Beta HCG 140

Bugun 2. Betami yaptirdim kuzum 230 cikti ❣ doktor gebelik var diyebiliriz haftaya gel kesene bakalim dedi
çok sevindim değerleriniz güzel şekilde ilerliyor inşallah ultrasonda da güzel haberler alırsınız.
Umarım ikimizde sağlıklı bir şekilde bebislerimizi kucağımıza alırız Rabbim aynı şeyi bir daha yaşatmasın
inşallah. negatif çıkmasına razıyım kimyasal olmasındansa. o kadar etkiliyor insanı.

çok sevindim değerleriniz güzel şekilde ilerliyor inşallah ultrasonda da güzel haberler alırsınız.

inşallah. negatif çıkmasına razıyım kimyasal olmasındansa. o kadar etkiliyor insanı.
Insallah canim benim allahim sana da en kisa surede nasip etsin

Tmm bebeğim sende son durumlar nedir
Valla kusum 2. Betadan sonra gitmedim zaten dun kan tahlili vermistim. Doktor gerek yok bi daha vermene dedi daha onceden bir kurtaj oykum var coraspin,folik asit basladi bana ama herhangi bir kan pihtilasma testi vs yapilmadi. Yani belki kan pihtilasmam yok ya sorun olursa diye butun gundur arastiriyorum valla basina gelen varsa olumlu olumsuz yanlarini yazsin baja da bende rahatliyim :)

Kızlar bat 3 temmuz. Dün sabah yaptığım erken gebelik testi. Sizce gebelik var mı

Eklentiler

• D56799D7-0907-4EE2-98A2-7BF9B2841A35.webp
    95,3 KB · Görüntüleme: 69
  • FEECFA57-EC65-4CDE-9F94-ED62842462E8.webp
    128,9 KB · Görüntüleme: 69
  • 4919372C-3E76-48CA-BC0D-9B06A957BF90.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 64
Kuzummm bugun verdim testi 230 cikti bugunku de doktor tamam gebelik var diyebiliriz simdi dedi haftaya gel keseye bakalim dedi
Bu doktorlar ne kadar kendini bilmezler ya neye göre kimyasal diyor daha bat gelmeden test vermişsin gayet normal diil mi sonucun

Bu doktorlar ne kadar kendini bilmezler ya neye göre kimyasal diyor daha bat gelmeden test vermişsin gayet normal diil mi sonucun
Sabah eşime de gösterdim kendim de gördüm ve sonuç 7. Dakikada da bu şekildeydi. açıkçası çıplak gözle bir tık daha iyi görünüyor

Evet kuşum cok negatif biriydi asiri. Vajinalden ultrasonu bir soktu kayganlastirici jel vs yok kupkuruyum beynim hopladi. Bana diyo ki bak bakalim kese var mi yok de mi o zaman kimyasal bu diyo. 81di betam yazik. Sonra dr degistirdim 230 cikti. O da haftaya gelin bu sonuca bisi diyemem dedi. Devlet hastanesinde bi duzgun birine denk gelemedim

hadi hayırlı olsun inşallah sağlıklı şekilde ilerleme ve yükselme olur. ultrasonda da görürsünüz. darısı benim başıma. haftaya belli olacak
Senin şuan değeri kaç bebeğim ya insan çok merak ediyo sağlıklımı değilmi değer düzenli artacak mı zaman geçmez ki böyle

230 sonuç beklenen bat tarihinin kaçıncı günüydü

Beta81 ken nasıl kese gözüksün ya boşuna okumuşlar bence sen biraz daha bekle canım iyi bi doktor bul kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…