Beta hcg 1811 oldu

Evet ama doktorların onay verdiği 6 hafta hamilemisin:)
Anladım canım demek ki sende benim gibi erken yumurtladın benimde adet günü değerim senin o ilk baş değere yakın o yüzden soruyorum beta 1811 çıktığında adetin kaç gün geçmişti diye Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi

3500 falandı sanırım o şekilde bile çok çok küçük oluyor kese karından baktırmak istedim ben çünkü o yüzden zor ama gözüktü çok şükür haftaya kalp atış için gidicez :)
Benimde adetten 3 gun sonra beta 840tı, pazartesi baktım... doktor Perşembe gel görünür dedi ama bilmiyorum yarin gidecem. görünür mü ki

Amin canım inşallah sen kese gördün mü :)

Benimde adetten 3 gun sonra beta 840tı, pazartesi baktım... doktor Perşembe gel görünür dedi ama bilmiyorum yarin gidecem. görünür mü ki
Gözükür inşallah benim bile 3600 falanken gözüktü çok minnaktı 11 mm falan siz siz olun karından baktırın ama vajina tehlikeli gözükmezse 1 hafta daha bekle

@kelebek3333canim merak ediyorum
Canım kese göründü benim 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı, vifolic diye bi ilaç verdi folbiol kullanma dedi pahalı ama ilacı bi araştırmanı tavsiye ederim içinde 14 çeşit vitamin var senin daha erkense ondan görünmemiş olablir rahat ol içini ferah tut canım benim

Canim benimm Cook sevindim senim adına rabbim su mübarek günde sağlık sıhhat versin bebislerimize kuzum ya beta kaç kese göründü sende? Ben 1500lerde olabilir eğer iki katına çıkmışsa daha sonuc cikmadi ama 2 saate cikacak

Canım benim beta iki günde bir artmışsa eğer bugün 16.000 olması lazım çünkü en son adet günümde 1120 çıkmıştı ama ben erken yumurtladım, senin beta 1500 leedeyse için rahat olsun anca görünür hatta görünmese bile normal tekrar çağırır ünşallah görünür bana karından baktı, sonra istersen vajinalde bakalım dedi bende zararı olur mu dedim hayır dedi öylede baktık her şey yolunda dedi, devlet hastanesi ama bu hapı yazmasına bile çok şaşırdım çok güzel işgilendi sen bence bu hapı bi söyle doktoruna çok faydalı yorumlatı baya güzel

Güzel duaların için çok teşekkür ederim Rabbim hepimize güzel haberler aldırsın inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…