- 7 Ocak 2021
- 842
- 787
- 53
- 26
- Konu Sahibi ggggggg5555
-
Anladım canım demek ki sende benim gibi erken yumurtladınEvet ama doktorların onay verdiği 6 hafta hamilemisin:)
Benimde adetten 3 gun sonra beta 840tı, pazartesi baktım... doktor Perşembe gel görünür dedi ama bilmiyorum yarin gidecem.3500 falandı sanırım o şekilde bile çok çok küçük oluyor kese karından baktırmak istedim ben çünkü o yüzden zor ama gözüktü çok şükür haftaya kalp atış için gidicez :)
Sıra aldım bekliyorum canım şuan dr a geldim
Canım geldim düşedebilir çıkadabilir dedi cuma günü kan ver bidahaUmarım dediğim gibi değildir Allah gönlüne göre nasip etsin stres hiç yapma sakin ol belki artışta olabilir kanama varsa o görücektir zaten sağlıklı bir gebelikse devam eder
Bende yarın doktora gidicem sana kalp atışlarını görmek için mi yarın gel dediBenimde adetten 3 gun sonra beta 840tı, pazartesi baktım... doktor Perşembe gel görünür dedi ama bilmiyorum yarin gidecem.görünür mü ki
Canim kapl atışlarını degil keseyim görürüz dedi amaBende yarın doktora gidicem sana kalp atışlarını görmek için mi yarın gel dedison adet tarihin ne zaman
Tamam canım benim ayrın 9.40 ta randevuCanim kapl atışlarını degil keseyim görürüz dedi amahadi hayirli haberler alalım ikimizde sonuc yazalim
İnşallah canim benimTamam canım benim ayrın 9.40 ta randevuyazarım çıkınca her şey yolundadır
Adet günüm 987 adetten 2 gün sonra 1811 :)Bu değer adetten kaç gün sonra çıkmıştı
Tahmin ettiğim gibi sıkma canımı bu senin elinde olan bir durum değil spermin kalitesiyle alakalı veya vücudunla alakalı senin suçun değil dua et yükselsinCanım yeni çıktım dr un dediği kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir dedi cuma gel tekrar bakalım dedi
Amin canım inşallah sen kese gördün mü :)Anladım canım demek ki sende benim gibi erken yumurtladınbenimde adet günü değerim senin o ilk baş değere yakın o yüzden soruyorum beta 1811 çıktığında adetin kaç gün geçmişti diye Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi
Gözükür inşallah benim bile 3600 falanken gözüktü çok minnaktı 11 mm falan siz siz olun karından baktırın ama vajina tehlikeli gözükmezse 1 hafta daha bekleBenimde adetten 3 gun sonra beta 840tı, pazartesi baktım... doktor Perşembe gel görünür dedi ama bilmiyorum yarin gidecem.görünür mü ki
Hayır canım daha ilk yarın gidicemAmin canım inşallah sen kese gördün mü :)
Tabi ki ederiz Allah görmeyi nasip etsin inşallah yarın yazarsın bize :)Hayır canım daha ilk yarın gidicemheyecanlıyım, benim için dua ederseniz çok mutlu olurum inşallah herşey yolundadır
İnşallah canım yazarım tabi :)Tabi ki ederiz Allah görmeyi nasip etsin inşallah yarın yazarsın bize :)
Canim naptin ben kese göremedim hala simdi yine beta bakacak 2 saat sonra sonuc cikacakİnşallah canim benim
@kelebek3333canim merak ediyorumCanim naptin ben kese göremedim hala simdi yine beta bakacak 2 saat sonra sonuc cikacak
Canım kese göründü benim 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı, vifolic diye bi ilaç verdi folbiol kullanma dedi pahalı ama ilacı bi araştırmanı tavsiye ederim içinde 14 çeşit vitamin var@kelebek3333canim merak ediyorum
Canim benimm Cook sevindim senim adına rabbim su mübarek günde sağlık sıhhat versin bebislerimizeCanım kese göründü benim 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı, vifolic diye bi ilaç verdi folbiol kullanma dedi pahalı ama ilacı bi araştırmanı tavsiye ederim içinde 14 çeşit vitamin varsenin daha erkense ondan görünmemiş olablir rahat ol içini ferah tut canım benim
Canım benim beta iki günde bir artmışsa eğer bugün 16.000 olması lazım çünkü en son adet günümde 1120 çıkmıştı ama ben erken yumurtladım, senin beta 1500 leedeyse için rahat olsun anca görünür hatta görünmese bile normalCanim benimm Cook sevindim senim adına rabbim su mübarek günde sağlık sıhhat versin bebislerimizekuzum ya beta kaç kese göründü sende? Ben 1500lerde olabilir eğer iki katına çıkmışsa daha sonuc cikmadi ama 2 saate cikacak
Güzel duaların için çok teşekkür ederimCanim benimm Cook sevindim senim adına rabbim su mübarek günde sağlık sıhhat versin bebislerimizekuzum ya beta kaç kese göründü sende? Ben 1500lerde olabilir eğer iki katına çıkmışsa daha sonuc cikmadi ama 2 saate cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?