- 30 Nisan 2020
- 173
- 50
- 98
- 26
- Konu Sahibi ggggggg5555
-
Kaç haftalık hamilesinizCuma beta hcg 1811 oldu
Sonuç nedir benim de 18.91 çıktı amaCuma beta hcg 1811 oldu
Ben hamileyim hayatım kese gördük 2 hafta sonra kalp ritmi dinlicez :)Sonuç nedir benim de 18.91 çıktı ama
18.91 gebelik var demek zaten ne kadar geçti adetindenSonuç nedir benim de 18.91 çıktı ama
14 gün oldu canım geçeli ama kanama da var18.91 gebelik var demek zaten ne kadar geçti adetinden
Merhaba:) beta 1811 çıktığında adet gününüz ne kadar geçmişti ve çıkan sonuçtan kaç gün sonra doktora gittinizBen hamileyim hayatım kese gördük 2 hafta sonra kalp ritmi dinlicez :)
Kaç haftalık dedi doktorMerhaba:) beta 1811 çıktığında adet gününüz ne kadar geçmişti ve çıkan sonuçtan kaç gün sonra doktora gittiniz
Tebrik ederim keseyi beta kaçta iken gördünüzBen hamileyim hayatım kese gördük 2 hafta sonra kalp ritmi dinlicez :)
Bu sıkıntı doktora git çünkü 14 gün geçip beta 18 çıkıyosa çok düşük rakam benim adet olacağım günden 1 gün sonra beta 987 çıktı kanama dış gebelik belirtisi olabilir kendi kendine vucüt sağlıksız hamilelik döllediyse onu dışarı atıcaktır14 gün oldu canım geçeli ama kanama da var
Sıra aldım bekliyorum canım şuan dr a geldimBu sıkıntı doktora git çünkü 14 gün geçip beta 18 çıkıyosa çok düşük rakam benim adet olacağım günden 1 gün sonra beta 987 çıktı kanama dış gebelik belirtisi olabilir kendi kendine vucüt sağlıksız hamilelik döllediyse onu dışarı atıcaktır
3500 falandı sanırım o şekilde bile çok çok küçük oluyor kese karından baktırmak istedim ben çünkü o yüzden zor ama gözüktü çok şükür haftaya kalp atış için gidicez :)Tebrik ederim keseyi beta kaçta iken gördünüz
Umarım dediğim gibi değildir Allah gönlüne göre nasip etsin stres hiç yapma sakin ol belki artışta olabilir kanama varsa o görücektir zaten sağlıklı bir gebelikse devam ederSıra aldım bekliyorum canım şuan dr a geldim
6 haftalık benim ki şuan ama normalde 4+8 doktorlar 2 haftayı da ekliyor :)Kaç haftalık dedi doktor
Anladım canım son adet tarihine göre hesaplıyo doktorlar, senin son adet tarihin benden 1 gün sonra da ondan sordum :) yani adet tarihine göre mi 4+86 haftalık benim ki şuan ama normalde 4+8 doktorlar 2 haftayı da ekliyor :)
Evet ama doktorların onay verdiği 6 hafta hamilemisin:)Anladım canım son adet tarihine göre hesaplıyo doktorlar, senin son adet tarihin benden 1 gün sonra da ondan sordum :) yani adet tarihine göre mi 4+8
Bu değer adetten kaç gün sonra çıkmıştıKaç haftalık hamilesiniz
Canım yeni çıktım dr un dediği kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir dedi cuma gel tekrar bakalım dediUmarım dediğim gibi değildir Allah gönlüne göre nasip etsin stres hiç yapma sakin ol belki artışta olabilir kanama varsa o görücektir zaten sağlıklı bir gebelikse devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?