beta hcg 10.76 ne dersiniz

Bana göre (inşallah kimyasal değildir) hamilesin canım. Benim ilk denememde negatifdi ve sekizinci günde 1,33 çıkmıştı.Eğer gebelik yoksa çok düşük çıkıyor. Emin olmak için bugün yine bir yaptır istersen eğer bu arada yükselme varsa hamişliğin hayırlı olsun canım. Aslında erken tahlile karşıyım ama nasıl olsa sen bir kere yaptırmışsın artık ve epey ümit verici görünüyor, inşallah.

nil sgk konusundaki aşıklamaların ve bebiş konusundaki iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.bugün akşam 5 gibi tahlil sonucunu alacağım.

hadi bakalım aysun. inşallah yükselmiştir değerin. 5 i sabırsızlıkla bakliyorum.

aysun bence sonucun iyi....benim 12.günde 13.5 çıkmıştı ve doktor ümitlenebiliriz demişti....senin 8.gün için gayet iyi....umarım çoook çook yükselir....benim 18.günde değerim düştü...yani kimyasal gebelik yaşadım....benim gibi kimyasal gebelik yaşayıp sonra tüp bebekle vs.hamile kalan var mı?

moralini bozma yaa arkadaşımm nıye olmasınn diğer sefere inş olurr böyle şeyler yaşayan çok varr tutması bıle güzell aslında demekkı olabılıyormuşşş inşş bebişlerini kısa zamanda alırsınnn kucağınaaaaaa

arkadaşlar ben bugün başka bir yerde test yaptırmak zorunda kaldım.16.52 çıktıyer değişik olduğu için yeterli yükselme görülmeyebilir.ama şöyle bi 2 kat ve fazlası olması gerekiyordu.neyse tadım kaçtı tabii.eve gelirken bir önceki testi yaptırdığım yere kan verdim.ama sonucu yarın alacağım en azından 2 gün sonraki artışı daha güvenli şekilde öğrenmiş olurum.herşeyin hayırlısı.içime bu umudu veren allah'ıma hamdolsun

bence hamilesin.lütfen sonucu bildirirmisin.:teytey:

aysun hemen moralini bozma,farklı laboratuarlarda yapılan testlerde bu tarz oynamalar çok oluyor.o yüzden doktorlar hep aynı yerde yaptırın diyolar....umarım iyi haberlerini buradan yazarsın...

üzgünüm ama canım zannediyorum bir problem var hakkında hayırlısı

inşallah hamılesindir ama bence çook heveslenme arkadaşım sonra çook üzülürsün. kullandığın ilaç nedeniyle bhcg yüksek çıkmış olabilir......

hadi hayırlısı inşallah değerin çok güzel yükselir ama genede Rabbimden hayırlısını isteyelim sonra üzülmeyelim tüm kalbimle dua edicem Allah sağlıklı bir hamilelik nasib etsin .....Bol Bol dua oku kendine çok dikkat et moral beslenme ve istirahat çok önemli aman dikkat

evet bir sorun var belli ki bebeğim yaşamaya çalışıyor.değer 24.36 olmuş güzel bir artış yok.12.gün değerinin bu kadar düşük olması normal değil.hayırlısı artık.bebeğim şimdi bana göz kırptı ya sonra kendi de gelecektir

Pozitif olman çok güzel canım. Allah gönlüne göre versin inşallah. a.s.

merhaba aysun moralini bozmak istemem ama benim ilk sonucum 23 tü ikincide 27 ye yükseldi üçüncüdede 16 ya düştü sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı doktora tlf ettik yatmamı söyledi sonrada zaten kana döndü.dr.la görüşmeye gittiğimizde çok erken bir düşük olduğunu söyledi.ha unutmadan söylim benden 2 tane küçük beyaz parça düştü.doktorun ne dedi sordunmu.senağlama

değer düşük olsa bile bu yine de iyiye işarettir.bu sefer olmasa bile bi dahakine şans yüksek demek oluyormuş.yani kimyasal gebelik olmuş oluyo.bu da tutunma olmuş ama zayıf bir tutunma olmuş demekmiş....doktorlar bunu bile iyi olarak yorumluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…