- 16 Mart 2019
- 970
- 403
- 103
- Konu Sahibi Derenkaraca
-
O kadar olumsuz konuştu ki psikolojim alt üst oldu.. yani hiç umit vermediBencede değerlerin iyi.dr.keseyi görüncede ümütlendirmiyor 3 ay.
Başka dr gitO kadar olumsuz konuştu ki psikolojim alt üst oldu.. yani hiç umit vermediinşallah dediğiniz gibi iyidir arkadaşlar
Salı günü de olumsuz konuşursa başka doktora gidicemBaşka dr git
İlk çok güzel artmış aslında sonra düşmeye başlamış benimde bidaha ki sonuç çok önemli o haldeBenim sırasıyla 63, 174, 352, 604, 894, 938, 1296, 1666 çıktı. 604 çıktığı gün doktorum herşey yolunda olabilir tekrar bakalım 2 gün sonra dedi. 894 çıktığında yetersiz yükselmiş sağlıksız gebelik muhtemelen dedi. Kese, yolk sac ve bebek gözüktü ultrasonda. Ama maalesef düşecek dedi doktorum. Dediği gibide oldu. 2. gebeliğimde kimyasal oldu. 20 çıktı ilk sonucum. Sonra 33 olmuş, ertesi gün 37ydi. Kanamam başladı.
Benim ilki 310 ikincisi 540 . %70 artmisti. Üçüncü test yapmadım moralim bozulacak iyice diye. 1 hafta sonra gittim doktora. Doktor kem küm etti iki kat artması lazim diye. ( insaflıydı biraz pat diye demedi sağlıksız diye) gel bir bakalim dedi karindan baktı. Birsey yok. Alttan bakalim birde dedi. Minicik bir kese gorduk. Doktor alltan da göreceğimizi duşunmemistim dediArkadaslar Merhaba beta hcg artışım şöyle 33.32
96.95
177.6
Doktor çok yüksek ihtimalle sağlıksız gebelik dedi bunu yaşayan var mı
Benide 25inde çağırdı keseye bakıcaz dedi inşallah görünürBenim ilki 310 ikincisi 540 . %70 artmisti. Üçüncü test yapmadım moralim bozulacak iyice diye. 1 hafta sonra gittim doktora. Doktor kem küm etti iki kat artması lazim diye. ( insaflıydı biraz pat diye demedi sağlıksız diye) gel bir bakalim dedi karindan baktı. Birsey yok. Alttan bakalim birde dedi. Minicik bir kese gorduk. Doktor alltan da göreceğimizi duşunmemistim dedisonuc olarak simdiye kadar iyi geldi benimle rabbim hepsini korusun . Sizin ki icinde henüz erken net birsey söylemek icin bence
604 çıktığı gün ağrı yada lekelenme var mıydı pekiBenim sırasıyla 63, 174, 352, 604, 894, 938, 1296, 1666 çıktı. 604 çıktığı gün doktorum herşey yolunda olabilir tekrar bakalım 2 gün sonra dedi. 894 çıktığında yetersiz yükselmiş sağlıksız gebelik muhtemelen dedi. Kese, yolk sac ve bebek gözüktü ultrasonda. Ama maalesef düşecek dedi doktorum. Dediği gibide oldu. 2. gebeliğimde kimyasal oldu. 20 çıktı ilk sonucum. Sonra 33 olmuş, ertesi gün 37ydi. Kanamam başladı.
Hiç bişeyim yoktu. Ne 604 çıktığı gün ne sonrasında ağrımda olmadı lekelenmemde. 1666 çıktıktan 1 hafta sonra önce su gibi bişey geldi, sonra pembe akıntı başladı. Gecesine düşük oldu. Doktorum düşeceğini söylediği için ne o su gibi akıntıda ne lekelenmede gitmedim hastaneye. Zaten önlenmesi imkansızdı.604 çıktığı gün ağrı yada lekelenme var mıydı peki
Hayır normal sayılır gayet bu deger ilk artıs super sonrasını erkenmi bakdırdınızArkadaslar Merhaba beta hcg artışım şöyle 33.32
96.95
177.6
Hayır sonrası da 48 saat sonra her ikiside 48 saatte bir yapıldıHayır normal sayılır gayet bu deger ilk artıs super sonrasını erkenmi bakdırdınız
neden sağlıksız demiş anlamadım aslında hep iki katına yakın değerlerde çıkmışArkadaslar Merhaba beta hcg artışım şöyle 33.32
96.95
177.6
Benim değerlerimin artışına benziyor inşallah seninki sağlıklı gebeliktir benim ki düştü çünkükızlar merhaba, transfer sonrası beta hcg değerleriniz nasıldı
10. gün 156
12. gün 400
14. gün 647 sizce normal mi
Senin sonraki değerler nasıl gitti canım ben 15. Gün tekrarladım 1170 çıktı acaba o aradaki 400 hatalı mı yüksek çıktı diye düşünüyprum çünkü 156dan 400e fazla artmıştı sonrası 156ya göre iyi katlandı ama anlamadımBenim değerlerimin artışına benziyor inşallah seninki sağlıklı gebeliktir benim ki düştü çünkü
Senin kontrol dün müydü canım kese görünmedi mi kesin düşük mü dedi doktor? Ya seninki cok karamsar niye hep negatif konuşmuş anlamıyorum yaBenim değerlerimin artışına benziyor inşallah seninki sağlıklı gebeliktir benim ki düştü çünkü
Canım en az %60 artmasın yeterli olduğunu biliyorum iki gümde bir olacak şekilde neden sağlıksız dediki bence bunu söylemek için erken ayrıca yükselişte değerlerin düşmemiş kiArkadaslar Merhaba beta hcg artışım şöyle 33.32
96.95
177.6
Sana da bu değerler sağlıksız gebelik mi olu dediSenin kontrol dün müydü canım kese görünmedi mi kesin düşük mü dedi doktor? Ya seninki cok karamsar niye hep negatif konuşmuş anlamıyorum ya
Hayır ben doktoruma sordum dedi ki biraz az artmış ama olabiliyor bazen böyle sorun yok iki gün sonra tekrar bakalım dedi ben dayanamadım bir gün sonra baktım zaten yaklaşık ikiye katlamıştı br gün sonra bile, yani senin değerlerin de neredeyse ikiye katlamış anlamadım neden bu kdr negatif konuştu seninkiSana da bu değerler sağlıksız gebelik mi olu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?