- 7 Ocak 2021
- 842
- 787
- 53
- 26
- Konu Sahibi ggggggg5555
-
Sonuçtan haberdar etCanim benimm Cook sevindim senim adına rabbim su mübarek günde sağlık sıhhat versin bebislerimizekuzum ya beta kaç kese göründü sende? Ben 1500lerde olabilir eğer iki katına çıkmışsa daha sonuc cikmadi ama 2 saate cikacak
Canimm sonuç 2276.14 cikti. Pazartesiden 843tü sonraSonuçtan haberdar etinşallah güzel çıkıcak
Anladım canım ne dedi doktorCanimm sonuç 2276.14 cikti. Pazartesiden 843tü sonra
Bugun boyle
canım ne dedi doktor merak ediyorumCanimm sonuç 2276.14 cikti. Pazartesiden 843tü sonra
Bugun boyle
Canim sabah kese görmedi yarın gel bakalım dedi ama sonucu daha görmemişti, şimdi mesaja cevap vermiş 2276 deyince, yarın mutlaka gel tekrardan demis. Neden öyle dedicanım ne dedi doktor merak ediyorum
Bilmiyorum ki canım karından biraz gaç görünebiliyor belki vajinal bakar ondan demiştir bide kese boyu günden 1 mm büyüyor yarın görünebilir inşallahCanim sabah kese görmedi yarın gel bakalım dedi ama sonucu daha görmemişti, şimdi mesaja cevap vermiş 2276 deyince, yarın mutlaka gel tekrardan demis. Neden öyle dedi
Alttan bakti karin da bakti canim inşallah görünür ama gitmesem miBilmiyorum ki canım karından biraz gaç görünebiliyor belki vajinal bakar ondan demiştir bide kese boyu günden 1 mm büyüyor yarın görünebilir inşallah
Bilmiyorum ki canım, sen bilirain gitmek gelme mesafe kısaysa bence git he zor olcaksa ama işte araya da haftasonu gircek, özel diye falan mı ertesi gün çağırıyo acaba her muayeneye para almak içinAlttan bakti karin da bakti canim inşallah görünür ama gitmesem mi
Canım ne yaptın sonuç neCanim benimm Cook sevindim senim adına rabbim su mübarek günde sağlık sıhhat versin bebislerimizekuzum ya beta kaç kese göründü sende? Ben 1500lerde olabilir eğer iki katına çıkmışsa daha sonuc cikmadi ama 2 saate cikacak
Çünkü betan çok iyi yani gözükmesi lazım ama çok çok küçük karından görememiş demekkiCanim sabah kese görmedi yarın gel bakalım dedi ama sonucu daha görmemişti, şimdi mesaja cevap vermiş 2276 deyince, yarın mutlaka gel tekrardan demis. Neden öyle dedi
Biraz az gibi geldi üstünden zaman geçmiş tekrarla bence testi düşüş mü var artış mı ben olsam hemen özel hastaneye giderim 2 kat artıyor mu oda önemliKızlar benim son adetim 26 Aralık 2 gün önce kanda hcg baktırdık 160 çıktı normal mi tekrar yaptırmadım test artış var mı yok mu bilmiyorum salı günü randevum var doktora gideceğim ama mesajlarınızı görünce kafama takıldı
Geç döllenme olabilir mi ama ben obulasyonda 15-18 Ocak aradıydı yanlış hatırlamıyorsam pik yakalamıştımBiraz az gibi geldi üstünden zaman geçmiş tekrarla bence testi düşüş mü var artış mı ben olsam hemen özel hastaneye giderim 2 kat artıyor mu oda önemli
Ama adetimin 30.gunu normalde 40 gun geçmesi lazım diyorlarÇünkü betan çok iyi yani gözükmesi lazım ama çok çok küçük karından görememiş demekki
Aynen canim ozel ama 9 gun içinde ücretsiz giriyorum kontrolde canim ama uzak yer canim devlete gidecem yarin bakalim o ne diyecekBilmiyorum ki canım, sen bilirain gitmek gelme mesafe kısaysa bence git he zor olcaksa ama işte araya da haftasonu gircek, özel diye falan mı ertesi gün çağırıyo acaba her muayeneye para almak içintövbest,yani özel mi bilmiyorum da devlet olsa 1 hafta sonra gel ya da 3 5 gün sonra gel der
Anladım canım git bakalım ya da pazartesiyi bekle sen bilirsinAynen canim ozel ama 9 gun içinde ücretsiz giriyorum kontrolde canim ama uzak yer canim devlete gidecem yarin bakalim o ne diyecek
Of of bilmiyorum korkuyorum balim ya bosey olursa ya dis boş gebelik diyeAnladım canım git bakalım ya da pazartesiyi bekle sen bilirsin
Balim ben son adet tarihim 19 ocak. 31. Gün bugun. Herkes bu kadar erken görülmez kese diyo ama bilmiyorumBende yarın doktora gidicem sana kalp atışlarını görmek için mi yarın gel dedison adet tarihin ne zaman
Bencede baya erken canım benim sen üzme hiç kendiniBalim ben son adet tarihim 19 ocak. 31. Gün bugun. Herkes bu kadar erken görülmez kese diyo ama bilmiyorum
Canım onlar düşük ihtimaller, olablir tabi ama sağlıklı olma ihtimali daha çokken bunları düşünme, benimde kese var ama kalp atışı yok henüz her aşama imtihan ya görülmezse ya boşsa ama hep böyle düşünürsek bebişlerde mutsuz olurOf of bilmiyorum korkuyorum balim ya bosey olursa ya dis boş gebelik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?