Beta hcg 1.68 yükselirmi

karamsar3

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2024
199
142
23
31
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen kullandım 4 şubatta çatlatma iğnesi yaptım. Bugün yani 10 şubatta kan testi yaptım 1,68 çıktı . Adetime 5 gün var sizce değer yükselir mi. Böyle olup daha sonra yükselen varmııı ???

Bende sizin gibi erken kan testi yaptırmıştır negatifti...ama adetten 2 önce pozitifi gördük çok sukur

Kimse yokmu kızlarrr :) normalde hep 1.20 çıkıyodu bu ay 1.68 çıkınca dedim acaba yükselirmi ?

İnşallah Kaç yumurta oluştu ve boyutları neydi. Bugün kaçıncı gününüz benim 13. Gün dün kaset test yaptım negatifti kan verdim bu sabah
Sağ tarafta 7 mi 8 mi ne demişti 16 dedi boyunu muayneden 2 gün sonrada iğneyi vur dedi. 4 şubatta vurdum o haftayı ve vurduğum günü değerlendirdim. Bugün 11. Gün çok erken test yapmışım o zaman ben

Kan testi için acele etme, çünkü adetten önce bu değerler çok normal. Test alıp evde çizgi görürsen kan verebilirsin. Ha ben koluma iğne girmesini severim dersen adet gününde tekrarlayabilirsin.

Kan testi için acele etme, çünkü adetten önce bu değerler çok normal. Test alıp evde çizgi görürsen kan verebilirsin. Ha ben koluma iğne girmesini severim dersen adet gününde tekrarlayabilirsin.
Doğru söylüyosunuzda doktorum demişti 10. Gün bi test yap bakalım diye ondan yaptım. Pazar günü adet günüm o gün belki idrarda yaparım bi test

Sanırım adet olacağım bel ve kasık ağrım yoğun bugün göğüslerim de aşırı şişkin afedersiniz uçları sızlıyor
Hiç belli olmaz allahtan umut kesilmez canım
Sanırım adet olacağım bel ve kasık ağrım yoğun bugün göğüslerim de aşırı şişkin afedersiniz uçları sızlıyor
merhaba sonucunuz ne çıktı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…