- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Maşallah bakalım bende bir an once yarın olsun istiyorum sabırsızım :)Benim adetim 13 gün geçtikten sonra 40 çıktı elhamdülillah arttı
Önemli olan artması canım seninde sağlıklı bi şekilde artar inşaAllah
Artar inşaAllahMaşallah bakalım bende bir an once yarın olsun istiyorum sabırsızım :)
Aminnn❤Artar inşaAllah
Aminn senin adetini kac gub gecti :)Bende bugün öğrendim 29 değerle olumsuz düşünmüyoruz pozitif oluyoruz hepinşallah artar sağlıklı değerlerimiz
Benim daha 17 sinde adetim canım erken gebelik testiyle öğrendimAminn senin adetini kac gub gecti :)
Senin normal o zaman canm artar insallah. Benim gec dollenme oldu heralde adetim 12 gun gecmisken yaptirdm testi :)Benim daha 17 sinde adetim canım erken gebelik testiyle öğrendim
Sıkıntı yapma cnım sağlıcakla artar inşallahSenin normal o zaman canm artar insallah. Benim gec dollenme oldu heralde adetim 12 gun gecmisken yaptirdm testi :)
Aminn canm insallahSıkıntı yapma cnım sağlıcakla artar inşallah
Bence cok guzelKızlar Cumartesi değerim 295 di bugün 1049 çıktı normalmi
canim birsey soracagim. Ben adetime 5 gün kala kan verdim betam 1,4 cikti bugun adetim normal sartlarda 3 gün gecikti. Sence yükselme olmusmudur? Gec döllenmeden süpheleniyorum cunku adetim cok asiri düzensiz pcos um..Sıkıntı yapma cnım sağlıcakla artar inşallah
Yükselme ihtimali vardır canım yumurtlama gününü tam tarihini biliyor musuncanim birsey soracagim. Ben adetime 5 gün kala kan verdim betam 1,4 cikti bugun adetim normal sartlarda 3 gün gecikti. Sence yükselme olmusmudur? Gec döllenmeden süpheleniyorum cunku adetim cok asiri düzensiz pcos um..
Kızlar Cumartesi değerim 295 di bugün 1049 çıktı normalmi
hayir canim adetim cok düzensiz, adetimin 18.gününde kadar ovulasyon testi yapmistim o güne kadar yumurtlamam olmadi ondan eminim. O yüzden gec döllenme olabilrmi diye düsündüm. Adetine bir iki gün kala yumurtlayan varmis.Yükselme ihtimali vardır canım yumurtlama gününü tam tarihini biliyor musun
Bende pcoyum adetime 3-4 gun kala yumurtlama olduhayir canim adetim cok düzensiz, adetimin 18.gününde kadar ovulasyon testi yapmistim o güne kadar yumurtlamam olmadi ondan eminim. O yüzden gec döllenme olabilrmi diye düsündüm. Adetine bir iki gün kala yumurtlayan varmis.
peki ne durumdasin suan test felan yaptin mi?Bende pcoyum adetime 3-4 gun kala yumurtlama oldu
Ben konunun sahibiyim :) hamileyim suan pazar gunu degerim 33 cıktı. Yarın tekrar yaptırıcampeki ne durumdasin suan test felan yaptin mi?
Yumurtlmama günün ne zamandi canim ?Senin normal o zaman canm artar insallah. Benim gec dollenme oldu heralde adetim 12 gun gecmisken yaptirdm testi :)
Emin olmamakla beraber adetten 3-4 gun once diye diye biliyorumYumurtlmama günün ne zamandi canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?