Beta hcg 0.168.... KızlArr bakın bi

Valla canım bilemiyorum ki bi kere denedik bu ay o da oldu mu olmadı emin değilim. Ana bi belirti yok bugün be hamilelik için ne adet için inşallah senden de benden de güzel haberler gelir
İlişki mi 1 kere oldu canım? Eğer öyleyse kaç gün önce oldu?

İlişki mi 1 kere oldu canım? Eğer öyleyse kaç gün önce oldu?
Aynen canım. Ağustos'un 12 snde oldu. Iki üç gün sonra ani Sancı girdi iki üç kere. Normalde yumurtlama günüme bir gün falan vardı ilişki olduğunda ama bir hafta falan geçtikten sonra sanki yeni yumurtlama oldu gibi hissettim. Tutmamışta olabilir. Emin değilim yani canım

Benim adetler duzensiz.
Ptesi hcg 1,74 cikmisti az once yine tahlil yaptirdim 0,449 cikti yani dusmus.
Bakalim 2 de dr a goturecegim ne diyecek

bekliyorum canım iki gün var bata daha takma sakın kafana ama :) hayırlısı inşallah :)

gunicen umudunu yıtırmee ben oğlumda yaptırdım 0.295 çıktı ve suan 4 yaşında

Yaa siz bana umut oluyorsunuz valla. Ama şu an adet Sancısı çekiyorum sanırım inşallah değildir

Kuzum senin kac gun gecti bat benim daha iki gun var senin epey gecti diye hatirliyorum

9 gun gecikmeye nasil dayaniuorsun canim test yapmadan hep gecikirmi ki adetin duzenli mi benim bir gun gecse yaparim ben test :)

Canım bi geçen ay sekiz gün geçti. Üç gün kala yaptım negatif çıktı o yüzden üzülmek istemiyorum canım. Bakalım Gittiği yere kadar beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…