- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi Derenkaraca
-
En son Adetim 26 hazirandi bu aydaki adet günümde bir damla kan vardı akıntı ile birlikte sonra bir kez daha geldi bende gelmesini bekledim gelmeyince dedim sabah test yapayım evde gebelik testi kalmamıştı Lh yani ovulasyon testlerinde hep söylüyorlar hamileyseniz çift çıkar diye hatta bu formdaki bayanda öyle yaptı onun gebeliği çıktıBazen olabiliyor canım. Değerlendirmeye çalış her ihtimale karşı. Birde regli dönemlerinde LH hormonunda dalgalanmalar olabiliyor. Test resmi atabilirmisin
Bence sen yumurtlama dönemindesin canımEn son Adetim 26 hazirandi bu aydaki adet günümde bir damla kan vardı akıntı ile birlikte sonra bir kez daha geldi bende gelmesini bekledim gelmeyince dedim sabah test yapayım evde gebelik testi kalmamıştı Lh yani ovulasyon testlerinde hep söylüyorlar hamileyseniz çift çıkar diye hatta bu formdaki bayanda öyle yaptı onun gebeliği çıktı
Üstteki iki tanesini ayrı ayrı sabah yaptım diğer alttakini de doktordan kan testim negatif çıktıktan sonra geldim evde tekrar yaptım doktor ultrasonda rahimde kalınlaşma var dedi kese vesaire bisey göremedi
26 hazirandan sonra hiç adet olmadım çok acayip ilk defa böyle bisey yaşıyorum hatta benimde hamileymiş gibi göğüslerim şişti dedimki gerçekten hamileyim ilk defa ama maalesef ki sonuç kanda negatifti ve eşimle şok yaşadıkBence sen yumurtlama dönemindesin canım
En son Adetim 26 hazirandi bu aydaki adet günümde bir damla kan vardı akıntı ile birlikte sonra bir kez daha geldi bende gelmesini bekledim gelmeyince dedim sabah test yapayım evde gebelik testi kalmamıştı Lh yani ovulasyon testlerinde hep söylüyorlar hamileyseniz çift çıkar diye hatta bu formdaki bayanda öyle yaptı onun gebeliği çıktı
Üstteki iki tanesini ayrı ayrı sabah yaptım diğer alttakini de doktordan kan testim negatif çıktıktan sonra geldim evde tekrar yaptım doktor ultrasonda rahimde kalınlaşma var dedi kese vesaire bisey göremedi
Amin canım bi an çok umutlanmistim kısmet değilmiş kanda kesin negatiftiKeseyi zaten göremez ama akn değerinden anlaşılırdı. Hamileyseniz çift çıkar değil canım T çizgisi C çizgisi kadar koyu yada daha koyu çıkarsa hamilelik vardır. Tıpkı yumurtlamada olduğu gibi. Rahim kalınlaşması her zaman gebelik değildir regl olacağımız zamanda rahim kalınlaşır. Allah gönlüne göre versin canım ama kan testi daha kesin sonuç
Bazen olabiliyor öyle bence sen adet olman gereken zamanda yumurtladin yada daha geç yumurtlama donemindede göğüsler şişiyor gebelik kanda kesin çıkar çünku26 hazirandan sonra hiç adet olmadım çok acayip ilk defa böyle bisey yaşıyorum hatta benimde hamileymiş gibi göğüslerim şişti dedimki gerçekten hamileyim ilk defa ama maalesef ki sonuç kanda negatifti ve eşimle şok yaşadık
Evet haklısın bende öyle düşünüyorumBazen olabiliyor öyle bence sen adet olman gereken zamanda yumurtladin yada daha geç yumurtlama donemindede göğüsler şişiyor gebelik kanda kesin çıkar çünku
Sen yinede değerlendir bakarsın olur şansa bende adetime 5 gün kala yumurtladim ve hamile kaldım doktorlar geç döllenme dediler ama malesef düştüEvet haklısın bende öyle düşünüyorum
Eşimin bir buçuk ay önceki testlerinde hamile kalmayacağım çok. Belliydi doğal kürler deniyorum bu gün ilk defa hamile kaldığımı düşünmüştüm ama kısmet değilmiş halim hiç yok çok umutsuz olduk bu aydan sonra tüp bebek tedavisi başlayacağızSen yinede değerlendir bakarsın olur şansa bende adetime 5 gün kala yumurtladim ve hamile kaldım doktorlar geç döllenme dediler ama malesef düştü
Neden ki canım eşinde ne varEşimin bir buçuk ay önceki testlerinde hamile kalmayacağım çok. Belliydi doğal kürler deniyorum bu gün ilk defa hamile kaldığımı düşünmüştüm ama kısmet değilmiş halim hiç yok çok umutsuz olduk bu aydan sonra tüp bebek tedavisi başlayacağız
Oligospermi yani çok az sayıda sperm var bundan dolayı gebe kalma olasılığı çok düşük denildi varikosel vardı ameliyat oldu 8.ayi ama testlere baktığımızda en son bir buçuk iki ay önce düzelme görülmediği için doktor bizi tüp bebege yönlendirdiNeden ki canım eşinde ne var
Ozaman en iyisi tüp bebek canım sen hiç stres yapmaOligospermi yani çok az sayıda sperm var bundan dolayı gebe kalma olasılığı çok düşük denildi varikosel vardı ameliyat oldu 8.ayi ama testlere baktığımızda en son bir buçuk iki ay önce düzelme görülmediği için doktor bizi tüp bebege yönlendirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?