Beta hcg değer

Kızlar benimde 22 gündür adetim gecikiyor. Bugün muayene oldum doktor ultrasonda kötü bişey yok dedi herşey normalmis ama beta testi yaptı 2.96 çıktı değerim acaba yükselir mi bu

Doktor biraz düşük riski var dedi iğne ilaç verdi. İnşallah birşey olmaz.
Hmm insaplh bisey olmaz ilaçlarınızı duzenlu kullanın ve kendinizi yormayın ağır işler falan yapmayın bol bol dinlenin mümkün olduğunca

Kızlar benimde 22 gündür adetim gecikiyor. Bugün muayene oldum doktor ultrasonda kötü bişey yok dedi herşey normalmis ama beta testi yaptı 2.96 çıktı değerim acaba yükselir mi bu
Muhtemelen adetiniz çok yaklaşmıştır çünkü regl yaklaşınca bazen beta böyle 0 la 5 arasi olabiliyor

Muhtemelen adetiniz çok yaklaşmıştır çünkü regl yaklaşınca bazen beta böyle 0 la 5 arasi olabiliyor
Allah'ıma şükürler olsun hamileyim evde test yaptım çizgi de belirdi beta degerimde 10 oldu iki gün önce pazartesi kontrole gideceğim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Allah'ıma şükürler olsun hamileyim evde test yaptım çizgi de belirdi beta degerimde 10 oldu iki gün önce pazartesi kontrole gideceğim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ayy çok sevindim hayırlı olsun daha önce başıma gelmişti de o yüzden öyle söyledim modunuzu düşürdüysem afedersin

Ayy çok sevindim hayırlı olsun daha önce başıma gelmişti de o yüzden öyle söyledim modunuzu düşürdüysem afedersin
Yok canım estağfurullah bende öyle düşündüm yok diye düşündüm ama zaten belirtilerde çok tutuyordu sonra beta verdim doktor olduğunu soyledi üstüne inanmadım bugün evde test yaptım ve gerçekten çizgi belirdi hemen rabbim isteyen herkese nasip etsin ikinci kere anne oluyorum çok şükür

Merhaba arkadaşlar benim adetim gecikti adetimin 3. Günü sağlık ocağında gittim kan verdim sonuç 190 çıktı gebeliğin başladığını muhtemelen 4 haftalık dediler. Sonra bu pazar günü lekelenme yaşadım galiba yerleşme kanaması diye düşündüm. Akşama doğru kanamam biraz daha artınca avilin kadın doğum bölümüne gittim kan tahlili istediler sonuç 243 çıktı. Doktor alttan muane etti ve tüplerimin temiz olduğunu dış gebelik olmadığını söyledi. Hemşireye bana Büyük ihtimalle düşünüyorsun dediler. İlk defa hamile kaldım yıllardır uğraşıyorum kaç günden beri ağlıyorum ordaki hemşireler de çok sinirimi bozdular. Ama kanamam devam etmiyor kanamam kesildi ve sadece pembe olarak peçeteye sildiğimde geliyor pedim de kan yok normal adette yaşamıyorum. Pazar günü acildeki hemşire salı günü gel gene bakalım dediler ama moralim çok bozulduğu için gitmedim. Perşembe günü doktora randevu aldım. Benim gibi böyle durum yaşayan varmı. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin yıllardır bu anı bekliyordum böyle olunca çok kötü oldum

Merhaba doktora gittiniz mi acaba. Sonucunuz ne oldu. Rabbim yaşatacaksa kanayan rahimde bile yasatiyor. Arkadaşımın ara kanaması olduğunda dr gitmişti öğreniyorki 3 aylık hamile ama Dr düşük yaparsın rahim kan dolu demiş. Başka bir Dr gidiyorlar ve manevi olarak çok destek olmuş moralini bozmaması gerektiğini eğer tutunacak sa bebek sagligi için stresin olumsuz etkilerinden bahsetmiş 4 ayında bir mucize olmuş ve bebek rahmi onarmis. Sonrasında midesi bile bulanmadan gayet hareketli bir hamilelik süreci geçirdi doğum yaptı ve oğlu 9 aylık oldu bile. Rabbim herşeyin en iyisini en doğrusunu bilir tevekkül et

Bugün doktora gittim canım karnından baktı hiçbiri şey söylemedi. Kan tahlili istedi sonuçlarımda çıktı 5.39 betam düştü yani canım kimyalsal gebelik oldu.

Bugün doktora gittim canım karnından baktı hiçbiri şey söylemedi. Kan tahlili istedi sonuçlarımda çıktı 5.39 betam düştü yani canım kimyalsal gebelik oldu.
Çok uzuldum canım. Kimyasal gebelik ne oluyor canım bende bu ay tüp bebek tarfveri oldum 1 ağustosta 9 gün kan verdim 10.86 pozitif yaziyor ne kimyasal gebelikleri duyca korkmaya başladım 13 de test günüm

Çok uzuldum canım. Kimyasal gebelik ne oluyor canım bende bu ay tüp bebek tarfveri oldum 1 ağustosta 9 gün kan verdim 10.86 pozitif yaziyor ne kimyasal gebelikleri duyca korkmaya başladım 13 de test günüm
Aslında tıbben düşük olarak sayılmıyor bu canım. Kimyalsal gebelik dedikleri şey değer 2 katına çıkmadan yavaş yükselme oluyor ve kanama oluyor değerler düşmeye başlıyor. Aslında yumurta rahimde dölleniyor ama eşit kromozom sayısı denk gelmediği için vucüt bunu sağlıksız bir bebek dünyaya geleceği için kanama yaparak vücuttan atıyor.

İçini ferah tut canım benim inşallah güzel bir şekilde yükselmen olur sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

İçini ferah tut canım benim inşallah güzel bir şekilde yükselmen olur sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminn canım insaAllah 5yil sonra ilk defa poztif gördüm. Bebeğim bana tutunur umarım daha esimlede paylasmadim ne olur ne olmaz cumartesi tam belli olur heralde

Merhaba 29 haziran da adet gordum 30 temmuzda beta hcg 43 cikti yorumlara baktim herkesinki daha yuksekmis acaba bi sorun mu var bende bi kac gun doktora gidicem biraz zaman gecmesini bekliyorum ama hemende hamileyim diye heyecanlanmak da istemiyorum
Degerin normal bence 2 gun sonra tekrar baktir 2 katina cikarsa sorun yoktur canim hemen kese gorünmez ama erken gibi suan hayirli olsun

Aminn canım insaAllah 5yil sonra ilk defa poztif gördüm. Bebeğim bana tutunur umarım daha esimlede paylasmadim ne olur ne olmaz cumartesi tam belli olur heralde
Umarım canım benim sen yeterki stres yapmamaya çalış kendini çok fazla yorma ev işlerine ara ver ağır kaldırma folik asit kullanmıyorsan mutlaka başla yediklerine dikkat et canım değerin güzel inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin

Folik asit D ve Dr üm tüm vitamin ve mineraller içeren ek gıda taviye tavsiye etmişti tedaviden önce vitaminlerimi düzenli bir şekilde laliyorum. Vitamin kontrollerimi düzenli olraka takip ediyordum belki vitaminler tam olursa doğal yolla gebelik olur diye düşünmüştüm ama nasip olmadı bundan sonrasına insaAllah nasip olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…