- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi Derenkaraca
-
Beş senede ilk defa sanırım hamileyim adetim in gecikmesiyle Lh testi yaptım evde gebelik testi kalmamıştı pembe çizgiyi gördüm fakat hemen ardından kahverengi akıntı geldi çocuk mu düşürüyorum hiç böyle olan var mı galiba bugün doktora gideceğim bilginiz var mı acaba?Hayır ben doktoruma sordum dedi ki biraz az artmış ama olabiliyor bazen böyle sorun yok iki gün sonra tekrar bakalım dedi ben dayanamadım bir gün sonra baktım zaten yaklaşık ikiye katlamıştı br gün sonra bile, yani senin değerlerin de neredeyse ikiye katlamış anlamadım neden bu kdr negatif konuştu seninki
Canım bence git kandan baktır en iyi öyle anlarsın benim kanda 400 çıktıgı halde idrar testi aşırı silik çıkmıştı o yüzden o testlere hiç güvenmiyorum, kahverengi akıntı normal düşük belirtisi değil canım için rahat olsun ama sen doktoruna git bugun beta baktır:) inşallah hamilesindirBeş senede ilk defa sanırım hamileyim adetim in gecikmesiyle Lh testi yaptım evde gebelik testi kalmamıştı pembe çizgiyi gördüm fakat hemen ardından kahverengi akıntı geldi çocuk mu düşürüyorum hiç böyle olan var mı galiba bugün doktora gideceğim bilginiz var mı acaba?
Canım ben şuan beklemedeyim klomen ve çatlama iğnesi kullanmıştım inş tutar ama daha önce bir düşğk ve kimyasal yaşamıştım 2 günde bir iki katı artıyordu ve bir anda yarıya kadar düşüyordu pataloji vs her testi yaptık doktor şansızlık demişti işte o zaman bana demişti %60 artması yeterli diyeHayır ben doktoruma sordum dedi ki biraz az artmış ama olabiliyor bazen böyle sorun yok iki gün sonra tekrar bakalım dedi ben dayanamadım bir gün sonra baktım zaten yaklaşık ikiye katlamıştı br gün sonra bile, yani senin değerlerin de neredeyse ikiye katlamış anlamadım neden bu kdr negatif konuştu seninki
Canjm adetin de geçmiş olabilir sağlıklıda kimyasal gebelikte olabilir allah tüm isteyenlere bizlere evlattı kokusunu tattırsın inş doktora gitmelisinBeş senede ilk defa sanırım hamileyim adetim in gecikmesiyle Lh testi yaptım evde gebelik testi kalmamıştı pembe çizgiyi gördüm fakat hemen ardından kahverengi akıntı geldi çocuk mu düşürüyorum hiç böyle olan var mı galiba bugün doktora gideceğim bilginiz var mı acaba?
Eşime söyledim öğleden sonra gideceğiz hastaneyeCanım bence git kandan baktır en iyi öyle anlarsın benim kanda 400 çıktıgı halde idrar testi aşırı silik çıkmıştı o yüzden o testlere hiç güvenmiyorum, kahverengi akıntı normal düşük belirtisi değil canım için rahat olsun ama sen doktoruna git bugun beta baktır:) inşallah hamilesindir
Elim ayağım titriyor haklısıniz bende kimyasal olacağını düşündüm rüyada görmüştüm ve bu ay tüp bebek tedavisi başlayacaktıkCanjm adetin de geçmiş olabilir sağlıklıda kimyasal gebelikte olabilir allah tüm isteyenlere bizlere evlattı kokusunu tattırsın inş doktora gitmelisin
Canım hakkında hayırlısı olsun allah büyükElim ayağım titriyor haklısıniz bende kimyasal olacağını düşündüm rüyada görmüştüm ve bu ay tüp bebek tedavisi başlayacaktık
Destekleriniz için çok sağolun Evet Allah çok büyük hep dua ettim hayırlısıyla nasip etsin çünkü bir buçuk ay öncesine kadar hiç eşimin testlerinde bir sonuç yoktu hamile kalmam neredeyse imkansızdi testlerine bakınca nasıl oldu da bu kdr çabuk etki etti ben inanamıyorum şuandaCanım hakkında hayırlısı olsun allah büyük
