- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Oylemi diyosun yaa insallah bende bu kadar gecikmeye daha yuksek bekliyodum da ondan biraz uzuldum. Ediyorum her zaman Allahım tum isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsinOnemli olan 33 cikmasi degl 2 gunde bir en az 2 kati artmasi. 2 gun sonra testi tekrar et artiyorsa sknti yoktur. Gec dollenme yasamissin o yizden dusuk cikmis yani hersey yolunda merak etme hayirli olsun bu arada bizede dua et
Dedigim gibi 2 gun sonra tekrarla degerin 70 ve ustu cikmasi lazmOylemi diyosun yaa insallah bende bu kadar gecikmeye daha yuksek bekliyodum da ondan biraz uzuldum. Ediyorum her zaman Allahım tum isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin
Tamam insallahDedigim gibi 2 gun sonra tekrarla degerin 70 ve ustu cikmasi lazm
21 aydır. Insallah bi sıkıntı yokturGeç döllenme olabilir canım ne kadar zamandır istiyorsunuz
Canım benim inşallah çok bekletmeden gelir bebişin ben 12 yıldır bekliyorum dua et şuan hamileyim devam etsin gebelik21 aydır. Insallah bi sıkıntı yoktur
Adet gunumu baya gecmistiya daha yuksek cıkar diye tahmin etmistim. Insallah gec dollenmedir. Kimyasal filan deildirBenim ilk öğrendiğim kan değeri yarısı kadardı üzme kendini bence yeterli ❤
Aminn Allah ikimizede saglicakla kucagımıza almayı nasip etsin. Senin bebis ne kadarlıkCanım benim inşallah çok bekletmeden gelir bebişin ben 12 yıldır bekliyorum dua et şuan hamileyim devam etsin gebelik
Yarin gidicem doktora 5 haftalık galibaAminn Allah ikimizede saglicakla kucagımıza almayı nasip etsin. Senin bebis ne kadarlık
Keseyi de gorursun. Cok heyecanlı ❤Yarin gidicem doktora 5 haftalık galiba
Ömrümün en uzun günlerini geciricem galiba. Salı günü zor gelir artık benim icin2 ye katlasin onemli olan o canim saglksizsa katlamaz düser deger yada cok yavas yukselir zaten hayirlisi neyse o olsun
Ben gecirdimÖmrümün en uzun günlerini geciricem galiba. Salı günü zor gelir artık benim icin
Bende dün test yaptım sizinki gibi silik çıktı kan verdim 26.06 cıktı daha düşük sizinkinden önemli olan sağlıkla artması hayirli olsun kuzum ❣❣❣Arkadaslar biz cok uzun zamandır bebek istiyoruz ve ben ilk kez gebe kaldım. Fakat sağlıklımı bilmiyorum. Şöyleki ben 48 günde bir adet olurum. Adetim 12 gün gecti. 5 gun once evde gebelik testi yaptım negatifti. Bide bu sabah yaptım silik cizgi cıktı. Sonra hastaneye gittim kan verdim ve degerim 33 cıktı. Bana dusuk gibi geldi. Sizce nasıl?
Hayırlı olsun senin adetini kac gün gectiBende dün test yaptım sizinki gibi silik çıktı kan verdim 26.06 cıktı daha düşük sizinkinden önemli olan sağlıkla artması hayirli olsun kuzum ❣❣❣
Insallah en yakin zamanda nasip etsin Rabbim tum isteyenlereBen gecirdimbenm tup bebekti 5 gun benim icin cok uzun ve aci gecti.. benmki kismet deglmis.. seninki gec dollenmedir muhtemel
Buyuk ihtimal 5. Gun gecikme de yaptığım zaman yeni döllendi şu an cok minnakS
Adet gunumu baya gecmistiya daha yuksek cıkar diye tahmin etmistim. Insallah gec dollenmedir. Kimyasal filan deildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?