Beta hcg 1811 oldu

Bencede baya erken canım benim sen üzme hiç kendini yarında devlete git madem için rahat etsin, bol bol dua et bu gece de Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi görebilmeyi nasip etsin inşallah dua edicem sanada
Yaa sen ne tatlı bir insansin canim benimm Allah razı olsun bu gece hürmetine senin de bebeğini hayirli ve sağlıklı etsin

Rabbim korusun bebeklerimizi canim benim, cok sagol yarın seni haberdar ederim Hayirli güzel kandiller, dualarimdasin

Merhaba ben de yeni öğrendim hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Canım ben bugün doktora gittim bana folbiol kullanma dedi sana bi hap yazıcam dedi, hapın adı Vifolic 85 tl ama içerisinde 30 kapsül var, 14 çeşit vitamin var içerisinde hem gebelik öncesi hem gebelik süresi hemde emziren anneler kullanabilir yazıyor :) bence bi araştır ben ilk bugün içtim ama araştırdım yorumlara baktım baya baya güzel ve ilaç diye değil Takviye gıda olarak geçiyor

Bekliyorum hayırlı haberlerini daha demin dua ettim senin Rabbim kabıl etsin inşallah buradaki tüm kardeşlerimiz için, Allah razı olsun senden de
Günaydın güzel insan Devlette muayene oldum üstten sadece rahim duvarı kalın dedi beta istedi sonuc 2.5ta çıkacak. Son adet 19 ocak diyorum daha günün geçmemiş diyo

Günaydın güzel insan Devlette muayene oldum üstten sadece rahim duvarı kalın dedi beta istedi sonuc 2.5ta çıkacak. Son adet 19 ocak diyorum daha günün geçmemiş diyo
Günaydınnn yahu bende zannediyorum adetin baya geçti görünöeyince bu kadar stres yaptın canım benim daha çok erken betaya baksın bakalım inşallah dün e göre de güzel artmıştır bide herkeste 2 günde 2 kat artmayabiliyor %60 artıyo en az o da iki günde, hadi bakalım hayırlısı inşallah sen az daha sabret görüncek ben inanıyorum

Kuzumm simdi soyle söyleyeyim 19 ocakta adet oldum, asilama tedavisi yapıldı gonal f 900 aldim 10 güne yakin çatlama iğnesi de,30 ocakta vuruldum, 31 ocakta da asilama yapıldı. Asilamadan 13 gun sonra, test pozitif çıktı. 14.gumde yani 14 şubat cumartesi adet günü de idrarın yine pozitif çıktı. Adetime 2 gun kala ogrendim yani pozitif canimm o yüzden daha erken değil mi dün kanim 2276 beta ise bugun kaç cikacak merak ediyorum

Erken bence canım sen az daha bekle hiç stres yapma bugünde sonuçların güzel çıkıcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…