- 14 Aralık 2022
- 35
- 1
- 1
- 22
Hayır ikinci çatlatma iğnesi cnm bu geçen defa 14 düncü günü sabaha karşı hasta olmuştum bunda olmadım sadece ara sıra ağrılarım ve hafif göğüs ağrım oldu test yaptım böyle çıktı 27 Aralık öğlen yapmıştım iğneyiEger catlatma ignesinin ustunden 10 gun gectiyse bence var canimtup bebek mi?
Bence var gibi istersen pazar tekrar dene koyulasirsa kesinlesmis olurHayır ikinci çatlatma iğnesi cnm bu geçen defa 14 düncü günü sabaha karşı hasta olmuştum bunda olmadım sadece ara sıra ağrılarım ve hafif göğüs ağrım oldu test yaptım böyle çıktı 27 Aralık öğlen yapmıştım iğneyi
Direk kan versem kanka çıkar mı acabaBence var gibi istersen pazar tekrar dene koyulasirsa kesinlesmis olur
Beni şüphelendiren birincide hiç bi şey hissetmedim ve 14 düncü günü hasta oldum bunda bekledim olurum diye ama hiç bir belirtim de yok inşallah tutmuştur sadece göğsüme dokununca ağrıyor ara sıra da iğne batması gibi oluyor karnımın alt kısmıBence var gibi istersen pazar tekrar dene koyulasirsa kesinlesmis olur
Bence hic bekleme kan vermeye git verebiliyorsan canimBeni şüphelendiren birincide hiç bi şey hissetmedim ve 14 düncü günü hasta oldum bunda bekledim olurum diye ama hiç bir belirtim de yok inşallah tutmuştur sadece göğsüme dokununca ağrıyor ara sıra da iğne batması gibi oluyor karnımın alt kısmı
Geldim verdim bekliyorum inşallah güzel sonuç alırımBence hic bekleme kan vermeye git verebiliyorsan canim
Haber bekliyorummm! Nezamana cikiyor sonuc ?Geldim verdim bekliyorum inşallah güzel sonuç alırım
Herzaman dua et ve umut et ben hep oldu diye dusunerek yasadimGeldim verdim bekliyorum inşallah güzel sonuç alırım
10 buçukta verdim bir buçuk saat dedi yarım saat sonra almış olucam ama nasılım anlatamam korkarak verdimHaber bekliyorummm! Nezamana cikiyor sonuc ?
Hic korkma rabbim neylerse guzel eyler inan guzel sonuc alacagina10 buçukta verdim bir buçuk saat dedi yarım saat sonra almış olucam ama nasılım anlatamam korkarak verdim
İnşallah canım inşallah ama baksana belli değil miHic korkma rabbim neylerse guzel eyler inan guzel sonuc alacagina
Evettt bellii! Keske bi kac test daha yapsaydinİnşallah canım inşallah ama baksana belli değil mi
Bir önceki günde yaptım çok az belli oldu ama bunda kendini belirgin etti diğerini çekmedim keşke çekseydimEvettt bellii! Keske bi kac test daha yapsaydin
Hayırlısı olsun canım artmışDegerim 94 cikti bugunde canim iki gun once 50di insallah iyibiseydir bu
Olsun kendin gorduysen buda yeterBir önceki günde yaptım çok az belli oldu ama bunda kendini belirgin etti diğerini çekmedim keşke çekseydim
Alır almaz yazıcam inşallah hayırlı bir sonuç ile gelirimOlsun kendin gorduysen buda yetergelirse sonucun haberini bekliyoruz
Insallahhh dualarimizdasin herkes gibiAlır almaz yazıcam inşallah hayırlı bir sonuç ile gelirim
Teşekkür ederim Allah razı olsunInsallahhh dualarimizdasin herkes gibi
Cnm sonuç çıktı ama 0 çıktıInsallahhh dualarimizdasin herkes gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?