beta hcg 10.76 ne dersiniz

kızlar buna tam bir gebelik demeye dilim var mıyo ben ilaçtan olabileceğinden çok şüpheliyim.tam 2 yıl önce temmuz ayında bıraktık korunmayı.bu süre zarfında hiç hamile kalmadım ama okuduğum tüm belirtileri o ay gösteriyordum.düşünün mide bulantısı bile hiç bir belirti yok ağrı yok.bu belirti olur mu bilmem ama ayaklarımda bir huzursuzluk yanma gibi bişeyler oldu bir iki gün.allah 'ım inşallah hamileyimdir.inşallah evlat isteyen hepimize hayırlı sağıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder allah

haaa bak bu var göğüslerimde bir dolgunluk var ama bu çoğu ay olur yalnız göbeğim korkunç şişti.dokununca ağrıyordu.göğsümü geçti nerdeyse.bi ümidim buydu zaten am bu sabah şişlik indi zaten ondan da canım sıkıldı da test yapim başlim diyete dedim

Benim göbek aldi basini gidiyorr çok şiş ve agriyor dik duramiyorum gece uyamiyorum hayir olsun

aysuncum eger ılacların etkısı degılse buyuk ıhtımalle hamişsindir inşallahda öyledır canım senın ılk tüp bebek denemenmiydi canım sorun neydı sendeki bende bu ayın 20 sinde başlıycam lucrine

canım benim 2.denemem.açıklanamayan kısırlık.fafat mikro sırasında görüldü ki ilaçlara rağmen yumurta sayısı artmıyor.bu da tıpta açıklanamıyor.1.mikroda 1 yumurta olgunlaşyı ve transfer edildi.2.de 2 tane ama 1 tanesinin gelişimi yavaştı.1 i 8 diğeri 4 hücreli 2 embriyo yerleştirildi.inşallah tutmuştur.inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eder hepimize.senin de tedavin hayırlı olsun sorun neydi canım.

Qysun canım sana tavsiyem iki gün sonra baktırma, 12 . gün baktır.Tutunma oluşup , organ oluşumu başlamışsa gebeliğin 12 alacağın değerin ile tam ortaya çıkar.Şimdi tutunmuş denelebilir ama belki 10-12 arası gelişimi durur ,yavaşlar yada devam eder .
şurada kalmış 5 gün sabırla umutla, dualarla gününü bekle .
dr bir bildiği varda 12 test istiyorlar .Şimdi hamilemiğim yada aman ilerleyecekmi derken strese girme.
değer iyi ama dediğim gibi 12 .gün testi çok önemli ................

aysuncum çok sevindim :1hug:canım inş. değerin yükselir. benim ilk denemdi bu ve tek embriyo ile dün adet oldum biliyorsun.:çok üzgünüm: sanırım diğer formdada konuşmuştuk.bizimde sebesiz inferilite .2.cye başlıyacaz 1-2 ay sonra. inş. senin olumlu sonuçlanır canım. şimdiden tbr ederim. allah herkeze göstersin olumlu sonuçlara.s.

sağol canım bakalım kesin birşey için erken ama dün olmadı deyip ağlamaktan helak olmuştum.bugünse bir umudum var.canım inanın burda ki ve tüm bebek isteyenlere dua ediyorum.inşallah anne olacağız.

inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana canım bende polikistik over var tedavılerden sonuc alamadık şimdi kısmetse tüp bebek denıycez

canım hayırlı olsun tedavin .allah spermi ve yumurtayı verdiyse bebeklerimizi de verecektir.bir sınavdayız sadece.buna inanmamız ve allah'a güvenmemiz herşeyin hayırlısı için dua etmemiz lazım.

canım merhabalar benimde değerim ilk baktırdığımda 12 çıkmıştı 2 gün arayla kan verdim çokta güzel katladı ama daha sonra düştü onun için benim fikrim biraz daha sakin ol ve sonuç kesinleşince sevin ama umutsuzda kalma derim yani kendini yıpratma herşey bizim için

ilk testini kaçıncı gün yapmıştın.kaçıncı gün düşte.allah'ım tekrar sağlıklı bebişler nasip etsin

cnm ya bişi sorcam sana benim beta hcg 23.28 çıkmıştı ama sonra malesef yok oldu kk da biokimyasal gebelik die bişi duydum sen bilio musun ?neden böle oluyo?neden oldu yani ?:1no2: :1no2:

canim Allahin taktiri bunlar bazen kimyasal gebelik bazen dis gebelik ve bazende bos gebelikle sonuclanabiliyor gebelikler...Allah ne zaman uygun gorurse o zaman kismet olacak kucagimiza almak....

bu arada fransiz gebelik forumlarinda okudum degeri 5 ile baslayip (yukselen) saglikli bir sekilde gebeligi devam edenler var kizlar....umudunuzu kaybetmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…