- 11 Nisan 2017
- 38
- 31
- 88
- 41
- Konu Sahibi BAHARGELSE
-
anam hayırlı ugulu olsun demek ki hamılesın canım gozun aydın :)hemen yarın doktora bır gıt ya da sağlık ocagından betahgc artısını gözlemle ordakıler senı yonlendrırır zaten daha once bebek var mıkızlar merhaba bana da yardımcı olabilirmisiniz
beta hcg 8,58 ne oluyor?
Adetim 1 gün gecikti bugün idrar testi yaptım silik çıktı.
mrh hamıle olabılırsın gec dollenmeden dolayı cıkmayabiliyor bu arada hemen atmasaydın testı hatta attıgın yerden alabılırsen bır daha bak bazen bıraz zaman gectıkten sonra cıkabılıyor benım oyle olmustu ya da yarın yıne yap test bence bakalın ne cıkacak olmadı bır sağlık ocagına gıdıp kanda baktır kesın sonuc cunku :)Kızlar merhaba dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugün test aldım negatif çıktı ama adet belirtim Yok normalde 28 günde bir oluyorum ama olmadım test negatif çıktı sadece su anda hafif midemde bi yanma var ama böyle adet agrısı gibi değil ne olabilir kızlar kan testi mi yaptırmam gerekiyor yoksa bekleyeyim mi
Canım hayır yok inşallah bu ay tedavi gördüm 8 aydır deniyorduk :) Doktorum dedi ki ne var ne yok değerin düşük 2 gün sonra beta hcgyi tekrarlayalım dedi ne sevinebildim ne üzülebildim aradayım ama çok heyecanlıyım inşallah canım vardır :)anam hayırlı ugulu olsun demek ki hamılesın canım gozun aydın :)hemen yarın doktora bır gıt ya da sağlık ocagından betahgc artısını gözlemle ordakıler senı yonlendrırır zaten daha once bebek var mı
bence kesınlıkle artış olacak olmassa da uzulme allah buyuk onumuzdeki ay olur canım bak ben hamıle kalma recetem dıye bır konu acmıştım ben baya tecrube kazandım bildiğim herseyı yazdım onu oku lutfen dılerım gerek kalmaz bu ay hamılesındır ama olmazsa oku ve uygula lütfenCanım hayır yok inşallah bu ay tedavi gördüm 8 aydır deniyorduk :) Doktorum dedi ki ne var ne yok değerin düşük 2 gün sonra beta hcgyi tekrarlayalım dedi ne sevinebildim ne üzülebildim aradayım ama çok heyecanlıyım inşallah canım vardır :)
Tamam canım takip edeyim çok heyecanlıyım inşallah bebeğim benimle kalırbence kesınlıkle artış olacak olmassa da uzulme allah buyuk onumuzdeki ay olur canım bak ben hamıle kalma recetem dıye bır konu acmıştım ben baya tecrube kazandım bildiğim herseyı yazdım onu oku lutfen dılerım gerek kalmaz bu ay hamılesındır ama olmazsa oku ve uygula lütfen
Valla bende heyecanlandım stresten karnımda agrılar başladı şimdi de acaba adet mi olcam diye düşünüyorum Ama bir belirti yol ben direk testte tek çizgi görünce dedim herhalde negatif. Doktora gitmiştim bundan 15 gün önce sağ yumurtalık çatlamış dedi bilmiyorum bende bekleyeyim mi diyorsun yoksa evde bi tane daha test var onu mu yapayım?mrh hamıle olabılırsın gec dollenmeden dolayı cıkmayabiliyor bu arada hemen atmasaydın testı hatta attıgın yerden alabılırsen bır daha bak bazen bıraz zaman gectıkten sonra cıkabılıyor benım oyle olmustu ya da yarın yıne yap test bence bakalın ne cıkacak olmadı bır sağlık ocagına gıdıp kanda baktır kesın sonuc cunku :)
tabıkı yap ama sabah ıdrarı ıle daha net cıkarmıs olmadı ıdrarını 5 saat kadar tutup oyle yap habeelrı beklerıyorumValla bende heyecanlandım stresten karnımda agrılar başladı şimdi de acaba adet mi olcam diye düşünüyorum Ama bir belirti yol ben direk testte tek çizgi görünce dedim herhalde negatif. Doktora gitmiştim bundan 15 gün önce sağ yumurtalık çatlamış dedi bilmiyorum bende bekleyeyim mi diyorsun yoksa evde bi tane daha test var onu mu yapayım?
