Gebeliğe Hazırlık BETA HCG <0.105 NE DEMEK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tmm canım yarın 15günü kan versem çıkarmı ki korkuyorumda kasıklarımda ağrı var adet olcam gibi gögüsüm acıo adet olmadan önce öğle oluorum hep bilmiorum ki beklesemmi yarın kan mı versem
Yarın 15 baya olmuş oluyor tabi en azından 1 20 den yükselmiş 5 i geçmiş olması lazım arada 3 gün var bakalım inşallah iyi haberler veririsn

İnşallah canım sende sen kaçınçı gündesin hangi tedaviyi uyguluyosun
Bugün 11 günüm aslında ama birgün önce catmaya başladığı düşünüyorum o yüzden bugün beta baktığım klomen kullanmadan tek yumurta için iğne oldum ilk tedavim bi kızım var şükür 4 senedir 2. Icin uğraşıyorum 2 dış gebeliğim var

Allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin ve biraz önce saglıkla bebişlerimizi kucagımıza versin inşallah amin üzülme ilk gelmiş ikinci de artık bekletmeden gelir inş cnm

Kızlar meraba bende dün adetime 7 gün kala test yaptım sonuç <5,00 negatif yazıyodu, anlayamadığım şu neden tam olarak değer yazmamışlar, değer 5 mi çıkmış yoksa 5in altı mı demek bu, daha önceki negatif testimde <0,1 negatif filan yazıyodu çünkü

Bence testi 2 gün ara tekrarla 2 ye katlamis falan olursa vardır demek

kızlar hamıle kalma recetem dıye yazı paylaştım onu okuyup uygulayın lutfen gercten işe yarıyor bakın bu benım 5 gebeliğim

Kızlar biliyorsunuz ben 14 . Gün adet oldum çok ağrılı 2 gün geçirdim dün azaldı ve akşam bitti kanamam yani 2 gün normal adet gördüm 3 gün azaldı bugün de bilginiz beyaz akıntim gelmeye başladı normalde adetim 8 gün sürer anda olsa renkli akıntim gelir iğneyle bi alakası varmı başına bu şekil gelen varmı meraktayim acaba başka bişey olabilirmi

ARKADAŞAR BUGUN KANDA DEGERİME BAKTIM 55.64 OLMUŞ GEBEYİM YANI ALLAH İSTEYEN ERKESE NASİP ETSİN BASKA BİR BASLIK ALTINDA AYRINTILI BIR SEKILDE 9 AY SONRA NASIL OLDUGUNU NELER YAPTIGIMI ANLATACAM
Benim adetimin 2.gunu kan testi verdim 1.8800cikti. 8.gunu 85.6cikti. Daha yeni olusuyomus kizanim snin kac gun gecmisti adetin

Kızlaaar ben adet günümden 1gün önce kan verdim değer 0.100 çıktı adet olmadım hâlâ 2 günüm geçiyor sizce değer yükselir mi cvp verin lutfeeennnn çok hycnlandm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…