Beta HCG 140

Çok güzel çıkmış muhtemelen erken döllenme
Insallah kuzum bir oncekinde bat 2 gun gecikince yaptirmistim 26 cikmisti hep geriden geldi gec dollenmeydi. Bir an once kesesi gozuksun kendi kalbi guzel atarken goreyim saglikla stressiz kucagima alayim cok istiyorum insallah

Insallah kuzum bir oncekinde bat 2 gun gecikince yaptirmistim 26 cikmisti hep geriden geldi gec dollenmeydi. Bir an once kesesi gozuksun kendi kalbi guzel atarken goreyim saglikla stressiz kucagima alayim cok istiyorum insallah
Sence benim değer nasıl bebeğim sat 1 haziran,bat 29 haziran bugün öğlen test yaptım sonuç 263 yani bat üzerinden 1.5 gün geçti

Allah'ım sağ Salim mutlu mesut kucağına almayı nasip etsin inşallah çok farklı duygular

Allah'ım sağ Salim mutlu mesut kucağına almayı nasip etsin inşallah çok farklı duygular
Evet ya ama bende cok hizli duygu gecisi oluyo bu normal mi bilmiyorum bu kadar ufak betalarda 1 dk once ofkeden kuduran ben 1 dk sonra aglama krizine giriyorum cok komik belki bir onceki gebelik yuzunden yasadigim stresin disa vurumu bilemiyorum :) sende yerlesme kanamasi olmus muydu? Bende olmadi

Yok bende duygu geçişi olmadı daha yerleşme kanaması da olmadı ilk çocuğumda adet günümde bikaç damla açık pembe kan gördüm bunda görmedim

Bebeğim bugün reglimin ikinci günü test yaptım 263 çıktı
Merhaba benimde reglimin üçüncü gününde test yaptım 266 çıktı yeni döllenme demişti 4 gün sonra beta yükselişine bakıcaz dedi 4gün sonra 1860 larda çıktı yarındakeseyi görmek için gidicez inşallah görürüz

Gayet güzel yükselmiş canım
Ultrason kese görmek için kaç bin olmalı

Gayet güzel yükselmiş canım
Ultrason kese görmek için kaç bin olmalı
1500 veya 2000lerde gözüküyormuş canım 1860 iken gittigim de kese görünmedi olsun çok yeni demişti doktor bu arada hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın inşallah bebişini

1500 veya 2000lerde gözüküyormuş canım 1860 iken gittigim de kese görünmedi olsun çok yeni demişti doktor bu arada hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın inşallah bebişini
Acaba alttan mı ultrason yoksa üstten mi sanırım üstten ultrason için 3000 üstü olması lazım

Yarın değil diğer gün öğlenbakıcam haberleşelim yaz mutlaka bana sen ne Zaman yaptırcan
Kuşum aslında doktorlar genelde 48 saat sonra oneriyor. Dun oglen verdiysen 2 gun sonra yine ayni saatte istiyorlar. Senin 3 gun olmuyo mu o zaman ben ilki 81 2.si dun verdim 230 cikti kana gerek yok artik haftaya keseyi gormemiz lazim dedi ama bilmiyom versem mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…