beta hcg 6.69 bakar mısınız ?

ARKADAŞLAR MERHABA TÜP BEBEK YAPTIRDIM ŞUANDA BAKLEMEDEYİM 10.GÜNÜMDE 5.82 ÇIKTI SİZDE DEĞER NORMALMİDİR KİMYASAL OLABİLİRMİ?

ARKADAŞLAR MERHABA TÜP BEBEK YAPTIRDIM ŞUANDA BAKLEMEDEYİM 10.GÜNÜMDE 5.82 ÇIKTI SİZDE DEĞER NORMALMİDİR KİMYASAL OLABİLİRMİ?
tüp bebek icin cok dusuk bi değer en az 50 ve yukarısı cıkmalıydı ben genede kesn konusmak istemem Allah bilir ama başıma geldi ordan biliyorum kimyasal yasadım

Benimde persenbe gunu 71 bucuk cikti pazarteside 656.2 cikti nasil acaba

Merhaba beta 25 çıktı tekrar kan verdim yarın çıkacak ilk gebeliğim olacak sizce yükselir miii

cok guzel yukselmiş masallah darısı keseye kalp atısına bende yarn keseyi görmeye gidicem dua edin lütfen korku heyecan btmıyorki değer artıyormu kese gozukcekmi kalbi atcakmı saglıklımı... yok yok btmiyor bide daha önce 8 haftalık kalp durması ile kaybettiiğim bi bebeğim oldugu icin saglıklıda olsa bu korku doguma kadar bitmyicek...

Kızlar yardım lütfen adetime 5 gun var kan testi yaptırdım 4.9 cıktı sizce yükselme şansı varmı ? Normalde 0 falan cıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…