Valla yaptım bugün de negatif çıktı aka hala adet olmadım anlamadım gittitabıkı yap ama sabah ıdrarı ıle daha net cıkarmıs olmadı ıdrarını 5 saat kadar tutup oyle yap habeelrı beklerıyorum
Canım benimde aynı olmuştu regli den iki gün önce 13,05 çıkmıştı regli günü 41 tam bir hafta sonra 1566 yani değer düşük diye bakma değer yükseliyor ama şöyle düşün erken yaptırmak herzaman için kötü bende erken yaptırdım Hale'n bekliyorum kese yi gördük daha bebeği ve kalp atışlarını görmedik her an telaş yapıyoruz maalesef en iyisi geç öğrenmek İçini ferah tutTamam canım takip edeyim çok heyecanlıyım inşallah bebeğim benimle kalır
Bugün tekrarlandı 3.8Canım benimde aynı olmuştu regli den iki gün önce 13,05 çıkmıştı regli günü 41 tam bir hafta sonra 1566 yani değer düşük diye bakma değer yükseliyor ama şöyle düşün erken yaptırmak herzaman için kötü bende erken yaptırdım Hale'n bekliyorum kese yi gördük daha bebeği ve kalp atışlarını görmedik her an telaş yapıyoruz maalesef en iyisi geç öğrenmek İçini ferah tut
Değerin düşmesi kötü tabi Allah tan umut kesilmez hiç üzülme sabır inşAllah olur canımBugün tekrarlandı 3.8hala regli olmadım doktoru arayıp soracağım sanırım değer düşüyor ve hamile değilim sanırım
Geçmiş olsun canım kimyasal gebelik yaşamışsın. Tutunamamış yaniBugün tekrarlandı 3.8hala regli olmadım doktoru arayıp soracağım sanırım değer düşüyor ve hamile değilim sanırım
İnşallah canım evet bugünde regl oldum. Bakalım yeni ay yeni umut. Umuyorum en yakın zamanda gerçekten kalben isteyen herkesin evladı olsun.Geçmiş olsun canım kimyasal gebelik yaşamışsın. Tutunamamış yaniadetin gecikmiş gibi düşün. Kimyasaldan sonra hamilelik daha kolay oluyo. Ara verme yani. Ben sonrasında hamile kaldım. Senin de olacaktır en kısa zamanda. Hamile kalabiliyorsun sonuçta
Canım ilk degerin adet kaç gün kala çıktı benimde6gn kala çatlama iğnesinin 12günü 1.20cıktı doktor erken dedi ama seninkini görünce sevindim suandaARKADAŞAR BUGUN KANDA DEGERİME BAKTIM 55.64 OLMUŞ GEBEYİM YANI ALLAH İSTEYEN ERKESE NASİP ETSİN BASKA BİR BASLIK ALTINDA AYRINTILI BIR SEKILDE 9 AY SONRA NASIL OLDUGUNU NELER YAPTIGIMI ANLATACAM
bnmde adetim 5 gün gecikti kan verdim 0.99 çıktı sonucum adette olmadım bekliyorum merakla, size çok sevindimmm darısı bizim başımızaARKADAŞAR BUGUN KANDA DEGERİME BAKTIM 55.64 OLMUŞ GEBEYİM YANI ALLAH İSTEYEN ERKESE NASİP ETSİN BASKA BİR BASLIK ALTINDA AYRINTILI BIR SEKILDE 9 AY SONRA NASIL OLDUGUNU NELER YAPTIGIMI ANLATACAM
Canim benimde 12.gun bugün betahcg baktirdim dayanamayıp aynı 1.20 çıktı sen tekrarladinmi çok merak ediyorum ya inşallah yükselir erken diye böyle çıkmıştır bütün arşivi taradim herkes adetten önce negatif almış umitlendim açıkçası beni haberdar at yaptırirsan tekrarArkadaşalar böyle yaşayan başkaları varmı merak ediorum perşembe tekarar kan versemmi ki pazartesi verdim yarın iğnenin14günü
Tmm canım yarın 15günü kan versem çıkarmı ki korkuyorumda kasıklarımda ağrı var adet olcam gibi gögüsüm acıo adet olmadan önce öğle oluorum hep bilmiorum ki beklesemmi yarın kan mı versemCanim benimde 12.gun bugün betahcg baktirdim dayanamayıp aynı 1.20 çıktı sen tekrarladinmi çok merak ediyorum ya inşallah yükselir erken diye böyle çıkmıştır bütün arşivi taradim herkes adetten önce negatif almış umitlendim açıkçası beni haberdar at yaptırirsan tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?