- 31 Mayıs 2019
- 336
- 243
- 103
- Konu Sahibi Deliidivane
-
1 hafta gecikmişti tam canımHayırlı olsun senin adetini kac gün gecti
Normal gebelik mi yoksa tüp bebekmi 12 yıl sonra gelen mutluluk canım her zaman dualarımdasınız allahım isteyen herkese nasip etsin inş allahCanım benim inşallah çok bekletmeden gelir bebişin ben 12 yıldır bekliyorum dua et şuan hamileyim devam etsin gebelik
4 tüp bebek 4. Tuttu yaşamadı sonra kendiliğinden oldu çok şaşırdık oda yaşamadı bu 3. Yine kendiliğinden olduNormal gebelik mi yoksa tüp bebekmi 12 yıl sonra gelen mutluluk canım her zaman dualarımdasınız allahım isteyen herkese nasip etsin inş allah
Aa benimki gibi sayilir o zaman uzulmuyorum :)1 hafta gecikmişti tam canım
Minnak kalbinden öpesim var onun. Şimdiden cok sevdimBuyuk ihtimal 5. Gun gecikme de yaptığım zaman yeni döllendi şu an cok minnak
Bebeğim zaten kanda 30 cıkmış neden üzülesin şuan sevinmeli ve hep pozitif düşünmelisin ikinizde etkilenmemelisinizzzAa benimki gibi sayilir o zaman uzulmuyorum :)
Onu o kadar cok bekledim ki korkuyorum sanırım :)Bebeğim zaten kanda 30 cıkmış neden üzülesin şuan sevinmeli ve hep pozitif düşünmelisin ikinizde etkilenmemelisinizzz
Bende ya yarın kanda yükselmezse diye düşünüyorum ama kendimi düşünürken engellemeye çalışıyorum sende kendini engelle bir kaç gün lutfenOnu o kadar cok bekledim ki korkuyorum sanırım :)
Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım4 tüp bebek 4. Tuttu yaşamadı sonra kendiliğinden oldu çok şaşırdık oda yaşamadı bu 3. Yine kendiliğinden oldu
Bana da haber ver olur mu :)Bende ya yarın kanda yükselmezse diye düşünüyorum ama kendimi düşünürken engellemeye çalışıyorum sende kendini engelle bir kaç gün lutfen❣
Olur tabii sende beni haberdar ettBana da haber ver olur mu :)
InsallahhOlur tabii sende beni haberdar ett
Arkadaslar biz cok uzun zamandır bebek istiyoruz ve ben ilk kez gebe kaldım. Fakat sağlıklımı bilmiyorum. Şöyleki ben 48 günde bir adet olurum. Adetim 12 gün gecti. 5 gun once evde gebelik testi yaptım negatifti. Bide bu sabah yaptım silik cizgi cıktı. Sonra hastaneye gittim kan verdim ve degerim 33 cıktı. Bana dusuk gibi geldi. Sizce nasıl?
Tesekkur ederim icim rahatlıyo boyle yorumlar okudukcaBende 14 cıktı bhcg kimyasaldır diye düşündüm bir kac gun sonra 295e yükseldi korkma normaldir
Amin canım inşallahRabbim kucağına almayı nasip etsin canım
Bnm degerim 16 ilk hamileligimi ogrendigimde snra degerim cok yükseldi doktorum cogul gebelik olma ihtimali var demisti suanda 9 aylik bi oglum var cnm o degerin dusuk olmasi onmli deil yukselmesi onemli2 ye katlasin onemli olan o canim saglksizsa katlamaz düser deger yada cok yavas yukselir zaten hayirlisi neyse o olsun
Benmde 9/31,84/53,22 malsef olmadi.. katlsmasi onemli tabikiBnm degerim 16 ilk hamileligimi ogrendigimde snra degerim cok yükseldi doktorum cogul gebelik olma ihtimali var demisti suanda 9 aylik bi oglum var cnm o degerin dusuk olmasi onmli deil yukselmesi onemli
Tesekkur ederim yarın tekrar baktırcam insallahBnm degerim 16 ilk hamileligimi ogrendigimde snra degerim cok yükseldi doktorum cogul gebelik olma ihtimali var demisti suanda 9 aylik bi oglum var cnm o degerin dusuk olmasi onmli deil yukselmesi onemli
Yaaa üzüldüm hakkında hayırlısı olsunBenmde 9/31,84/53,22 malsef olmadi.. katlsmasi onemli tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?