- 16 Mart 2019
- 970
- 403
- 103
- Konu Sahibi Derenkaraca
-
Benim 4 gün sonra 192 olmuş ve hemen düştü canım malesefHayır ben doktoruma sordum dedi ki biraz az artmış ama olabiliyor bazen böyle sorun yok iki gün sonra tekrar bakalım dedi ben dayanamadım bir gün sonra baktım zaten yaklaşık ikiye katlamıştı br gün sonra bile, yani senin değerlerin de neredeyse ikiye katlamış anlamadım neden bu kdr negatif konuştu seninki
Herşeyin hayırlısı canım kimyasal gebelik çok zor insan tam seviniyor birkaç gün içinde hüsranMerhaba hastaneye gittim kan testi verdim sonuç negatif görünüyor ama eve gelince Lh testini tektarladim hala pembe çizgi var çok üzüldüm hamile değilim
Ovulasyon testi adet olmadığım halde nasıl pozitif ilerliyor hala anlamış değilim testler mi bozuk diyeceğim sabahki yaptıklarım daha sönük çizgiydi doktordan geldikten sonra çizgi belirginlestiHerşeyin hayırlısı canım kimyasal gebelik çok zor insan tam seviniyor birkaç gün içinde hüsran
Yeniden mi yumurtluyosun acabaOvulasyon testi adet olmadığım halde nasıl pozitif ilerliyor hala anlamış değilim testler mi bozuk diyeceğim sabahki yaptıklarım daha sönük çizgiydi doktordan geldikten sonra çizgi belirginlesti
Sanirim düzensiz artıyorsa o bebek gelişiyor bi süre sonra düşüyor önemli olan o düzen benceBenim de düzensizdi ilk sonra %60-70 arttı
Kese ve yolc oluştu rahatladım ama 8 hafta gözükmesi gerekirken 6 da kaldı ve en son kanamam geldi ve gitti
Doktor bana dedi bebek içinizde var boş gebelik olsa da ama ultrasonda göremeyeceğimiz kadar küçükken ölüyor ondan sonra da kanama başlıyor dediSanirim düzensiz artıyorsa o bebek gelişiyor bi süre sonra düşüyor önemli olan o düzen bence
Peki sana kan pıhtılaşmasiyla ilgili bir test yaptılar miDoktor bana dedi bebek içinizde var boş gebelik olsa da ama ultrasonda göremeyeceğimiz kadar küçükken ölüyor ondan sonra da kanama başlıyor dedi
En son ki adet tarihim 29 hazırlandı hala adet olmadım hep 26gunde bir oluyorum şuanda adetim den tam 32 gün geçti hiç bir fikrim yok yeniden yumurtlama olur mu adet olmadan onu hiç bilmiyorumYeniden mi yumurtluyosun acaba
Yaptırmadığım hiç bir test kalmadı eşim dahil 5.bebeğimdi hiç bir sebep yokPeki sana kan pıhtılaşmasiyla ilgili bir test yaptılar mi
Olabiliyor diye duymuştum yinede değerlendir bence bende korunmayi bıraktıktan sonra 35 36 güne çıktı adetim normalde 28 günde bir oluyodum doktor ne dedi peki sana kist falan oluşmuş olabilir miEn son ki adet tarihim 29 hazırlandı hala adet olmadım hep 26gunde bir oluyorum şuanda adetim den tam 32 gün geçti hiç bir fikrim yok yeniden yumurtlama olur mu adet olmadan onu hiç bilmiyorum
Ya bende çok korkuyorum yine tekrarlamasindanYaptırmadığım hiç bir test kalmadı eşim dahil 5.bebeğimdi hiç bir sebep yok
Hiç bisey göremedi ultrasonda rahimde kalınlaşma var dedi sadeceOlabiliyor diye duymuştum yinede değerlendir bence bende korunmayi bıraktıktan sonra 35 36 güne çıktı adetim normalde 28 günde bir oluyodum doktor ne dedi peki sana kist falan oluşmuş olabilir mi
İlk kaybından sonra yaptırdım kromozom dahil 2 bebek kaybettim dedim sadece hafta soruyorlar yalan söyleyeceksiniz mecburYa bende çok korkuyorum yine tekrarlamasindanpıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum ama birkaç düşükten sonra yapıyorlar diye duydum
Nasıl yani sadece hafta kaç haftalik kaybettim diye miİlk kaybından sonra yaptırdım kromozom dahil 2 bebek kaybettim dedim sadece hafta soruyorlar yalan söyleyeceksiniz mecbur
Allah allah duruma göre haber ver canım ne oldu diyeHiç bisey göremedi ultrasonda rahimde kalınlaşma var dedi sadece
Tmm cnm. Gene yazarımAllah allah duruma göre haber ver canım ne oldu diye
Merhaba hastaneye gittim kan testi verdim sonuç negatif görünüyor ama eve gelince Lh testini tektarladim hala pembe çizgi var çok üzüldüm hamile değilim
Bende biliyorum ama daha önce yaptığım testlerde yani yumurtlama günümu bulduğum testlerde yumurtalama tarihimin dışında çok az gördüm hele ki adetim gecikince evde de gebelik testi kalmadığı için öyle denedim baktım çok. Az da olsa var doktordan geldikten sonra tekrar yaptım daha da artmış gözüküyor çizgi ama. Ben daha adet olmadım nasıl yumurtlama oluyor onu çözemedimCanım Lh gebelik hormonu değilki. Lh hormonu vücudumuzda her zaman var o testi ne zaman yaparsan yap silikte olsa o çizgiyi görürsün. O testlerin amacı Lh hormonunun en yüksek olduğu günü tespit etmek. Yani gebelik şansının en yüksek olduğu gün. Bende bu şekilde takip yaparak hamile kaldım. Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin
Bende biliyorum ama daha önce yaptığım testlerde yani yumurtlama günümu bulduğum testlerde yumurtalama tarihimin dışında çok az gördüm hele ki adetim gecikince evde de gebelik testi kalmadığı için öyle denedim baktım çok. Az da olsa var doktordan geldikten sonra tekrar yaptım daha da artmış gözüküyor çizgi ama. Ben daha adet olmadım nasıl yumurtlama oluyor onu çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?