İşte her zaman umut vardır bştkisel kürler kesinlikle fayda sağlıyor her zamam kullanınDestekleriniz için çok sağolun Evet Allah çok büyük hep dua ettim hayırlısıyla nasip etsin çünkü bir buçuk ay öncesine kadar hiç eşimin testlerinde bir sonuç yoktu hamile kalmam neredeyse imkansızdi testlerine bakınca nasıl oldu da bu kdr çabuk etki etti ben inanamıyorum şuanda
Ben ilk defa bu ay hiç inanmadım evet bitkisel saracoglunun keçiboynuzu kürünu uyguladım ama düzensiz uygulamistimİşte her zaman umut vardır bştkisel kürler kesinlikle fayda sağlıyor her zamam kullanın
Zaten ne zaman kafaya takmayınca oluyor KK da o kadar hikaye okudum hep pes edip umursamadıklarında güzel haber almışlarBen ilk defa bu ay hiç inanmadım evet bitkisel saracoglunun keçiboynuzu kürünu uyguladım ama düzensiz uygulamistim
Merhaba hastaneye gittim kan testi verdim sonuç negatif görünüyor ama eve gelince Lh testini tektarladim hala pembe çizgi var çok üzüldüm hamile değilimZaten ne zaman kafaya takmayınca oluyor KK da o kadar hikaye okudum hep pes edip umursamadıklarında güzel haber almışlar
Canım hakkında hayırlısı olsun kaç çıkmış sönük alllah tez zamanda kucaklarımızı doldursun ve tam bunu dilerken ezan okudu şuan allh duysun sesimizi dualarımız kabul olsun inşMerhaba hastaneye gittim kan testi verdim sonuç negatif görünüyor ama eve gelince Lh testini tektarladim hala pembe çizgi var çok üzüldüm hamile değilim
Beta 0.100 diyor test sonucu alırken adam negatif dedi ben en azından kimyasal gebelik fln diye tahmin ediyordum eve geldim ovulasyon testine tekrar yaptım hala gidip gebelik testi almadımCanım hakkında hayırlısı olsun kaç çıkmış sönük alllah tez zamanda kucaklarımızı doldursun ve tam bunu dilerken ezan okudu şuan allh duysun sesimizi dualarımız kabul olsun inş
Bu arada hala adet olmadım doktor ultrasonlada baktı rahimde kalınlaşma var ama adet olmuyorumCanım hakkında hayırlısı olsun kaç çıkmış sönük alllah tez zamanda kucaklarımızı doldursun ve tam bunu dilerken ezan okudu şuan allh duysun sesimizi dualarımız kabul olsun inş
O ne bilmiyorum canım ben o yüzden kürtaj oldum 5 haftalık düşük yaptım adet olmadan tekrar gebelik oldu ama kimyasal oldu sonra rahim çok kalınlaşmış dedi doktor mol gebelikten şüphelendi kürtaj yaptı birk kaç ay önceBu arada hala adet olmadım doktor ultrasonlada baktı rahimde kalınlaşma var ama adet olmuyorum
Canjm yok kimyasal olmaz normalde gebelik yoksa hep bu değer çıkar kadınların genelindeBeta 0.100 diyor test sonucu alırken adam negatif dedi ben en azından kimyasal gebelik fln diye tahmin ediyordum eve geldim ovulasyon testine tekrar yaptım hala gidip gebelik testi almadım
Mol. Gebelik nedir acaba ilk defa duyuyorum çoklu gebelik gibi bisey miO ne bilmiyorum canım ben o yüzden kürtaj oldum 5 haftalık düşük yaptım adet olmadan tekrar gebelik oldu ama kimyasal oldu sonra rahim çok kalınlaşmış dedi doktor mol gebelikten şüphelendi kürtaj yaptı birk kaç ay önce
Yok yaa kötü bir şey çok şükür pataloji temiz çıktı halk arasında üzüm gebeliği diye geçermiş yumurta üzüm şeklini alırmış kansere kadar hatta büyürse ölüme kadar götürürmüş internette okudum çok korkmuştumMol. Gebelik nedir acaba ilk defa duyuyorum çoklu gebelik gibi bisey mi
Allah korumuş seni canım benim en kısa zamanda sende gebe kalırsın İnşallahYok yaa kötü bir şey çok şükür pataloji temiz çıktı halk arasında üzüm gebeliği diye geçermiş yumurta üzüm şeklini alırmış kansere kadar hatta büyürse ölüme kadar götürürmüş internette okudum çok korkmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?