Beta hcg değer

Regliniz kaç gün gecikmişti acaba?

Bir önceki ay kimyasal geçirdiğim için tam bilemiyorum gelmesi gereken günü ve kaç gün geçtiğini. 3-4 gün geçmiş olabilir. Ama bu da kimyasal oldu.

Merhaba 29 haziran da adet gordum 30 temmuzda beta hcg 43 cikti yorumlara baktim herkesinki daha yuksekmis acaba bi sorun mu var bende bi kac gun doktora gidicem biraz zaman gecmesini bekliyorum ama hemende hamileyim diye heyecanlanmak da istemiyorum

Merhaba 5.5 haftalık hamileyim ama karından gözükmüyor vajinaldsn gözüküyor normal mi
Olabiliyor bazen geç döllenme olmuşsa oyle olması normal 1 hafta sonra eminim karından da gözükür ben 2 defa vajinadan bastırmama rağmen gozukmedi 1 hafta sonra karından gözükmüştü benim oyuzden hiç endişelenmeyin herkesin hhamileliği kendisine özel sağlıkla kucağına almak nasip olur insallh

Ben dün hastaneye gittim doktor beş haftalık dedi keseyi gördük ama bebeği görmedik. Sence normal mi bebeğin görülmemesi. Ultrasonu da atıyorum
Ewt çok normal bende gorememistim 5 haftalikken daha sonra görmüştüm zaten önce kese oluşur sonra bebek kesede gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…