- 5 Haziran 2017
- 82
- 43
- 3
- 37
- Konu Sahibi BAHARGELSE
-
Yarın 15 baya olmuş oluyor tabi en azından 1 20 den yükselmiş 5 i geçmiş olması lazım arada 3 gün var bakalım inşallah iyi haberler veririsnTmm canım yarın 15günü kan versem çıkarmı ki korkuyorumda kasıklarımda ağrı var adet olcam gibi gögüsüm acıo adet olmadan önce öğle oluorum hep bilmiorum ki beklesemmi yarın kan mı versem
İnşallah canım sende sen kaçınçı gündesin hangi tedaviyi uyguluyosunYarın 15 baya olmuş oluyor tabi en azından 1 20 den yükselmiş 5 i geçmiş olması lazım arada 3 gün var bakalım inşallah iyi haberler veririsn
Bugün 11 günüm aslında ama birgün önce catmaya başladığı düşünüyorum o yüzden bugün beta baktığım klomen kullanmadan tek yumurta için iğne oldum ilk tedavim bi kızım var şükür 4 senedir 2. Icin uğraşıyorum 2 dış gebeliğim varİnşallah canım sende sen kaçınçı gündesin hangi tedaviyi uyguluyosun
Allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin ve biraz önce saglıkla bebişlerimizi kucagımıza versin inşallah amin üzülme ilk gelmiş ikinci de artık bekletmeden gelir inş cnmBugün 11 günüm aslında ama birgün önce catmaya başladığı düşünüyorum o yüzden bugün beta baktığım klomen kullanmadan tek yumurta için iğne oldum ilk tedavim bi kızım var şükür 4 senedir 2. Icin uğraşıyorum 2 dış gebeliğim var
Amiin canım inşallah sağlıkla gelsinler sen ne tedavileri gördün nezamandir uğraşıyorsnAllah analı babalı büyütsün uzun ömür versin ve biraz önce saglıkla bebişlerimizi kucagımıza versin inşallah amin üzülme ilk gelmiş ikinci de artık bekletmeden gelir inş cnm
Canim yeni gördüm msj ben ilk tedavim bugün ignein 13 Günü 11 gün test negatif biliyorsun hala beklemedeyim sen naptinAmiin canım inşallah sağlıkla gelsinler sen ne tedavileri gördün nezamandir uğraşıyorsn
Bence testi 2 gün ara tekrarla 2 ye katlamis falan olursa vardır demekKızlar meraba bende dün adetime 7 gün kala test yaptım sonuç <5,00 negatif yazıyodu, anlayamadığım şu neden tam olarak değer yazmamışlar, değer 5 mi çıkmış yoksa 5in altı mı demek bu, daha önceki negatif testimde <0,1 negatif filan yazıyodu çünkü
Sen hastalandinmi peki canım iğneden kaç fun sonra olmuş oldunBenimde negatif 12gün1.20cıkmıştı demekki12gün belli oluo kızlar pazartesi tekarar gidicm femara çatlama iğnesi için inş bukez tutar
Canım 16gun oldum sabahSen hastalandinmi peki canım iğneden kaç fun sonra olmuş oldun
Bende az önce oldum canım hayırlısı olsun inşallah bu ay soğan kuru denicem inşallah bakalım nasip se olurCanım 16gun oldum sabah
Burda paylasirmisin canım göremedimkızlar hamıle kalma recetem dıye yazı paylaştım onu okuyup uygulayın lutfen gercten işe yarıyor bakın bu benım 5 gebeliğim
Benim adetimin 2.gunu kan testi verdim 1.8800cikti. 8.gunu 85.6cikti. Daha yeni olusuyomus kizanim snin kac gun gecmisti adetinARKADAŞAR BUGUN KANDA DEGERİME BAKTIM 55.64 OLMUŞ GEBEYİM YANI ALLAH İSTEYEN ERKESE NASİP ETSİN BASKA BİR BASLIK ALTINDA AYRINTILI BIR SEKILDE 9 AY SONRA NASIL OLDUGUNU NELER YAPTIGIMI ANLATACAM
Umut vermek istemem ama dedigim gibi benim 5gun icinde 86katina cikti. Idrar testi yaptin mi?Kızlaaar ben adet günümden 1gün önce kan verdim değer 0.100 çıktı adet olmadım hâlâ 2 günüm geçiyor sizce değer yükselir mi cvp verin lutfeeennnn çok hycnlandm
Yapmadım pazar günü yapmayı düşünüyorumUmut vermek istemem ama dedigim gibi benim 5gun icinde 86katina cikti. Idrar testi yaptin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?