- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi ggggggg5555
-
Yaa sen ne tatlı bir insansin canim benimm Allah razı olsun bu gece hürmetine senin de bebeğini hayirli ve sağlıklı etsinBencede baya erken canım benim sen üzme hiç kendiniyarında devlete git madem için rahat etsin, bol bol dua et bu gece de Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi görebilmeyi nasip etsin inşallah dua edicem sanada
Rabbim korusun bebeklerimizi canim benim, cok sagol yarın seni haberdar ederimCanım onlar düşük ihtimaller, olablir tabi ama sağlıklı olma ihtimali daha çokken bunları düşünme, benimde kese var ama kalp atışı yok henüz her aşama imtihan ya görülmezse ya boşsa ama hep böyle düşünürsek bebişlerde mutsuz olur
Regenenis kullanıyorum 70 TL falandı çok güzel amaMerhaba ben de yeni öğrendim hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Yaa o senin tatlığınnnYaa sen ne tatlı bir insansin canim benimm Allah razı olsun bu gece hürmetine senin de bebeğini hayirli ve sağlıklı etsin
Bekliyorum hayırlı haberleriniRabbim korusun bebeklerimizi canim benim, cok sagol yarın seni haberdar ederimHayirli güzel kandiller, dualarimdasin
Canım ben bugün doktora gittim bana folbiol kullanma dedi sana bi hap yazıcam dedi, hapın adı Vifolic 85 tl ama içerisinde 30 kapsül var, 14 çeşit vitamin var içerisinde hem gebelik öncesi hem gebelik süresi hemde emziren anneler kullanabilir yazıyor :) bence bi araştır ben ilk bugün içtim ama araştırdım yorumlara baktım baya baya güzelMerhaba ben de yeni öğrendim hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Çok teşekkür ederim ilk hamileliğimde ben de onu kullanmıstım ismini hatırlayamamıstım Allah razı olsun ben de ondan alayım. Rabbim herkesi evladına sağ salim kavustursun inşallahRegenenis kullanıyorum 70 TL falandı çok güzel ama
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim ilk hamileliğimde ben de onu kullanmıstım ismini hatırlayamamıstım Allah razı olsun ben de ondan alayım. Rabbim herkesi evladına sağ salim kavustursun inşallah
Günaydın güzel insanBekliyorum hayırlı haberlerinidaha demin dua ettim senin Rabbim kabıl etsin inşallah buradaki tüm kardeşlerimiz için, Allah razı olsun senden de
GünaydınnnGünaydın güzel insanDevlette muayene oldum üstten sadece rahim duvarı kalın dedi beta istedi sonuc 2.5ta çıkacak. Son adet 19 ocak diyorum daha günün geçmemiş diyo
Kuzumm simdi soyle söyleyeyim 19 ocakta adet oldum, asilama tedavisi yapıldı gonal f 900 aldim 10 güne yakin çatlama iğnesi de,30 ocakta vuruldum, 31 ocakta da asilama yapıldı. Asilamadan 13 gun sonra, test pozitif çıktı. 14.gumde yani 14 şubat cumartesi adet günü de idrarın yine pozitif çıktı. Adetime 2 gun kala ogrendim yani pozitif canimmGünaydınnnyahu bende zannediyorum adetin baya geçti görünöeyince bu kadar stres yaptın canım benim daha çok erken betaya baksın bakalım inşallah dün e göre de güzel artmıştır bide herkeste 2 günde 2 kat artmayabiliyor %60 artıyo en az o da iki günde, hadi bakalım hayırlısı inşallah sen az daha sabret görüncek ben inanıyorum
Erken bence canım sen az daha bekle hiç stres yapma bugünde sonuçların güzel çıkıcak inşallahKuzumm simdi soyle söyleyeyim 19 ocakta adet oldum, asilama tedavisi yapıldı gonal f 900 aldim 10 güne yakin çatlama iğnesi de,30 ocakta vuruldum, 31 ocakta da asilama yapıldı. Asilamadan 13 gun sonra, test pozitif çıktı. 14.gumde yani 14 şubat cumartesi adet günü de idrarın yine pozitif çıktı. Adetime 2 gun kala ogrendim yani pozitif canimmo yüzden daha erken değil mi dün kanim 2276 beta ise bugun kaç cikacak merak ediyorum
İnşallah canim benim cok sagol iyi ki varsinErken bence canım sen az daha bekle hiç stres yapma bugünde sonuçların güzel çıkıcak inşallah
Balim testim çıkmış e nabizdan baktım. 2777 olmuş. Yani 400 artmış düne göre daha doktora gecmedimErken bence canım sen az daha bekle hiç stres yapma bugünde sonuçların güzel çıkıcak inşallah
Anladım canım dünküyle saatler nasıl aynı saatlerde mi verdin kanı bakalım doktor ne diyecek een görüş haber ver dua ediyorumBalim testim çıkmış e nabizdan baktım. 2777 olmuş. Yani 400 artmış düne göre daha doktora gecmedim
Dun 10 bugin de 10da galiba canim inşallah iyi olur sagol canim benimAnladım canım dünküyle saatler nasıl aynı saatlerde mi verdin kanı bakalım doktor ne diyecek een görüş haber ver dua ediyorum
Anladım canım, sende sağolDun 10 bugin de 10da galiba canim inşallah iyi olur sagol canim benim
Canim doktor 1 aylık hamilesin dedi, gelecek cuma gel dedi kese 1.5 aylıkken görünür dediAnladım canım, sende sağoldoktorla görüş bakalım ne diyecek
Ohh şükürCanim doktor 1 aylık hamilesin dedi, gelecek cuma gel dedi kese 1.5 aylıkken görünür dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?