Beta HCG 734 çıktı ...Lütfen yardim

Bugün tam 5 haftalık oldu canım, inşallah dediğin gibidir çok üzülüyorum, saol canım için rahatladı sizlerle konuşunca
Nedemek rica ederim canım üzülme hisseder:) sakin ol gerekirse bir doktora daha görün sağlıklı beslen dinlen inşallah senle kalıcaktır 5 haftalık cok iyi seni motive etmek için yazıyorum ama insanız ve hertürlü hastalık ve olumsuzluklar yaşayabiliriz bunun içinde hertürlü kritiklerde açık olmalıyız kendimden örnek vereyim 3 yıldır hiç gebe kalamadım pkoluyum adet düzensizliği ve kilo var asla hamile kalamadım düşüğüm bile olmadı ama olduğu gibi kabullenmek daha doğru bir gün olucak belkide bu sadece örnek başkaları neler yaşıyor..o yüzden o tatlı canını sıkma burayada bunu araştırmak için girme insanlar. Burda mutlu hikayeler bulamaz hep bir mücadele edenler burda maalesef

Düzenli ve fazlaca artmamış. Hayırlısı olsun. İlkinde benim de öyle oldu. Sonra her şeyi geç oldu kese geç görüldü kalp atışı geç duyuldu. Yavaştı. 10 haftalıkken kalbi durdu 8.haftada durmuş. Ama üzülmeyin hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah

İnşallah gittiğimde kese görünür kalp atışını duyarimda kendime gelirim , takmamaya caliscam çok teşekkür ederim sağolun

İnşallah gittiğimde kese görünür kalp atışını duyarimda kendime gelirim , takmamaya caliscam çok teşekkür ederim sağolun
Henuz 5.haftadaymissiniz. ben 6+4te keseyi gordum. 9.haftayi gectiginde kalp atisi duyduk. Önemli olan doktorunuzun görüşü . Umarim bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz

Cok
Çok haklısın aslında, insanlar neler neler yaşıyor , rabbim inşallah sanada nasip eder canım benim Allah razı olsun desteğin için iyiki varsiniz ,çok sağolun...

Sizede çok geçmiş olsun, inşallah hayırlısı artık

Daha yolun başındasiniz şimdiden her şeyi kafaya takmayın hayırlısı ise olsun deyin akışına bırakın olması gerekenler oluyor zaten. Daha önünüzde uzun bir yol var kafaya takılacak çok şey çıkar. Bu son lafı bana birisi demişti şimdi bebeğini kaybeden bir anne olarak diyorum ne çok haklıymış. Her şey olacağına varıyor biz ne yaparsak yapalım.

Hakkınızda hayrlisi medicana hastanesine gidin orda riskli gebelik uzmanı doktorlar vardır ama bian önce gitmeniz iyi olacaktır sakin olun ve panik yapmayın sakın daha önce bir dusugunuz oldu mu ilk gebelik mıdır?
Esim gelince konuscaz bakalım napalim nereye gidelim diye, hiç düşüğüm olmadı, 2 gebeliğim .
İlk gebeligim çok sağlıklı ve sıkıntısız geçmişti

İlk çocuğumda sonuç baya farklı çıktı bunda böyle az çıkınca çok korktum sağlık ocağında dış gebelik diyince...
Bu arada başınız sağolsun

Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Hayır tam tersi gebeliginiz saglikla ilerliyor.Yani bthcg istikrarli yükseliyorsa bu hamileleiginin devam.ettigi anlamina gelir.D.r gidin bence artik hem kafanız rahatlar.

Hayır tam tersi gebeliginiz saglikla ilerliyor.Yani bthcg istikrarli yükseliyorsa bu hamileleiginin devam.ettigi anlamina gelir.D.r gidin bence artik hem kafanız rahatlar.
İnşallah oyledir, enabizdada referans dışı olarak kırmızı gözüküyor görünce direk endişeye kapıldım, pazartesi günü gidicem inşallah keseyi görürüz

Bthcg iki katı seklinde ilerler sizde birkac gun geçmis afedersiniz simdi dikkat ettim.sizi yanliş yönlendirip bosuna umitlendirmiste olmak istemem.Bir an once d.r gidin.Dilerim gönlünüzce olur.

Kizlar cuma günü 524,6 çıkmıştı dün kan verdim 734 çıkmış , bu dusukmu yapcam demek oluyor lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Sakın korkma Rabbim eğer nasip ederse o ne olursa olsun seninle olucak. Bende 8 haftalık hamileyim bana da geçen gün acilde rahatsızlandım diye betaya tekrar baktılar değerin olması gerektiği gibi atmamış dedi kürtaj dediler bana düşük yapcan dediler ki bende lekelenme şiddetli ağrı ve kan vardı. Yatış bile yapıldı ama gebelik bozulmamıştı kesede bebek vardı. Sakın korkma yavaş ilerliyor olabilir benimde öyle şuanlık sıkıntı yok gibi kalp atışı da duyarsam tam olucak. Bi sıkıntı çıkarsa progestan verirler ve devlet hastanelerinde ultrason ve kan sonuçları bazen hata verebiliyor. Bir kaç doktora sor için rahat olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…