cumartesi gidiyim olmazsa tekrar pazartesi kontrole giderim çok heyecanlandımbence ptesi git canım garanti olsun ozamana artar dahada katlanır
7 haftalık ken gördük bizultrasonda ne zaman gördününüz bebişi
TEST YAPTIRDNZMI KAÇ ÇIKTI DEĞERİNİZBenimde 10 gün testim 6.58 çıktı yarın tekrar test yaptıracağım ve çok korkuyorum
tüp bebek icin cok dusuk bi değer en az 50 ve yukarısı cıkmalıydı ben genede kesn konusmak istemem Allah bilir ama başıma geldi ordan biliyorum kimyasal yasadımARKADAŞLAR MERHABA TÜP BEBEK YAPTIRDIM ŞUANDA BAKLEMEDEYİM 10.GÜNÜMDE 5.82 ÇIKTI SİZDE DEĞER NORMALMİDİR KİMYASAL OLABİLİRMİ?
Benimde persenbe gunu 71 bucuk cikti pazarteside 656.2 cikti nasil acababenimde bat 2 subat adetim 4 marttı bunlar beta değerlerim daha bu cuma keseyi görmeye gidicez nasipse sizde 3 kere 2 gün aralıklarla kan verin son kanıda 4 gun arayla verin degeri baya yukselmiş goruceksinz sonrasında cıkan sonuca göre kese görmeye gidersinz benm 998 cktıgında degerm keseyi göremedk mesela erken gitmek bosa stres
gayet güzel çıkmış hayırlı olsun saglıkla al kucagına insallahBenimde persenbe gunu 71 bucuk cikti pazarteside 656.2 cikti nasil acaba
7 haftalikken gördük bizultrasonda ne zaman gördününüz bebişi
Aminnnn insallahhh cumlemizlegayet güzel çıkmış hayırlı olsun saglıkla al kucagına insallah
Merhaba beta 25 çıktı tekrar kan verdim yarın çıkacak ilk gebeliğim olacak sizce yükselir miiiGeç döllenmedir korkmayın hiç benim ilk oğlumda 6.4 de öğrenmiştim doktor olabilir de olmayabilir de demişti .
İkinci bebeğimi kaybettim malesef kalbi durmuştu onda 47 ile öğrendim şuan tekrar hamileyim bunu da 16.9 la öğrendim iki güne bir test verin yükselişi takip edin
İlk kan vermeniz mi?Merhaba beta 25 çıktı tekrar kan verdim yarın çıkacak ilk gebeliğim olacak sizce yükselir miii
Evet ilk kez verdim bugün öğrendim 2 saat önceİlk kan vermeniz mi?
Allah'ın izniyle yükselir diye düşünüyorum hayırlı olsun diyelim şimdiden ama takibi bırakmayın en azından yükselişe göre hareket edersinizEvet ilk kez verdim bugün öğrendim 2 saat önce
Merhaba kan sonucum 74 çıktı sizce yükselmiş miAllah'ın izniyle yükselir diye düşünüyorum hayırlı olsun diyelim şimdiden ama takibi bırakmayın en azından yükselişe göre hareket edersiniz
3 katına çıkmış ne bekliyordunuz ki yükselmiş işte :))Merhaba kan sonucum 74 çıktı sizce yükselmiş mi
Ayyyy o kadar heyecanlıyım ki Allah razı olsun3 katına çıkmış ne bekliyordunuz ki yükselmiş işte :))
Gözün aydın inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağına almak nasip etsin rabbimAyyyy o kadar heyecanlıyım ki Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunGözün aydın inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağına almak nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?