Ben 177 ile öğrendim şuan 14 haftalık hamileyim belki geç dolenme olmustur senin 2 günde 2 katı artıyorsa sıkıntı olmuyor ozamnMerhaba. Bugün, yani yumurta çatladıktan 19.gün beta hcg değerim 191 çıktı. Değer bana az geldi. Geçen ay kimyasal geçirdim. Yine öyle mi görünüyor acaba? Haftalara göre beta hcg değerler arasında normal ama yumurtlamadan sonra geçen gün değer tablosuna bakınca düşük görünüyor.
Ben 177 ile öğrendim şuan 14 haftalık hamileyim belki geç dolenme olmustur senin 2 günde 2 katı artıyorsa sıkıntı olmuyor ozamn
12.gun 65 yuzde 60 artsa 14.gun10412 gün 65.5 14. gün 134.6 16.gün 216.6 18.gün 384.3 çıktı kafam karıştı sizce ne olabilir
çok teşekkür Ederim Allah isteyen herkese nasip etsinGayet sağlıklı görünüyor artisinizhayırlı olsun.
Bizim aynı hemen hemen değerler ve tarihler. Sizin şuan kaç beta?Merhabalar beklenen adet tarihimde yani 15 Temmuz Cuma günü Beta hcg 96 çıktı bugün tekrar kan verdim 475 çıktı. çarşamba tekrar vereceğim keseyi görmek için 1000 nin üzerinde olmalı diye biliyorum . sağlıklı bir artış mı bilgilendirebilir misiniz? 2 yıldır uğraşıyoruz ok tedirginim
4+6 da doktora gittim keseyi gördük içim rahatladı tekrar beta yaptırmama gerek varmı diye sordum yok dedi. düşük önleyici ilaç ve vitamin yazdı cuma günü yani tam 6 haftalıkken tekrar gidecem kontroleBizim aynı hemen hemen değerler ve tarihler. Sizin şuan kaç beta?
12.gun 801 cikti hcg sizce çoğul gebelik miMerhabalar beklenen adet tarihimde yani 15 Temmuz Cuma günü Beta hcg 96 çıktı bugün tekrar kan verdim 475 çıktı. çarşamba tekrar vereceğim keseyi görmek için 1000 nin üzerinde olmalı diye biliyorum . sağlıklı bir artış mı bilgilendirebilir misiniz? 2 yıldır uğraşıyoruz ok tedirginim
erken döllenme olmuş olabilir artış normal görünüyor ama yapılan güne göre değer yüksek onunda sebebi erken döllenme oluyorMerhabalar
Reglime 6 gün kala erken gebelik testiyle çift çizgiyi gördüm reglime 4 gün kala kan tahlili verdim 149 çıktı… reglime 2 gün kala verdiğim kan tahlili 420 çıktı bugün regl günüm test vermedim artışı görünce, sizce artışın fazla olması tehlikeli mi?
12. gün derken gecikmenin 12. günümü yumurtlamadan sonra 12. gün mü tam anlamadım12.gun 801 cikti hcg sizce çoğul gebelik mi
Bence gayet güzel artmis benimde 373 ten 2 gün sonra 1200 çıkınca çok korkmuştum dış gebelik mi diye ama değildi çok şükür seninde olduğunu düşünmüyorum değerlerin güzel artmis dış gebelikte değer yükselip azaliyormus.Merhaba kızlar. Ben adet günü 8 gün geçtikten sonra kan verdim değerim 35 ti iki gün sonra 83 oldu beş gün sonra 527 oldu ve 3 gün sonra 1327 oldu değerim. Doktor geç döllenme olabilir dedi. Zaten adet günlerim bazen düzensiz olurdu. Sizce değerler güzel ilerliyor mu hamilemiyimdir. Dış gebelik kimyasal gebelik vs.onlarin belirtileri yok onlar değildir değil mi kafam çok karıştı
Çok teşekkür ederim şu an moralim yerine geldi. Peki siz keseyi ne zaman gördünüz ve 1200 iken kaç haftalık ti?Bence gayet güzel artmis benimde 373 ten 2 gün sonra 1200 çıkınca çok korkmuştum dış gebelik mi diye ama değildi çok şükür seninde olduğunu düşünmüyorum değerlerin güzel artmis dış gebelikte değer yükselip azaliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?