hadi ya sıkma canını bu ay denemeye devam ben kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile kaldım ogluma
canım bence bi kan testi daha yaptır en azından kafanda bi şeyler netleşir ona göre de ilacı kullanır ya da kullanmazsınMerhaba kızlar, ben 21 gündür adet olmuyorum...21temmuzda en son adet olmuştum.15 ağustosta beraber olduk...Aile hekimine gitmeden bikaç gün önce idrar testi yaptın negatif çıktı...25 ağustos ta Aile hekimine gittim adetimin üzerinden 5 gün geçmişti.kan testi yaptık ertesi gün kan sonucu için aile hekimine gittim (0.77) negatif çıktı...Aile hekimi dediki adetten 10gün geçmeli 1eylülde gel gittim kan tahlili yaptırdım ertesi gün gittim 8.71 değerde çıktı hamile olabilirsin folbiol (folik asit) ilacı yazdı...dediki kadın doğum doktoruna git...ertesi gün hastaneden 3eylül e zar zor randevu buldum...randevu saatinde hastaneye gittim...Doktorun asistanı bakıyordu.alttan muayene etti ve bana dediki senin rahimin ince tabaka dış gebelikte olabilir hamile de olabilirsin... (bu arada aile hekiminin tahlil sonucunu ilk başta gösterdim)sonra dediki 10 gün sonra gel beni bul (adını yazdı Nerede olduğunu yazdı)...aile hekimin verdigi folbiol (folik asit) kullan..Eğer çok miden bulanırsa çok kusarsan acil servise git...ben dedim kendi kendime başka doktora gideyim...bana en yakın özel hastane den hrmen randevu aldım...gittim doktora aile hekimin verdiği tahlili gösterdim...sonra ultrason a beni soktu...kese var la yok arasında dedi...kan tahlili yapalım dedi hemen labuatuar da kan tahlili yaptırdım...ertesi gün gittin tahlili aldım (tahlil0.76 dı) doktora uğradım...hamile deģil sin dedi bana adet söktürücü tarlusal verdi...sabah akşam tok karnına 6 gün iç dedi...7.gün adet olursun dedi...doktora dedimki ya 8.71 tahlil sonucu nedir peki...yanlış anlamışlar dedi... (içimden nasıl olur aile hekimi bide olmaz dedim) ve bende eczaneden ilacı aldım ama kullanmadım...korktum ya bebeģim varsa...yorumlarda benim gibi olanların yazısını okuyunca içime bir kurt düştü. ..belki hamileyimdir diye...beklemedeyim . ..idrar testi alsam mı acaba...?Karnım şiş ara ara mide bulantısı var...adetten olmadım daha...
canım yaa 10 gün geçmiş nasıl dayanıyorsun test yapmadan :)Aynen canım kan testini tekrarla için rahatlasın:) bizimde ilk denememiz benimde on gün geçti bakalım inşallah kırmızılar gelmez:))
canım yaa 10 gün geçmiş nasıl dayanıyorsun test yapmadan :)
benim bugün adet günüm korkmasam negatif sonucundan hastaneye ışınlancam :)[/QUOTE. Valla canım 3 gün kala yaptım 0.168 çıktı. Korkuyorum artık test yapmaya)
benimde çok sancım var ama ben bebeğin yaptıgını düşünüyorum çünkü çoğu arkadaş hamile kaldıklarında kasıklarında belinde ağrı oldugunu söylüyolarInşallah Öyledir canım ama iki gündür de adet Sancısı gibi sancım var
Keşke emin olabilsem canım. Doğru söylüyorsun genelde adet Sancısına benzermiş ama çook benziyor yaa bişeyden ayırt edebilsek keşkebenimde çok sancım var ama ben bebeğin yaptıgını düşünüyorum çünkü çoğu arkadaş hamile kaldıklarında kasıklarında belinde ağrı oldugunu söylüyolar
Geldi canım geldi de Bendeki bu tırsaklıkla Zor:))Yeniden test yapma vakti gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?