Ederim tabiki siz de bana , benim gibi isteyen, bekleyen herkese edin biz de hamile kalabilelim.Insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin duanizi eksik etmeyin tanimadik insanlarin birbirine ettigi dua daha cabuk kabul olurmus
Bence umudunuzu kaybetmeyinMerhaba beta değerlerim
9. Gün 86
11. Gün 121
13. 195
Çok yavaş artıyor ama düşmüyor da.. Hemşire 2 embriyo koyduk ikisi de en başta tutunmuş olup sonra biri bıraktıysa yavaş yükselme olabilir dedi.. Sizin fikriniz nedir ne düşüneceğimi bilemiyorum(
Tabii ki ederim ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah yarin tekrar kan verecegim cok merak ediyorum .. sizdemi tup bebek deniyorsunuz?Ederim tabiki siz de bana , benim gibi isteyen, bekleyen herkese edin biz de hamile kalabilelim.
Çok zorlu yollardan geçiyoruz .
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
aaa onu bilmiyordum evet o halde tutunmuşCatlatma ignenin etkisi oldugunu dusunmuyorum cunku 8ci gun verdigimde 11di sonra 50e cikti bu durumda cikacagini dusunmuyorum birde catlatma ignesi ovitrelleden bahsediyorsunuz demi?
Insallahhhhaaa onu bilmiyordum evet o halde tutunmuş
Evet ilk transferim kimyasala benzer düşük oldu .Tabii ki ederim ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah yarin tekrar kan verecegim cok merak ediyorum .. sizdemi tup bebek deniyorsunuz?
hadi inşallahInsallahhhhsimdi tekrar kan vermeye gidiyorum katlandiysa sorun yok diyolar
Insallah rabbim en hayirlisini nasip eder sizede.. bende daha sonuc bekliyorum ama olmus gibi hissediyorum ve dusunuyorumEvet ilk transferim kimyasala benzer düşük oldu .
2. Si hiç tutunmadı .
Tekrar nasip olursa başlayacağız embryom kalmadı sıfırdan artık ne zaman kendimi hazır hissedersem.
Biraz daha havalar ısınsın .
Amin canım.Insallah rabbim en hayirlisini nasip eder sizede.. bende daha sonuc bekliyorum ama olmus gibi hissediyorum ve dusunuyorum
Hemşirenin dediği değerlerinizle örtüşüyor haklı olabilir. Bence bolbol ucuz kaset testlerden alıp koyulaşmayı takip edin.Merhaba beta değerlerim
9. Gün 86
11. Gün 121
13. 195
Çok yavaş artıyor ama düşmüyor da.. Hemşire 2 embriyo koyduk ikisi de en başta tutunmuş olup sonra biri bıraktıysa yavaş yükselme olabilir dedi.. Sizin fikriniz nedir ne düşüneceğimi bilemiyorum(
Benim ilk başta 2.5 kat artıp sonra yine 2 katı gibi artı yanlış hatırlamıyorsam hatta belki biraz geriledi bile artış oranı. 6. hafta keseyi görüp bebeği göremedik mesela. 1 hafta geriden geldi gelişim. Bana da 2 transfer yapılmıştı. Senin gibi 2 tutup tek devam ettiği ihtimalini de değerlendirler. Hikayenin sonu güzel kızım doğdu şimdi 3 aylık. Sadece güzel düşünMerhaba beta değerlerim
9. Gün 86
11. Gün 121
13. 195
Hayırlısıyla yarına çıkar canım .Insallah canimmm sonucum cikmadi malesef yarina cikar herhalde
Ben hollandada kaliyorum acikcasi biraz tedirginimHayırlısıyla yarına çıkar canım .
Hiç bilmiyorum canım orasını. ama ilk kan verdigin merkezle 2. Verdiğin merkez aynı olucak onu biliyorumBen hollandada kaliyorum acikcasi biraz tedirginim
Burasi ayni turkiye gibi mi olcuyor hcg yoksa farkli mi hic bilmiyorum umarim yarin mubarek gunun hatrina guzel haberler alirim
Kızlar mrb çatlatma iğnesi yaptık 17 ci gün dün test yaptım böyle çıktı sizce var mıDegerim 94 cikti bugunde canim iki gun once 50di insallah iyibiseydir bu
Eger catlatma ignesinin ustunden 10 gun gectiyse bence var canimKızlar mrb çatlatma iğnesi yaptık 17 ci gün dün test yaptım böyle çıktı sizce var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?