Beta hcg degeri duzensiz artis lutfen yardimmm!!

Benim 4 gün sonra 192 olmuş ve hemen düştü canım malesef

Merhaba hastaneye gittim kan testi verdim sonuç negatif görünüyor ama eve gelince Lh testini tektarladim hala pembe çizgi var çok üzüldüm hamile değilim
Herşeyin hayırlısı canım kimyasal gebelik çok zor insan tam seviniyor birkaç gün içinde hüsran

Herşeyin hayırlısı canım kimyasal gebelik çok zor insan tam seviniyor birkaç gün içinde hüsran
Ovulasyon testi adet olmadığım halde nasıl pozitif ilerliyor hala anlamış değilim testler mi bozuk diyeceğim sabahki yaptıklarım daha sönük çizgiydi doktordan geldikten sonra çizgi belirginlesti

Benim de düzensizdi ilk sonra %60-70 arttı
Kese ve yolc oluştu rahatladım ama 8 hafta gözükmesi gerekirken 6 da kaldı ve en son kanamam geldi ve gitti

Benim de düzensizdi ilk sonra %60-70 arttı
Kese ve yolc oluştu rahatladım ama 8 hafta gözükmesi gerekirken 6 da kaldı ve en son kanamam geldi ve gitti
Sanirim düzensiz artıyorsa o bebek gelişiyor bi süre sonra düşüyor önemli olan o düzen bence

En son ki adet tarihim 29 hazırlandı hala adet olmadım hep 26gunde bir oluyorum şuanda adetim den tam 32 gün geçti hiç bir fikrim yok yeniden yumurtlama olur mu adet olmadan onu hiç bilmiyorum
Olabiliyor diye duymuştum yinede değerlendir bence bende korunmayi bıraktıktan sonra 35 36 güne çıktı adetim normalde 28 günde bir oluyodum doktor ne dedi peki sana kist falan oluşmuş olabilir mi

Olabiliyor diye duymuştum yinede değerlendir bence bende korunmayi bıraktıktan sonra 35 36 güne çıktı adetim normalde 28 günde bir oluyodum doktor ne dedi peki sana kist falan oluşmuş olabilir mi
Hiç bisey göremedi ultrasonda rahimde kalınlaşma var dedi sadece

Ya bende çok korkuyorum yine tekrarlamasindan pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum ama birkaç düşükten sonra yapıyorlar diye duydum
İlk kaybından sonra yaptırdım kromozom dahil 2 bebek kaybettim dedim sadece hafta soruyorlar yalan söyleyeceksiniz mecbur

Merhaba hastaneye gittim kan testi verdim sonuç negatif görünüyor ama eve gelince Lh testini tektarladim hala pembe çizgi var çok üzüldüm hamile değilim

Canım Lh gebelik hormonu değilki. Lh hormonu vücudumuzda her zaman var o testi ne zaman yaparsan yap silikte olsa o çizgiyi görürsün. O testlerin amacı Lh hormonunun en yüksek olduğu günü tespit etmek. Yani gebelik şansının en yüksek olduğu gün. Bende bu şekilde takip yaparak hamile kaldım. Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin

Bende biliyorum ama daha önce yaptığım testlerde yani yumurtlama günümu bulduğum testlerde yumurtalama tarihimin dışında çok az gördüm hele ki adetim gecikince evde de gebelik testi kalmadığı için öyle denedim baktım çok. Az da olsa var doktordan geldikten sonra tekrar yaptım daha da artmış gözüküyor çizgi ama. Ben daha adet olmadım nasıl yumurtlama oluyor onu çözemedim

Bazen olabiliyor canım. Değerlendirmeye çalış her ihtimale karşı. Birde regli dönemlerinde LH hormonunda dalgalanmalar olabiliyor. Test resmi atabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…