Bende sizin gibi erken kan testi yaptırmıştır negatifti...ama adetten 2 önce pozitifi gördük çok sukurKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen kullandım 4 şubatta çatlatma iğnesi yaptım. Bugün yani 10 şubatta kan testi yaptım 1,68 çıktı . Adetime 5 gün var sizce değer yükselir mi. Böyle olup daha sonra yükselen varmııı ???
Belirtileriniz nelerdi acaba ?Bende sizin gibi erken kan testi yaptırmıştır negatifti...ama adetten 2 önce pozitifi gördük çok sukur
İğnenin kaçıncı günü negatifti acabaBende sizin gibi erken kan testi yaptırmıştır negatifti...ama adetten 2 önce pozitifi gördük çok sukur
Bende ondan şüphelendim yükselirse buraya yazarım inşallah mucize olurÇatlatma iğnesinin etkisi olabilir 2 gün sonra tekrarlayabilirseniz gebelik varsa yükselir
İnşallahBende ondan şüphelendim yükselirse buraya yazarım inşallah mucize olur
Sağ tarafta 7 mi 8 mi ne demişti 16 dedi boyunu muayneden 2 gün sonrada iğneyi vur dedi. 4 şubatta vurdum o haftayı ve vurduğum günü değerlendirdim. Bugün 11. Gün çok erken test yapmışım o zaman benİnşallahKaç yumurta oluştu ve boyutları neydi. Bugün kaçıncı gününüz benim 13. Gün dün kaset test yaptım negatifti kan verdim bu sabah
Sizin kanda ne çıktı sonuçİnşallahKaç yumurta oluştu ve boyutları neydi. Bugün kaçıncı gününüz benim 13. Gün dün kaset test yaptım negatifti kan verdim bu sabah
Büyük ihtimalle bugün sıfırlanır bir iki gün içinde gebelik oluşursa yükselir sizinki . Sağlık ocağında verdiğim için yarın çıkacak sonuçSizin kanda ne çıktı sonuç
Hayırlısı bakalım hepimiz içinBüyük ihtimalle bugün sıfırlanır bir iki gün içinde gebelik oluşursa yükselir sizinki . Sağlık ocağında verdiğim için yarın çıkacak sonuç
Sonucu buraya yazın mutlaka bekliyorumBüyük ihtimalle bugün sıfırlanır bir iki gün içinde gebelik oluşursa yükselir sizinki . Sağlık ocağında verdiğim için yarın çıkacak sonuç
Sanırım adet olacağım bel ve kasık ağrım yoğun bugünSonucu buraya yazın mutlaka bekliyorum
Kan testi için acele etme, çünkü adetten önce bu değerler çok normal. Test alıp evde çizgi görürsen kan verebilirsin. Ha ben koluma iğne girmesini severim dersen adet gününde tekrarlayabilirsin.Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen kullandım 4 şubatta çatlatma iğnesi yaptım. Bugün yani 10 şubatta kan testi yaptım 1,68 çıktı . Adetime 5 gün var sizce değer yükselir mi. Böyle olup daha sonra yükselen varmııı ???
Doğru söylüyosunuzda doktorum demişti 10. Gün bi test yap bakalım diye ondan yaptım. Pazar günü adet günüm o gün belki idrarda yaparım bi testKan testi için acele etme, çünkü adetten önce bu değerler çok normal. Test alıp evde çizgi görürsen kan verebilirsin. Ha ben koluma iğne girmesini severim dersen adet gününde tekrarlayabilirsin.
Hiç belli olmaz allahtan umut kesilmez canımSanırım adet olacağım bel ve kasık ağrım yoğun bugüngöğüslerim de aşırı şişkin afedersiniz uçları sızlıyor
Hiç belli olmaz allahtan umut kesilmez canımSanırım adet olacağım bel ve kasık ağrım yoğun bugüngöğüslerim de aşırı şişkin afedersiniz uçları sızlıyor
merhaba sonucunuz ne çıktı merak ettimSanırım adet olacağım bel ve kasık ağrım yoğun bugüngöğüslerim de aşırı şişkin afedersiniz uçları sızlıyor
Merhaba negatifHiç belli olmaz allahtan umut kesilmez canım
merhaba sonucunuz ne çıktı merak ettim
Pes etme sakın devamke :)Merhaba negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?