Aynen canım adet olmazsan tekrarlarsin nasip değilmiş bu ay demekkiBunu da şimdi yaptım demekki bu ay yok bugün bat günüm olsa çıkardı diye düşünüyorum
Sigarayı bırakıcam artık bide kafamdan atıcam herşeyi. Relaks takılmak lazımmış :)Aynen canım adet olmazsan tekrarlarsin nasip değilmiş bu ay demekki
Tabiki sigarayı bırak ama doktor kontrolünde devam et benceSigarayı bırakıcam artık bide kafamdan atıcam herşeyi. Relaks takılmak lazımmış :)
Kızlar adetımın gecıkmesının besıncı günü 14unde test verdim 121 16sında verdim 126 daha önce böyle yaşayan varmı umutlanmam mı gerek yavaş yükselmiş kımyasal gebelik yaşadığımda değer 32 26 15 oldu ve düşmüştü beş gün sonunda acaba yıne neden yavaş yükseliyor sonradan yükselen varmı
Bugün tekrar verdim 121den126ya şimdide154 olmuş nasıl bisey anlamadm delirecegimÖncelikle hayırlı olsun canım hamilesin. Doktora görün bence progestan önerebilir.
Hala adet olmadım yaa yine test yaptım negatif acaba iğne geciktiriyo olabilirmiTabiki sigarayı bırak ama doktor kontrolünde devam et bence
Bende olmadım progesteron fitil kullanıyordum ben o geciktirir demişti doktorumHala adet olmadım yaa yine test yaptım negatif acaba iğne geciktiriyo olabilirmi
Adet söktürücü içme sakın belki geç döllenme vardır benim daha bir gün geçtiBende olmadım progesteron fitil kullanıyordum ben o geciktirir demişti doktorum
Yok içmiyorum olurum zaten bir iki güne kadarAdet söktürücü içme sakın belki geç döllenme vardır benim daha bir gün geçti
Bekleyelim bakalımYok içmiyorum olurum zaten bir iki güne kadar
Yok içmiyorum olurum zaten bir iki güne kadar
Hayır olmadım sizMerhaba adet oldunuzmu
Az önce başladı adetimMerhaba adet oldunuzmu
Bende henüz olmadımAz önce başladı adetim3. Günü doktoruma gidip yeniden tedavi planı oluşturacağız
Merhaba son durumunuz nedirBende henüz olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?