Beta hcg 0.168.... KızlArr bakın bi

Btayman

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
127
38
18
37
Adete üç gün kala kan testi yaptım.0.168 çıktı. Şimdi adetin üzerinden 6 gün geçti. Değer yükselir mi. Sanki sol kasığımda Ağrı var. Bebiş var mıdır? Kızlarrrrrr

Canim gec dollenme olabilir testi tekrarla istersen adetin duzenliyse baya gecmis üstünden

Ya inşallah Öyledir. Ama korkuyorum da test yapmaya çünkü çok stres yapıyorum. Geçen sefer sonucu alana kadar saatler Geçmek bilmedi ya. Biraz daha beklesem mi acaba bilemedim. Sanki yumurtlama da geç mi oldu anlamadım bu ay

Gec yumurtladiysan adetin gecikmesi normaldir canim sen bilirsin belirsizlik zor sey insallah hamilesindir

İnşallah canım. Ilk denememizdi çok umutlandım bakalım hayırlısı artık

Adete üç gün kala kan testi yaptım.0.168 çıktı. Şimdi adetin üzerinden 6 gün geçti. Değer yükselir mi. Sanki sol kasığımda Ağrı var. Bebiş var mıdır? Kızlarrrrrr

Canim bende bata 6 gun kala yaptirdin ayni cikti ama daha adet olmsdim bence testi tekrarla canim bizi haberdar et ama

Tekrarlıcam canım ama bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum. Adet olursam diye. Inşallah vardır bebiş ama umudumu yitiriyorum gibi sen testi yenilersen yaz canım mutlaka

canım benim adet olmadın ki neden yitiriyorsun benim daha adete var ben yitirmiyorum sende yitirme 3 gün geçmiş üstünden kuzum hiçte yitirme

Ne bileyim canım ya. Bugün sekizinci gün artık adet geçeli. Arada kasığıma ağrılar giriyor ama sonra yok oluyor o zaman diyorum hamile değilim diye. Bi on gün olsun bakalım canım. Belki stresten gelmiyordur.

merhaba ben adetime 6 gun kala kanda baktırdım 0.295 çıktı çok üzüldüm dedim birdahaki ay denerim adet günüm geldi çattı gelen giden yok test yaptım adet gunu silik çizgi sasırdım adetimi 5 gun gece kanda baktırdım 500 küsür çıkmıstı dr bos gebelik bu bebek yok dedi kürtaj yapılacak dedi agladım 1 hafta daha bekledim baska dr gittim o doktorun bos gebelik dediği oğlum 1 ay sonra 4. yasını dolduracak inşallah hamilesindir canım allahtan ümit kesilmez bak ben hamile degilim deim oğlum var ve 2. için bu ay start verdik :)

canım ne güzel moral oluyorsun bana bende daha 3 gün var adete ama hiç yitirmiyorum ümidimi B Btayman canım aklını karıştırmak istemem ama senin yerinde olsam yapardım bir test ne olabilir ki en köt üönümüzdeki maçlara bakarız :)

Allah sağlıkla büyümelerini göstersin canım. Sanki baya düşük benim değerim. Ama hiçte bişey hissetmiyorum arada acaba mı diyorum sonra geçiyor. Onuncu gün de olmazsam o zaman bi daha test yaptırılan canım. Inşallah sende hayırlısıyla 2. Bebişini kucaklarsın

Canım sorun orda işte. Eşim daha erken olduğunu düşündüğü için önümüzdeki maçlar oynanmayabilir okuldan gelirken alayım bi test dedim sonra vazgeçtim. Iki üç gün daha bekleyeyim nwlpkrgrlr

Benim de bata 4 kala <1.2 negatif çıktı. Şimdi batı bekliyorum inş gelmez. Bat geçerse bir daha baktırıcam. İnş değerlerimiz yükselir kızlar. Sonucu alanlar pozitif yada negatif yazsın lütfen ama inş pozitif olur

Canım senin değerim yükselme ihtimali daha fazla gibi. İnşallah hamişsindir canım

kırmızı kartı görmeden ümitlerinizi kırmayın kızlar benimde BAT bugündü kac kere test yaptım günlerdir yok negatif ama iste kırmızıları görene kadar hala bir ümit bekliyorum.

kırmızı kartı görmeden ümitlerinizi kırmayın kızlar benimde BAT bugündü kac kere test yaptım günlerdir yok negatif ama iste kırmızıları görene kadar hala bir ümit bekliyorum.
İnşallah görmessin canım benimbakalım bende bugün daha olmadım hiç belirti de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…