BETA HCG 33 DÜŞÜK MÜ NOLUR YARDIM?

Canım benim inşallah çok bekletmeden gelir bebişin ben 12 yıldır bekliyorum dua et şuan hamileyim devam etsin gebelik
Normal gebelik mi yoksa tüp bebekmi 12 yıl sonra gelen mutluluk canım her zaman dualarımdasınız allahım isteyen herkese nasip etsin inş allah

Bende 14 cıktı bhcg kimyasaldır diye düşündüm bir kac gun sonra 295e yükseldi korkma normaldir

2 ye katlasin onemli olan o canim saglksizsa katlamaz düser deger yada cok yavas yukselir zaten hayirlisi neyse o olsun
Bnm degerim 16 ilk hamileligimi ogrendigimde snra degerim cok yükseldi doktorum cogul gebelik olma ihtimali var demisti suanda 9 aylik bi oglum var cnm o degerin dusuk olmasi onmli deil yukselmesi onemli

Bnm degerim 16 ilk hamileligimi ogrendigimde snra degerim cok yükseldi doktorum cogul gebelik olma ihtimali var demisti suanda 9 aylik bi oglum var cnm o degerin dusuk olmasi onmli deil yukselmesi onemli
Benmde 9/31,84/53,22 malsef olmadi.. katlsmasi onemli tabiki

Tesekkur ederim yarın tekrar baktırcam insallah

Benim adetim 13 gün geçtikten sonra 40 çıktı elhamdülillah arttı
Önemli olan artması canım seninde sağlıklı bi şekilde artar inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…