Beta hcg degeri duzensiz artis lutfen yardimmm!!

Derenkaraca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
970
403
103
Arkadaslar Merhaba beta hcg artışım şöyle 33.32
96.95
177.6
Doktor çok yüksek ihtimalle sağlıksız gebelik dedi bunu yaşayan var mı

Ben
50-110-118-393 e çıktığı zaman kanamam başladı kimyasaldi. Düzensiz rakamlarla yükselirken düzenli rakamlar eşliğinde düştü dr sıfırlanana kadar takip etti. 12 gün sürdü kanamam

İlk 5 gün gecikti sonra 7.gün yaptırdım doktor geç döllenme olmuş dedi ilk gittiğimde çok iyi dedi ertesi gün tüm ümidimi bitirdi

Pko yok ama son zamanlarda adetim düzensizdi bazen 32 bazen 34 günde bir oluyordum sanırım benimde düzensiz yükseldiği için bu kadar olumsuz konuştu salı gününü bekliyorum inşallah normale donmus olur daha sona 25 temmuzda gel kese görünüyor mu bakalım dedi

Ikiz gebeliklerde üç katı falan artıyormuş. Allah tan hayırlısı. Olmazsa da vardır bir hayır dersin. Söylemesi kolay değil ama...

Canim benim de 101 di. Bir hafta sonra 56ya düştü ondan 3 gün sonra 13 oldu daha ölçtürmedim. 56 olduğu gün kanamam başladı 3 gün sürdü bitti. 5in altına düştüğünde adetin başlar dedi doktor ama başlamadı 13ün üzerinden 2 gün geçti.

101 den önce ölçtürdün mü peki

Hayirlisi tabi Canim ama insan inanamıyor yinede ben ümidimi kaybetmedim
Ümit herzaman olmalı bu olmadı başkası olur inşallah. Değerim 393 olduğu sıralarda sürekli başım dönüyor midem bulanıyordu o sirada kanamam vardı ama yine de ümidi kesmemistim insan cok isteyince umitleniyor. O kadar çok ağlamıştım ki canımdan can gitti sanki tarif edilmez bir acı ile günlerce durmadan ağladım.. Suan o günleri düşününce yine gözlerim doldu.. Rabbim bi daha sonunda kucağımıza alacağımız gebelikler yaşatsın..

Çok zormuş Canim bende çok korkuyorum kanamam basliyacak diye senin değerinde çok iyiymiş ama sanırım önemli olan artış miktarı beklemek çok zor

Arkadaslar Merhaba beta hcg artışım şöyle 33.32
96.95
177.6
Doktor çok yüksek ihtimalle sağlıksız gebelik dedi bunu yaşayan var mı

2 günde bir baktırdıysan çok ta sıkıntılı görmedim ben canım. %60 artış yeterli deniliyor. Bir sonraki nasıl çıkacak bakalım. Umutsuz olma

2 günde bir baktırdıysan çok ta sıkıntılı görmedim ben canım. %60 artış yeterli deniliyor. Bir sonraki nasıl çıkacak bakalım. Umutsuz olma
Canim inşallah doktor çok korkuttu beni %83 arttı ama ilk değer 3 kat olduğu için bi yavaşlama olduğunu düşündü salı günü tam olarak belli olur bu yazdığınla içimi rahatlattın

Canim inşallah doktor çok korkuttu beni %83 arttı ama ilk değer 3 kat olduğu için bi yavaşlama olduğunu düşündü salı günü tam olarak belli olur bu yazdığınla içimi rahatlattın

Aynı saatlerde ölçtürmeye çalış canım. Evet ilk değerin hızlı artmış ama sonraki olması gerektiği gibi. Ama yinede iki katı neredeyse o yüzden içini ferah tut korkma sen. Doktorlar keseyi görene kadar umut vermiyorlar. Sağlıkla gelsin inşallah

Bencede değerlerin iyi.dr.keseyi görüncede ümütlendirmiyor 3 ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…