İns çok teşekkür ederim. Allah sizede sağlıklı sıhatli çocuklar nasip etsin sağolunNe güzel genceciksin, ben 34 yaşındayım 2 senedir uğraşıyorum olsun diye... Yumurta takibi, hsg si, ameliyatı, ilaçlar testler, iki kayıp... bu süre zarfında öğrendiğim en önemli şey şu oldu. Bebek sağlıksızsa zaten rahim o bebeği kabul etmiyor. Kabul ettiği durumlarda da hayatı boyunca o çocuk ne ızdıraplar çekiyor. Ailesi dua ediyor evladım benden önce ölsün diye... nasip olacaksa sağlıklı evlat nasip olsun. Hep öyle düşün. Şu an bir kayıp yaşayacak mısın belli değil, umarım yaşamazsın. Ancak sağlıksızsa elden bir şey gelmiyor maalesef. Ben kendimi hep böyle avuttum.
Umarım bebişin sağlıklıdır ve bu sıkıntılara gerek kalmaz tatlım
Böldü kan verdiniz mi?Değer nasıl?İns çok teşekkür ederim. Allah sizede sağlıklı sıhatli çocuklar nasip etsin sağolun
Noldu yazdım böldü çıkmışBöldü kan verdiniz mi?Değer nasıl?
Yarın kan vericem bakalım o zaman görcez nolduğunu. İns sıkıntı cikmazNoldu yazdım böldü çıkmış
Kan verdim de sonuçların çıkmasını bekliyorum çıkmak üzere olması lazım heyecanlandımNaptın canım kan verdin mi
Anladım yaz mutlaka merakla bekliyorum umarım güzel haberler verirsinKan verdim de sonuçların çıkmasını bekliyorum çıkmak üzere olması lazım heyecanlandım
Aynen bende hemen sana gondericektim sen bu yükselme oranını iyi biliyosun diyeAnladım yaz mutlaka merakla bekliyorum umarım güzel haberler verirsin
1568 çıkmış sonuç bebek düşücek galibaAnladım yaz mutlaka merakla bekliyorum umarım güzel haberler verirsin
Hmmm1568 çıkmış sonuç bebek düşücek galiba
İns. Korkuyorum çok ağrı sızı çekermiyim acaba. Yarın yine doktora gidicem bakalım napıcaz hayırlısı artıkHmmmnapcan gülüm hayırlısı böyleymiş... inşallah bir sıkıntı olmadan sonuçlanır
Ya ilk değer 277 di daha sonra bayram tatili girdi 10 gün sonra 1810 çıktı bu artış da doktora göre az geldi işte
Kese göründüğü için kendi kendine düşmez herhalde, kürtaj yaparlar en kötü, korkma artık çok kolay kürtaj. Birkaç ay korunman gerekecek ondan sonraİns. Korkuyorum çok ağrı sızı çekermiyim acaba. Yarın yine doktora gidicem bakalım napıcaz hayırlısı artık
Anladım doktor söyler heralde yarın ne olucagini teşekkür ederim ablaKese göründüğü için kendi kendine düşmez herhalde, kürtaj yaparlar en kötü, korkma artık çok kolay kürtaj. Birkaç ay korunman gerekecek ondan sonra
Rica ederim aplam, üzülme bak benim tüpler gene tıkanmış yine ameliyat olacağım önümüzdeki ay... o yüzden hep daha kötüleri düşün şükret canım benimAnladım doktor söyler heralde yarın ne olucagini teşekkür ederim abla
Şükrediyorum zaten abla herşey allahtan hayırlısı bakalım. Bugün farklı bi hastaneye gidiyorum devlette yaptırmıştım öncekileri doktoru da değiştirdim. Bakalım ne dicek doktor. Devlet çok üstüne düşmüyo ilgilenmiyo araştırmıyolar bile biliyosundur. Hayırlısı artık.Rica ederim aplam, üzülme bak benim tüpler gene tıkanmış yine ameliyat olacağım önümüzdeki ay... o yüzden hep daha kötüleri düşün şükret canım benim
Meraba lar arkadaşlar. Bugün doktora gittim kontrol için 5 haftalık hamileyim. Alttan ultrason la kese gözüktü.fakat betahcg değerim 1800 civarı doktor normalde daha yüksek olması lazım hemen karar vermiyelim takip edelim falan dedi ama sizdende böyle bişey yaşıyan var mı tedirginim acaba kese boş mu ondanmi falan diye korkuyorum
Ya şöyle benim kan değerim de düştü başka doktora gittim pek umut yok kese de küçük dedi normalde 6 haftalık olması gerekiyomuş benimkisi 5 haftalık ve kese de 5 mm falan. istersen 10 gün bekle düşmesini yada kürtaj dedi. Bende bekliyorum ne olucak bilmiyorum ama 10 günün sonunda düşmesse ultrasonda bi mucize görmeye çok istermHiç psikolojiyi düşünmüyoşar var ya zerre kadar.. belki de kendi beceriksizliği görememesi. Veya yanlış hesaplıyo geç oluşmuştur.
Ya şöyle benim kan değerim de düştü başka doktora gittim pek umut yok kese de küçük dedi normalde 6 haftalık olması gerekiyomuş benimkisi 5 haftalık ve kese de 5 mm falan. istersen 10 gün bekle düşmesini yada kürtaj dedi. Bende bekliyorum ne olucak bilmiyorum ama 10 günün sonunda düşmesse ultrasonda bi mucize görmeye çok isterm
Nasıl dı kan değerleriniz?Ya şöyle benim kan değerim de düştü başka doktora gittim pek umut yok kese de küçük dedi normalde 6 haftalık olması gerekiyomuş benimkisi 5 haftalık ve kese de 5 mm falan. istersen 10 gün bekle düşmesini yada kürtaj dedi. Bende bekliyorum ne olucak bilmiyorum ama 10 günün sonunda düşmesse ultrasonda bi mucize görmeye çok isterm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?