Senden güzel haberler alırız umarımPes etme sakın devamke :)
Senden güzel haberler alırız umarım
test alimmi bu akşam :)Senden güzel haberler alırız umarım
Bugün 13. Gün sanırım varsa çıkar kesinHayırlısı olur inşallah
test alimmi bu akşam :)
Yarın adet günümBugün 13. Gün sanırım varsa çıkar kesin
Beklemek istemezsen yap beklerim dersen yarın da bekle .Benim de yarın günüm Perşembe 0.400 çıktı beta hcgYarın adet günüm
İki tane test alayımda birini akşamdan yaparım sana yazıcam direk :)Beklemek istemezsen yap beklerim dersen yarın da bekle .Benim de yarın günüm Perşembe 0.400 çıktı beta hcg
Aynıyız benimde çarşamba 1,65 çıkmıştı. Normalde hep 1,20 çıkıyodu bu beni umutlandırdıBeklemek istemezsen yap beklerim dersen yarın da bekle .Benim de yarın günüm Perşembe 0.400 çıktı beta hcg
Yok benim umudum kalmadı adeti bekliyorum doktorumla konuştuk aşılamaya geçeceğiz bu ayAynıyız benimde çarşamba 1,65 çıkmıştı. Normalde hep 1,20 çıkıyodu bu beni umutlandırdı
Ne kadarlık evlisin umut kesilmezYok benim umudum kalmadı adeti bekliyorum doktorumla konuştuk aşılamaya geçeceğiz bu ay
Herşeyin bi vakti zamanı var ben sigarada kullanıyorum. Bi buçuk senelik evliyim bende. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur dua edelim2 buçuk sene. Hiç bı sıkıntı yok rahim filmi temiz sperm testi iyi. Pco var sadece. Güzel yumurtam da oluşuyor çatlıyor ama tutmuyo 4. Denememdi bu. İlk 3 femara denedik kendiliğinden çatladı iğnesiz. Şimdi gonal f çatlatma iğnesi ile 2 yumurta oluştu 17 ve 20 mm ama olmadı işte
Herşeyin bi vakti zamanı var ben sigarada kullanıyorum. Bi buçuk senelik evliyim bende. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur dua edelim
Sabah ilk idrarla yapsaydın keşke , hayırlısı olsun hakkımızdaSanırım bendede yok şimdi yaptım
Farkedermi ki fazla aldım yarın sabah yine yaparımSabah ilk idrarla yapsaydın keşke , hayırlısı olsun hakkımızda
Daha yoğun olduğu için ilk idrarla yapılması daha doğru olur bence , gerçi olsa her türlü çıkar da işte bizimkisi de umut dünyasıFarkedermi ki fazla aldım yarın sabah yine yaparım
KesinlikleDaha yoğun olduğu için ilk idrarla yapılması daha doğru olur bence , gerçi olsa her türlü çıkar da işte bizimkisi de umut dünyası
Kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?