaladm bu ay
Maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinBak normalde herkes kanda cikar der ama benim daha adetime 1gun kala idrarimda hafif silik cikti sabahina tam ciktiydi
Amiiin canim benim, rabbim insallah basta sana sonra isteyen herkese nasip eder. Ben cok bekledim vallaMaşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Valla bnde 1 yıl 1 hafta oldu evlenelim hâlâ bekliyorum bnde çok bekledim güzel dileklerin için çok teşekkür ederimAmiiin canim benim, rabbim insallah basta sana sonra isteyen herkese nasip eder. Ben cok bekledim valla
Benimde 13.ayim kist tedavisi gordum, 2ay catlatma ignesi oldum bi tanesi dusuk oldu daha tutunmadan bu ay kendiliginden catladi ve tuttu. Bakalim hayirlisiyla insallah rabbim nasip ederValla
Valla bnde 1 yıl 1 hafta oldu evlenelim hâlâ bekliyorum bnde çok bekledim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Insllh meleğim inşallahBenimde 13.ayim kist tedavisi gordum, 2ay catlatma ignesi oldum bi tanesi dusuk oldu daha tutunmadan bu ay kendiliginden catladi ve tuttu. Bakalim hayirlisiyla insallah rabbim nasip eder
canını sıkma hayırlısı değilmiş de o bır ay olur hem allah buyuk bırde ben hamıle kalma recetem dıye bır konu acmıştım onu oku orda işine yarayacak seyler bulursun ve ınssnlah en kısa zamanda da guzel haberlerinı alırızKızlar selam adetim 7 gün gecikti ama hiç gecikmezdi şaşmazdı yani . Dün test yaptım çok umutlanmıştım 0.100 çıktı yani negatifhala adet olmadım ve de ayın 1 inden beri acayip karnım ağrıyor Değerim yükselmez mi çok umutlanmıştım dün yıkıldım resmen
İnşallah canım ya İnan bu ay o kadar umutluydum ki hakkımızıda hayırlısı olsun inşallahcanını sıkma hayırlısı değilmiş de o bır ay olur hem allah buyuk bırde ben hamıle kalma recetem dıye bır konu acmıştım onu oku orda işine yarayacak seyler bulursun ve ınssnlah en kısa zamanda da guzel haberlerinı alırız
senı oyle ıyı anlıyorum kı bende çok yasadım bak şimdi darısı sana olsun 6 aylık hamıleyım gonlunu ferah tut oyle guzel zamanda olacakkıı hamıleliğin incir kürü vr onu mutlaka uygula acayıp işe yarıyorİnşallah canım ya İnan bu ay o kadar umutluydum ki hakkımızıda hayırlısı olsun inşallah
Sormak istedim benimde 1 hafta önce 0.46 cıktı halla adet olmadım çıkarmı bilmem sizin nedir durumKızlar selam adetim 7 gün gecikti ama hiç gecikmezdi şaşmazdı yani . Dün test yaptım çok umutlanmıştım 0.100 çıktı yani negatifhala adet olmadım ve de ayın 1 inden beri acayip karnım ağrıyor Değerim yükselmez mi çok umutlanmıştım dün yıkıldım resmen
Sormak istedim benimde 1 hafta önce 0.46 cıktı halla adet olmadım çıkarmı bilmem sizin nedir durumKızlar selam adetim 7 gün gecikti ama hiç gecikmezdi şaşmazdı yani . Dün test yaptım çok umutlanmıştım 0.100 çıktı yani negatifhala adet olmadım ve de ayın 1 inden beri acayip karnım ağrıyor Değerim yükselmez mi çok umutlanmıştım dün yıkıldım resmen
Adet oldum ben canımSormak istedim benimde 1 hafta önce 0.46 cıktı halla adet olmadım çıkarmı bilmem sizin nedir durum
Canim sormak istedim benimde adetim 4 gün geçti kan testim negatif yükseliş oldumuKızlaaar ben adet günümden 1gün önce kan verdim değer 0.100 çıktı adet olmadım hâlâ 2 günüm geçiyor sizce değer yükselir mi cvp verin lutfeeennnn çok hycnlandm
Yok canım adet oldumCanim sormak istedim benimde adetim 4 gün geçti kan testim negatif yükseliş oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?