Dondurulmus mu taze transfer mi? Bende 7. Gun baslamistim test yapmaya silik cizgi goruyodum ama kan testini 12.gun yaptirmistim 300 kusurlu bisey cikmistiMerhaba Kizlar, transferin 8ci gun 5ci gun embryosu 2tane , beta hcg 11 cikti ve idrar testleri positif cikiyor sevinmelimiyim?doktor 12ci gun test istedi ama dayanamadim
Taze transfer canim sizinki dondurulmusmuydu?Merhaba Kizlar, transferin 8ci gun 5ci gun embryosu 2tane , beta hcg 11 cikti ve idrar testleri positif cikiyor sevinmelimiyim?doktor 12ci gun test istedi ama dayanamadim
Tazeydi benimkideTaze transfer canim sizinki dondurulmusmuydu?
Sonra duzenli artti mi peki nasil olduTazeydi benimkide
Normalde zaten 12ci gun oneriyolar kan vermeyi canim ben riski goze alarak 8ci gun denedim 11 cikti umudum varBhcg 9. Gün 86
11. Gün 121 çıktı artış çok az ümitlenmelimiyim
Evet duzenli yukseldi 360 ise iki gun sonra 740 gibi devam ettiSonra duzenli artti mi peki nasil oldu
Insallah benimkide yukselmistirEvet duzenli yukseldi 360 ise iki gun sonra 740 gibi devam etti
sonuç ne oldu merak ettim 8.gün için 5.gün embriyosu 11 az bir değer gibi geldi bana. 3.gün embriyom 8.gün 32 çıkmıştı. 5.gün embriyosu daha yüksek çıkıyor.Insallah benimkide yukselmistirsimdi kan vermeue gidiyorum duanizi eksik etmeyin
Hala bekliyorummm… idrar testlerinde dahada belirlesti ama cizgilersonuç ne oldu merak ettim 8.gün için 5.gün embriyosu 11 az bir değer gibi geldi bana. 3.gün embriyom 8.gün 32 çıkmıştı. 5.gün embriyosu daha yüksek çıkıyor.
Sizinkisi dondurulmusmuydu ?sonuç ne oldu merak ettim 8.gün için 5.gün embriyosu 11 az bir değer gibi geldi bana. 3.gün embriyom 8.gün 32 çıkmıştı. 5.gün embriyosu daha yüksek çıkıyor.
hayır taze. inşallah güzel yükseltmiştir değeriniz.Sizinkisi dondurulmusmuydu ?
Canim degerim suan 50 doktorumla konustum gebesiniz dedi… bende yavas calisan quatr var ondan dolayi olabilir bu deger ama gebe oldugumu ve sevinevilevegimi gec tutunmus olabilecegini soyledihayır taze. inşallah güzel yükseltmiştir değeriniz.
Sağlıkla artsın değeriniz.Canim degerim suan 50 doktorumla konustum gebesiniz dedi… bende yavas calisan quatr var ondan dolayi olabilir bu deger ama gebe oldugumu ve sevinevilevegimi gec tutunmus olabilecegini soyledi
Catlatma ignenin etkisi oldugunu dusunmuyorum cunku 8ci gun verdigimde 11di sonra 50e cikti bu durumda cikacagini dusunmuyorum birde catlatma ignesi ovitrelleden bahsediyorsunuz demi?taze transfer ise çatlatma iğnesinin etkisi olabilir, inş tutunmuştur tabiki
Cok tesekkur ederim insallah artarSağlıkla artsın değeriniz.
Önemli olan katlanması kaçla başladığı değil .
12. Gün 20 le başlayıp doğum yapanlar var .
İnşallah katlanır. bebişinizi sağlıkla kucaginiza alırsınızCok tesekkur ederim insallah artarben umutluyum.. yarin tekrar kan vermem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?