Beta hcg 1811 oldu

Kızlar bende bu sabah yaptırdım test 402 çıktı 16 Şubat akşamı 160 çıkmıştı normal mi

Canim kan takibini bir türlü 2 günde 1 yapamadım yaa mesela bugün yaptim pazartesi yapmam lazım dimi
Canım bence çokta şey etme çünkü dış gebelik vs bişey olsa ağrı sancı kanama olur sen bir hafta sonra gidince yaptır hem görünür o zamana, baktın Allah korusun kanama bişey olursa acil e gidersin ki bence hiç bişey olmucak stres yapma iki günde baktırcam diye yani sadece önerim bu sen bilirsin

Tamam canim benim inşallah oyle olur dualarini esirgeme bende sana hep dua ediyorum inşallah Allah razı olsun iyi ki varsin rabbim saglik versin meleklerimize

Sonuç ne canım :)
5 hafta 4 günlükmüş canım kese oluşmuş şuan, kalp atışını duyamadık henüz benim yok dedi haftaya kontrole gitmeyi planlıyorum bakalım haftaya veya bir sonraki hafta kalp atışını duyabilirmişiz

Duyarsın kuzu merak etme daha çok küçük o yüzden benimde 7+2 dün kalp atışı duydum :)

Bizim daha erken mi olur haftaya gitsem kuzum ya evet oluyor korkuyorum hatta biliyor musun adet olcam diye belim ayrı karnım ayrı ağrıyor ama uzanınca geçiyor biraz şeninde öyle mi
Bence sabret şimdi gözükcegi varsa gözükmicek daha kötü üzüleceksin ben çok zor dayandım kalp atışı duymak için ama bekledim :) evet çok agrım oluyor diyorum ha adet oldum ha olcam

Bence sabret şimdi gözükcegi varsa gözükmicek daha kötü üzüleceksin ben çok zor dayandım kalp atışı duymak için ama bekledim :) evet çok agrım oluyor diyorum ha adet oldum ha olcam
Neyse o zaman iki hafta sonra filan gidelim en iyisi

Duyarsın kuzu merak etme daha çok küçük o yüzden benimde 7+2 dün kalp atışı duydum :)
Bende bugün gittim doktora 6+1 haftalık dedi kesem var bebekte var içinde küçük çizgi gibi daha çok erken kalp atışlari için devletteki doktor duyamadi duyamazsak alicaz feln dedi.cok korktum kesede büyüyor diyor ben anlmadim özele gittim doktor dedi şuan küçük goremeyiz dedi karnım felan ağrıyor da ama kanamam felan yok yani normal dedi bakalım canım

Eklentiler

• IMG_20210305_101524.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…