Keseyi kan tahlilinden 2 gün sonra gördüm galiba 5+2 günlüktü yanlış hatılamiyorsamÇok teşekkür ederim şu an moralim yerine geldi. Peki siz keseyi ne zaman gördünüz ve 1200 iken kaç haftalık ti?
Yani keseyi değeriniz 1200 olunca gördünüz demiKeseyi kan tahlilinden 2 gün sonra gördüm galiba 5+2 günlüktü yanlış hatılamiyorsam
Hayır 1200 olduktan 2 gün sonra gittim zaten karından 1500 den sonra gözüküyor keseYani keseyi değeriniz 1200 olunca gördünüz demi
Şu an kaç aylık hamilesiniz ? bide vajinal ultrason mu yoksa normal ultrasondami gözüktü bebesinizHayır 1200 olduktan 2 gün sonra gittim zaten karından 1500 den sonra gözüküyor kese
Regliniz kaç gün gecikmişti acaba?Merhaba. Bugün, yani yumurta çatladıktan 19.gün beta hcg değerim 191 çıktı. Değer bana az geldi. Geçen ay kimyasal geçirdim. Yine öyle mi görünüyor acaba? Haftalara göre beta hcg değerler arasında normal ama yumurtlamadan sonra geçen gün değer tablosuna bakınca düşük görünüyor.
4 aylık olduk karından gözüktüŞu an kaç aylık hamilesiniz ? bide vajinal ultrason mu yoksa normal ultrasondami gözüktü bebesiniz
Maşallah İnşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız4 aylık olduk karından gözüktü
Çok sagolun Rabbım sizede nasip eder inşallahMaşallah İnşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız
İnşallah teşekkür ederimÇok sagolun Rabbım sizede nasip eder inşallah
Merhaba 5.5 haftalık hamileyim ama karından gözükmüyor vajinaldsn gözüküyor normal mi4 aylık olduk karından gözüktü
Olabiliyor bazen geç döllenme olmuşsa oyle olması normal 1 hafta sonra eminim karından da gözükür ben 2 defa vajinadan bastırmama rağmen gozukmedi 1 hafta sonra karından gözükmüştü benim oyuzden hiç endişelenmeyin herkesin hhamileliği kendisine özelMerhaba 5.5 haftalık hamileyim ama karından gözükmüyor vajinaldsn gözüküyor normal mi
Canım merhaba sana birşey sormak istiyorumÇok sagolun Rabbım sizede nasip eder inşallah
TabikiCanım merhaba sana birşey sormak istiyorum
Ben dün hastaneye gittim doktor beş haftalık dedi keseyi gördük ama bebeği görmedik. Sence normal mi bebeğin görülmemesi. Ultrasonu da atıyorumTabiki
Ewt çok normal bende gorememistim 5 haftalikken daha sonra görmüştüm zaten önce kese oluşur sonra bebek kesede gözükürBen dün hastaneye gittim doktor beş haftalık dedi keseyi gördük ama bebeği görmedik. Sence normal mi bebeğin görülmemesi. Ultrasonu da atıyorum
Anladım canım kalp atışlarını ne zaman dinledin.Ewt çok normal bende gorememistim 5 haftalikken daha sonra görmüştüm zaten önce kese oluşur sonra bebek kesede gözükür
Doktor biraz düşük riski var dedi iğne ilaç verdi. İnşallah birşey olmaz.Ewt çok normal bende gorememistim 5 haftalikken daha sonra görmüştüm zaten önce kese oluşur sonra bebek kesede gözükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?