- 10 Ekim 2022
- 59
- 86
- 18
- 40
- Konu Sahibi serenaysero
-
Çok sevindimCanım dün akşam gittim hastaneye, vajinal ultrason ile baktı kese oluşmuş çok küçük 5 haftayla uyumlu bebeği görmek için çok erken 2 hafta sonra gel dedi, kan almicakmisiniz dedim kesen oluşmuş bundan sonra kan vermene gerek yok dedi
Ohh iyi şükür bak gördün mü hiiiic buraya daha girip kurcalama boool vitaminli beslen folik asit iç günde 3litre su içim rahatladı çok sevindim banada dua et kız banada nasıl olsun inşallahCanım dün akşam gittim hastaneye, vajinal ultrason ile baktı kese oluşmuş çok küçük 5 haftayla uyumlu bebeği görmek için çok erken 2 hafta sonra gel dedi, kan almicakmisiniz dedim kesen oluşmuş bundan sonra kan vermene gerek yok dedi
Allah hayırlı etsin canım bebek nerde demişsin sevemedim galiba ultrason resimden ortada siyah boşluğun içinde parıltılı var ordaAynısını bugün yaşadım gayet iyi dedi ama çok küçük 2 hafta sonra gideceğim kalp atımına bir şey soracağım bebek nerde
Teşekkür ederim canım, inşallahCanım doktorun da dediği gibi dış gebelikte kese oluşmaz riskli bir durum görse uyarırdı. Temkinli olmakta fayda var ama korkma kontrollerini aksatma hayrılısı olsun inşallah
Çok sevindimO minnacık şeyi gördükleri anki mutlulukk..Allahım isteyen herkese nasip etsin.. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ve sağsalim yavrunuzu kucağınıza alırsınız.
Aynen canım , 3 aydır kullanıyorum şimdide düzenli kullan dedi doktor diğer vitaminleri de kullanıyorum inşallah sağlıkla ilerler , tamam canım alırım, isminle dua ediyim canım , Mehrimi adın çoğu kişi nick olarak da kullaniyo ya ondan soruyorum canım yanlış anlamaOhh iyi şükür bak gördün mü hiiiic buraya daha girip kurcalama boool vitaminli beslen folik asit iç günde 3litre su içim rahatladı çok sevindim banada dua et kız banada nasıl olsun inşallahomega 3 mutlaka al eczaneden içemiyor san balık tüket
Böyle mesajlariniz gerçekten bu süreçte okadar iyi geldi ve hala geliyoBeybi benimde beta hcg artışım çok düzensizdi hatta 10 gün içinde ikiye bile katlamamıştı bende dış gebelikten şüphelenip gittiğimde kalp atışını duyduk şuan 2.5 aylık oldu biledoktor değerlere takılmayın dedi herşey moral moralini yüksek tut ben iyiyim bebeğim iyi de bol bol dua et inşirah suresini oku sağlıklıdır inşallah Allahın izniyle
Sağlıklı bencr benimde böyle yükselmişti 1 günde hatta seninki daha fazla yükselmşKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
İşte benimkinin arada 3-4 gün vardı canım ondan dış gebelik olabilir dedilerse çok şükür kese göründü suanlik bir sıkıntı yokmusSağlıklı bencr benimde böyle yükselmişti 1 günde hatta seninki daha fazla yükselmş
Çok şükür çok sewindim senin adına sağlıkla dewam etsin gebeliğin ve sağlıkla al kucağına miniğini…hastaneye gittim , çok şükür kese oluşmuş ,ama şuan çok küçük sağlıklı veya sagliksiz diye birşey belirtemem, dedi kan almadılar alttan ultrasonla baktılar , 2 hafta sonra kalp atışı için randevu al dediler, , bana bu gittiğim doktor dediki kese oluştuktan sonra kan değerleri pekde birşey ifade etmez dedi, ne kadar doğru bilmiyorum artık ama daha iyiyim iyiki ultrasonla bakti
hastaneye gittim , çok şükür kese oluşmuş ,ama şuan çok küçük sağlıklı veya sagliksiz diye birşey belirtemem, dedi kan almadılar alttan ultrasonla baktılar , 2 hafta sonra kalp atışı için randevu al dediler, , bana bu gittiğim doktor dediki kese oluştuktan sonra kan değerleri pekde birşey ifade etmez dedi, ne kadar doğru bilmiyorum artık ama daha iyiyim iyiki ultrasonla bakti
Amin canım benim inşallahÇok şükür çok sewindim senin adına sağlıkla dewam etsin gebeliğin ve sağlıkla al kucağına miniğini…
Çok şükür canım artık kafana takma evet çok hassas süreçtir ama herşey yolunda.ayrıca değerin yeteri kadar olmalı ki kese göründü.her hastanenin birimi farklılık gösterir aklında olsun.bol süt içİnşallah canımda dün gittim kese görünüyor artık kan verme dedi , 734 veya daha düşük olsaydı kese gorunmezdi dimi?
İnternette 1000-1500 arası değerlerde kese görünüyor yaziyorda
Çok şükür canım Allah sizlerden de razı olsun destek oldunuz bana, hala oluyorsunuz cansinizÇok şükür canım artık kafana takma evet çok hassas süreçtir ama herşey yolunda.ayrıca değerin yeteri kadar olmalı ki kese göründü.her hastanenin birimi farklılık gösterir aklında olsun.bol süt iç
Cok tesekkur ederim insallah dediginiz gibi olur doktorlar ne hissedecegimizi bilmeden direk konusuyor ama o sonuctan beri kendimi toparlayamadim. Doktora bile gidesim gelmiyor hevesim kirildi resmen. Ama haklisiniz kendimi strese sokmaktan baska bir sey yapmiyorum her sey olacagina variyor nasilsa. Sizin icin cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahHiç dert etmeyin bunları hayırlısı ile olacağı varsa olur…ben olmam gereken adet tarihimden 6 gün sonra kan testi verdim 24 çıktı we bana da düşük geldiği için çok üzüldüm canım sıkıldı sevinemedim bile üç olumsuz tüp bebek deneyiminden sonra ilk kez normal yolla hamile kalabilmiştir ve 24 çıkan sonucumun üstünden 5 gün geçti yine test verdim 47.000 çıktı çok şaşırdım…lütfen ümidinizi yitirmeyin ewham yapmayın sizi çok iyi anlıyorum ama nasılsa herşey olacağına warıyor inşallah güzel şeyler olur sağlıkla…
O göbek adım ama ezgi diye duanı bağışlarsan çok sevinirimAynen canım , 3 aydır kullanıyorum şimdide düzenli kullan dedi doktor diğer vitaminleri de kullanıyorum inşallah sağlıkla ilerler , tamam canım alırım, isminle dua ediyim canım , Mehrimi adın çoğu kişi nick olarak da kullaniyo ya ondan soruyorum canım yanlış anlama
Tamamdir canımO göbek adım ama ezgi diye duanı bağışlarsan çok sevinirimdoktorunu dinle ama bilet içinde asla üzülme herşey güzel olacak Allah’ın izniyle
Aa ben 1 gün arayla sanmştm canım iyi bari çok şükür sağlıkla kucağınıza alırsınz inşallahhİşte benimkinin arada 3-4 gün vardı canım ondan dış gebelik olabilir dedilerse çok şükür kese göründü suanlik bir sıkıntı yokmus
Ne münasebet canım Kötüye yormuyoruz. Bakın değerler bilgisi vereyim size hafta haftaKizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?