Beta hcg değer kaç değer hamilelik belirtisi gösterir

Canim hanimefendicigim bakin uzatmak istemiyorum konuyu ama kasim ayinin uzerinden 2 ay gecti hic mi regl olmayışınızdan suphelenmediniz, onu gectim o adet tarihinizi bile bilmiyorsunuz, hic mi okumadiniz hic mi arastirmadiniz, hadi onu gectim ablanizla da mi konusmadiniz hamilelik nedir, nasil olur, ne zaman farkedilir diye? Ablanizi düşündüğünüz kadar buradaki insanlari da dusunseydiniz o zaman, cocugunuzun birakin kesesinin gorunmesini, kalp atışını duyulmasini neredeyse saçlarını gorecek duruma gelmissiniz, hic mi korkmadiniz, ben neden regl olmuyorum diye, hadi hamilelikten suphelendiniz hic mi merak etmediniz bebegim iyi midir diye, sigara iciyorsaniz birakmaniz lazim, duzgun beslenmeniz lazim, folik asit almaniz lazim hic mi bunlari düşünmediniz, sizi üzmek istemem kusura bakmayin, isteyen herkes saglikla kucagina alsin

59210.10 diye mi çıktı gerçekten yüksek gibi geldi çoğul gebelik olabilir belkide ama bu değer yüksek hamilelik olma ihtimali var baya yanı
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
teşekkür ederim düşünceniz için iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…