canım benim 2.denemem.açıklanamayan kısırlık.fafat mikro sırasında görüldü ki ilaçlara rağmen yumurta sayısı artmıyor.bu da tıpta açıklanamıyor.1.mikroda 1 yumurta olgunlaşyı ve transfer edildi.2.de 2 tane ama 1 tanesinin gelişimi yavaştı.1 i 8 diğeri 4 hücreli 2 embriyo yerleştirildi.inşallah tutmuştur.inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eder hepimize.senin de tedavin hayırlı olsun sorun neydi canım.
canım benim 2.denemem.açıklanamayan kısırlık.fafat mikro sırasında görüldü ki ilaçlara rağmen yumurta sayısı artmıyor.bu da tıpta açıklanamıyor.1.mikroda 1 yumurta olgunlaşyı ve transfer edildi.2.de 2 tane ama 1 tanesinin gelişimi yavaştı.1 i 8 diğeri 4 hücreli 2 embriyo yerleştirildi.inşallah tutmuştur.inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eder hepimize.senin de tedavin hayırlı olsun sorun neydi canım.
seher kaç yaşındasın
31 canım sen daha çok gençsin biraz sabır sadece
arkadaşlar 8 temmuz yani geçen salı transferim oldu.bugün kanda 10.76 çıktı.acaba ilaçlar transferin 8.günü böyle bir değer çıkarır mı yoksa ümitlenim mi?şaşırdım.yardım.testi 2 gün sonra tekrar edicem ama görüşleriniz benim için çok önemli
cnm ya bişi sorcam sana benim beta hcg 23.28 çıkmıştı ama sonra malesef yok oldu kk da biokimyasal gebelik die bişi duydum sen bilio musun ?neden böle oluyo?neden oldu yani ?:1no2: :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?