Beta HCG 734 çıktı ...Lütfen yardim

Çok sevindimO minnacık şeyi gördükleri anki mutlulukk..Allahım isteyen herkese nasip etsin.. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ve sağsalim yavrunuzu kucağınıza alırsınız.

Beybi benimde beta hcg artışım çok düzensizdi hatta 10 gün içinde ikiye bile katlamamıştı bende dış gebelikten şüphelenip gittiğimde kalp atışını duyduk şuan 2.5 aylık oldu bile doktor değerlere takılmayın dedi herşey moral moralini yüksek tut ben iyiyim bebeğim iyi de bol bol dua et inşirah suresini oku sağlıklıdır inşallah Allahın izniyle

Ohh iyi şükür bak gördün mü hiiiic buraya daha girip kurcalama boool vitaminli beslen folik asit iç günde 3litre su içim rahatladı çok sevindim banada dua et kız banada nasıl olsun inşallah omega 3 mutlaka al eczaneden içemiyor san balık tüket

Aynısını bugün yaşadım gayet iyi dedi ama çok küçük 2 hafta sonra gideceğim kalp atımına bir şey soracağım bebek nerde
Allah hayırlı etsin canım bebek nerde demişsin sevemedim galiba ultrason resimden ortada siyah boşluğun içinde parıltılı var orda banada dua edin nanizde çok istiyoruz

Aynen canım , 3 aydır kullanıyorum şimdide düzenli kullan dedi doktor diğer vitaminleri de kullanıyorum inşallah sağlıkla ilerler , tamam canım alırım, isminle dua ediyim canım , Mehrimi adın çoğu kişi nick olarak da kullaniyo ya ondan soruyorum canım yanlış anlama

Böyle mesajlariniz gerçekten bu süreçte okadar iyi geldi ve hala geliyo , sizin adinizada gerçekten çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağıniza alırsınız tamam canım okurum, inşallah

Çok şükür çok sewindim senin adına sağlıkla dewam etsin gebeliğin ve sağlıkla al kucağına miniğini…

İnşallah canımda dün gittim kese görünüyor artık kan verme dedi , 734 veya daha düşük olsaydı kese gorunmezdi dimi?
İnternette 1000-1500 arası değerlerde kese görünüyor yaziyorda
Çok şükür canım artık kafana takma evet çok hassas süreçtir ama herşey yolunda.ayrıca değerin yeteri kadar olmalı ki kese göründü.her hastanenin birimi farklılık gösterir aklında olsun.bol süt iç

Çok şükür canım Allah sizlerden de razı olsun destek oldunuz bana, hala oluyorsunuz cansiniz
Tamam canım içerim çok teşekkür ederim

Cok tesekkur ederim insallah dediginiz gibi olur doktorlar ne hissedecegimizi bilmeden direk konusuyor ama o sonuctan beri kendimi toparlayamadim. Doktora bile gidesim gelmiyor hevesim kirildi resmen. Ama haklisiniz kendimi strese sokmaktan baska bir sey yapmiyorum her sey olacagina variyor nasilsa. Sizin icin cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Arkadaşlar 5. Gün embriyosu yaptırdım 8. Gün kan testi yaptırdım 6 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi böyle olup da yükselen varmı

O göbek adım ama ezgi diye duanı bağışlarsan çok sevinirim doktorunu dinle ama bilet içinde asla üzülme herşey güzel olacak Allah’ın izniyle

Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Ne münasebet canım Kötüye yormuyoruz. Bakın değerler bilgisi vereyim size hafta hafta

3.Hafta 5-50 mIU/ml. 5 de normal, 50 de. Düşünün. 4. hafta: 5-426 (1 hafta geçip hala 5 ve üzeri ise gayet iyi gidiyor bebek düşünün. Rica ediyorum paniklemeyin, kötü değil bilimsel düşünün. 5.hafta 18-7340. 6.Hafta-1080-56500 artık büyük sayılar zor ölçülüyor Doktorunuz ile işbirliği içinde, doktor dışında başka kişileri asla dinlemeden ilerleyelim. her annenin deneyimi bambaşka.
WEBMD, HEALTHLINE gibi önemli sayfalardan bu bilgileri iletiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…