Geç döllenme olabilirmerhaba arkadaşlar ,
9 günlük gecikmemin ardından kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 6.69. dr a gösterdiğimde iki gün beklememi kesin bişey olmadığını söyledi fakat ben çok heyecanlıyım. o iki gün bana geçmek bilmez. bat den 5 gün sonra evde test yaptım negatif çıktı. sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? benim gibi düşük değerde beta öğrenen var mı? kan testini dün yaptırdım bugün sonucu öğrendikten sonra tekrar evde test yaptım ve belli belirsiz bir çizgi çıktı. bu belirsizlik kafamı çok karıştırdı. lütfen yardımcı olunnn
Geç döllenmedir korkmayın hiç benim ilk oğlumda 6.4 de öğrenmiştim doktor olabilir de olmayabilir de demişti .merhaba arkadaşlar ,
9 günlük gecikmemin ardından kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 6.69. dr a gösterdiğimde iki gün beklememi kesin bişey olmadığını söyledi fakat ben çok heyecanlıyım. o iki gün bana geçmek bilmez. bat den 5 gün sonra evde test yaptım negatif çıktı. sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? benim gibi düşük değerde beta öğrenen var mı? kan testini dün yaptırdım bugün sonucu öğrendikten sonra tekrar evde test yaptım ve belli belirsiz bir çizgi çıktı. bu belirsizlik kafamı çok karıştırdı. lütfen yardımcı olunnn
Benimde adete 5 gün kala beta hcg 11.62 çıktı siz ne zaman test yaptırmıştınız 16.9 la öğrendiğinizdeGeç döllenmedir korkmayın hiç benim ilk oğlumda 6.4 de öğrenmiştim doktor olabilir de olmayabilir de demişti .
İkinci bebeğimi kaybettim malesef kalbi durmuştu onda 47 ile öğrendim şuan tekrar hamileyim bunu da 16.9 la öğrendim iki güne bir test verin yükselişi takip edin
4 gün vardı adeteBenimde adete 5 gün kala beta hcg 11.62 çıktı siz ne zaman test yaptırmıştınız 16.9 la öğrendiğinizde
bugünde kan testi yaptırdım beta 44.13 çıktı :)Geç döllenmedir korkmayın hiç benim ilk oğlumda 6.4 de öğrenmiştim doktor olabilir de olmayabilir de demişti .
İkinci bebeğimi kaybettim malesef kalbi durmuştu onda 47 ile öğrendim şuan tekrar hamileyim bunu da 16.9 la öğrendim iki güne bir test verin yükselişi takip edin
Güzel haberler bekliyoruz sizden :)Benimde 10 gün testim 6.58 çıktı yarın tekrar test yaptıracağım ve çok korkuyorum
44 kan değeri 6 haftalık gebelik olamaz yalnız :) olsa olsa çok çok yeni bir gebelik olabilir. Hamilelik takviminize istinaden söylüyorum.bugünde kan testi yaptırdım beta 44.13 çıktı :)
İnşalllahhh yeni kan verip okula geçtim sonuç saat 16.00-17.00 bulur dediler hakkımızda hayırlısı olsun inşalllahGüzel haberler bekliyoruz sizden :)
Yani bu ne demek oluyor pek anlamıyorum da geç döllenme mi oluyor ? o ne demek onu da pek bilmiyorum duyduğum kadarıyla sizden öğrenmek isterim. En son regl başlangıcım 2 şubat44 kan değeri 6 haftalık gebelik olamaz yalnız :) olsa olsa çok çok yeni bir gebelik olabilir. Hamilelik takviminize istinaden söylüyorum.
Ben 6.5 ken öğrendim gebeligimi tabii iki günde bir kanda verdim sağlıklı artis oluyormu diyemerhaba arkadaşlar ,
ultrasonda ne zaman gördününüz bebişiBen 6.5 ken öğrendim gebeligimi tabii iki günde bir kanda verdim sağlıklı artis oluyormu diye
Beta 1.500ün üzerinde vajinadan, 6.000 üzerindeyken karından muayenede gözüküyor kese.ultrasonda ne zaman gördününüz bebişi
henüz yaptırmadım biraz daha beklesem mi diyorum bi kaç gün sonra gitsem sorun olur mu kiTekrar test yaptirdinmi acaba merak ettim canim. Inşallah değerin yükselmiştir
Regl başlangıcınız çok bir şey ifade etmiyor açıkçası, her kadın farklı zamanlarda yumurtluyor. Geç döllenmedir evet. Ben 600 kusurlerde öğrendiğimde daha yeni 3 - 4 haftalık falandı. Sizin degerinizde 6 fafta mümkün değil :)Yani bu ne demek oluyor pek anlamıyorum da geç döllenme mi oluyor ? o ne demek onu da pek bilmiyorum duyduğum kadarıyla sizden öğrenmek isterim. En son regl başlangıcım 2 şubat
ultrasona girdiğimde bakalım neler olacak ?Regl başlangıcınız çok bir şey ifade etmiyor açıkçası, her kadın farklı zamanlarda yumurtluyor. Geç döllenmedir evet. Ben 600 kusurlerde öğrendiğimde daha yeni 3 - 4 haftalık falandı. Sizin degerinizde 6 fafta mümkün değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?