beta hcg 10.76 ne dersiniz

arkadaşlar kimyasal gebelik yaşadım.dedim ya.hayırlısı artık.bebeğim şimdi bana göz kırptı ya sonra kendi de gelecektir.destekleriniz için çok teşekkürler

hayırlısı olsun aysuncum. aynen de dediğin gibi bebeğin sana sürpriz yapıp kendiliğinden çıka gelir bakarsın. inşallah rabbim...

evet canım ikinci testinde yükselirse hamilesin kesinlikle moralini bozma bu kadar yüksek çıkması bile senin için bi gösterge buna inan canım hayırlısı olsun

canım ya kimyasal gebelikmiymiş bende yaklaşık 15 gün önce tüp bebek koydurdum ve tutmadı ilaçları bıraktığım 3, gün kanamam oldu normalide bu dedi doktor ama benim değerim 0 çıktı sen benden daha şanslısın bence en azından 2, denemende şansın daha yüksek arkadaşım

merhaba arkadaşlar bende 4haftalık hamileyim beta degerlerim çok fazla artış göstermiyor 57 di 100 oldu sonrada 143 oldu lütfen bana bişeyler yazın

merhaba arkadaşlar bende 25 aralıkta 3 embriyo transfer yaptırdım 12 gün sonraki değerim 20.7 idi
14. gün 53 oldu çok iyi sağlıklı dediler hastaneden ve daha teste gerek yok dediler hatta 20 ocağa kese görmek içn gün verdiler ama bendeki merak 2 gün sonra tekrar test yapmama neden oldu 2 gün sonra değerim 2 at yine artması lazımdı ama 67 oldu ancak. sonra 2 gün geçince yine yaptırdım bu seferde 20.8 e indi şimdi ben düşükmü yapıyorum sizce arkadaşlar biyokimyasak gebelik mi oluyor bu beni aydınlatırsanız sevinirim. hatta hastaneden bi ümit belki artabilir dediler sizce artma ihtimali olurmu . ben hiç ümit vermiyorum ama can çıkmayınca ümit kesilmezmiş çarşamba tekrar yaptırıcam. bu değerin 0 laması mı gerekiyor kendiliğinden düşmesi için o zaman bana bi zararı olmuyomu hiç değer 0 a inince.
oysa öyle ümitlenmiştim ki hem ilk denememdi biraz tecrübe edindim ama aynı yolda tekrar nasıl yürürüm bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…