Beta hcg değer kaç değer hamilelik belirtisi gösterir

Yüksek olarak hamilesiniz hayırlı olsun darısı benim başıma bende çarşamba günü kan verecem inşallah

Eklentiler

• beta-hcg-2.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 214
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ama ben artik insanlarin akliyla dalga gectiginizi düşünüyorum, hanimefendi google.a baksaniz bile hamile olduğunuzu anlarsiniz neyini anlamadiniz? 3binlerde kese görünüyor, sonrasinda da bakmaya gerek yok diyor doktorlar. Siz 60binden bahsediyorsunuz, biraz daha anlamazsaniz doğumda anlarsınız, tekrar söylüyorum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, iyi günler.

G

Dalga geçilecek bir durumum yok çok şükür şaşkınım ve ilk defa yaşıyorum ki istediğim şekilde de sorabilirim

Dalga geçilecek bir durumum yok çok şükür şaşkınım ve ilk defa yaşıyorum ki istediğim şekilde de sorabilirim
Dalga gecmiyorum hanımefendi, siz insanlarla dalga geciyorsunuz, burada insanlar bir umut "5 cikti artar mi, 3 cikti yükselir mi" diye birbirlerine soruyorlar, belli ki hamilelik haberinizi bu şekilde yazmak istediniz buraya. 60bin el-insaf... Neyse gebeliginiz hayirli olsun, saglikla kucaginiza alın, iyi günler.

Kimsenin durumuyla dalga geçecek kadar şuursuz değilim bu siteyi arkadaşım önerdi o yüzden yazmak istedim sevincimizle sevinmek daha güzel değil mi peki Rabbim isteyen herkese nasip etsin ablam 6 yıl sonra tüp bebekle daha yeni hamile kaldı ona da soramadım sürpriz yapmak için o yüzden düşüncesiz değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…