- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Çok güzel çıkmış muhtemelen erken döllenmeBata 3 gun vardi kuşum daha
Insallah kuzum bir oncekinde bat 2 gun gecikince yaptirmistim 26 cikmisti hep geriden geldi gec dollenmeydi. Bir an once kesesi gozuksun kendi kalbi guzel atarken goreyim saglikla stressiz kucagima alayim cok istiyorum insallahÇok güzel çıkmış muhtemelen erken döllenme
Sence benim değer nasıl bebeğim sat 1 haziran,bat 29 haziran bugün öğlen test yaptım sonuç 263 yani bat üzerinden 1.5 gün geçtiInsallah kuzum bir oncekinde bat 2 gun gecikince yaptirmistim 26 cikmisti hep geriden geldi gec dollenmeydi. Bir an once kesesi gozuksun kendi kalbi guzel atarken goreyim saglikla stressiz kucagima alayim cok istiyorum insallah
Allah'ım sağ Salim mutlu mesut kucağına almayı nasip etsin inşallah çok farklı duygularInsallah kuzum bir oncekinde bat 2 gun gecikince yaptirmistim 26 cikmisti hep geriden geldi gec dollenmeydi. Bir an once kesesi gozuksun kendi kalbi guzel atarken goreyim saglikla stressiz kucagima alayim cok istiyorum insallah
Cok iyi kuzum senin de erken dollenmis olabilir. Masallah masallahhhSence benim değer nasıl bebeğim sat 1 haziran,bat 29 haziran bugün öğlen test yaptım sonuç 263 yani bat üzerinden 1.5 gün geçti
Evet ya ama bende cok hizli duygu gecisi oluyo bu normal mi bilmiyorum bu kadar ufak betalarda 1 dk once ofkeden kuduran ben 1 dk sonra aglama krizine giriyorum cok komik belki bir onceki gebelik yuzunden yasadigim stresin disa vurumu bilemiyorum :) sende yerlesme kanamasi olmus muydu? Bende olmadiAllah'ım sağ Salim mutlu mesut kucağına almayı nasip etsin inşallah çok farklı duygular
Yok bende duygu geçişi olmadı dahaEvet ya ama bende cok hizli duygu gecisi oluyo bu normal mi bilmiyorum bu kadar ufak betalarda 1 dk once ofkeden kuduran ben 1 dk sonra aglama krizine giriyorum cok komik belki bir onceki gebelik yuzunden yasadigim stresin disa vurumu bilemiyorum :) sende yerlesme kanamasi olmus muydu? Bende olmadi
Yarın değil diğer gün öğlenbakıcam haberleşelim yaz mutlaka bana sen ne Zaman yaptırcanCok iyi kuzum senin de erken dollenmis olabilir. Masallah masallahhh2. Beta yarindan sonra mi verceksinn
Merhaba benimde reglimin üçüncü gününde test yaptım 266 çıktı yeni döllenme demişti 4 gün sonra beta yükselişine bakıcaz dedi 4gün sonra 1860 larda çıktı yarındakeseyi görmek için gidicez inşallah görürüzBebeğim bugün reglimin ikinci günü test yaptım 263 çıktı
Gayet güzel yükselmiş canımMerhaba benimde reglimin üçüncü gününde test yaptım 266 çıktı yeni döllenme demişti 4 gün sonra beta yükselişine bakıcaz dedi 4gün sonra 1860 larda çıktı yarındakeseyi görmek için gidicez inşallah görürüz
1500 veya 2000lerde gözüküyormuş canım 1860 iken gittigim de kese görünmedi olsun çok yeni demişti doktor bu arada hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın inşallah bebişiniGayet güzel yükselmiş canım
Ultrason kese görmek için kaç bin olmalı
Acaba alttan mı ultrason yoksa üstten mi sanırım üstten ultrason için 3000 üstü olması lazım1500 veya 2000lerde gözüküyormuş canım 1860 iken gittigim de kese görünmedi olsun çok yeni demişti doktor bu arada hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın inşallah bebişini
Kan testi yapcanmı başka1500 veya 2000lerde gözüküyormuş canım 1860 iken gittigim de kese görünmedi olsun çok yeni demişti doktor bu arada hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın inşallah bebişini
Valla bende bunu biliyorum canım doktor görmemiz lazım cuma günü dediAcaba alttan mı ultrason yoksa üstten mi sanırım üstten ultrason için 3000 üstü olması lazım
Tabi doktor isterse yaptırırım kan testiKan testi yapcanmı başka
Canım senin sancı var mı benim çok sancım var regl sancısı gibi kramplarım igne batmalar vee çok yorgun hissediyorum günde 1 veya 2 kere şekerleme yapıomKan testi yapcanmı başka
Benimde aynı dert ben hiç dinlenemiyorum çalışıyorumCanım senin sancı var mı benim çok sancım var regl sancısı gibi kramplarım igne batmalar vee çok yorgun hissediyorum günde 1 veya 2 kere şekerleme yapıom
Bende acikcasi yerlesme kanamasi olmadi diye biraz paniklemistim az rahatladim :)Yok bende duygu geçişi olmadı dahayerleşme kanaması da olmadı ilk çocuğumda adet günümde bikaç damla açık pembe kan gördüm bunda görmedim
Yaa o daha zor Allah yardımcın olsun canım ben kendi işimle ugraşıyorum masaya oturmamla uyumam 10 dkBenimde aynı dert ben hiç dinlenemiyorum çalışıyorum
Kuşum aslında doktorlar genelde 48 saat sonra oneriyor. Dun oglen verdiysen 2 gun sonra yine ayni saatte istiyorlar. Senin 3 gun olmuyo mu o zamanYarın değil diğer gün öğlenbakıcam haberleşelim yaz mutlaka bana sen ne Zaman yaptırcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?