Beta hcg değeri sıkıntısı bi fikir verirmisiniz?

İns çok teşekkür ederim. Allah sizede sağlıklı sıhatli çocuklar nasip etsin sağolun

İns. Korkuyorum çok ağrı sızı çekermiyim acaba. Yarın yine doktora gidicem bakalım napıcaz hayırlısı artık
Kese göründüğü için kendi kendine düşmez herhalde, kürtaj yaparlar en kötü, korkma artık çok kolay kürtaj. Birkaç ay korunman gerekecek ondan sonra

Anladım doktor söyler heralde yarın ne olucagini teşekkür ederim abla
Rica ederim aplam, üzülme bak benim tüpler gene tıkanmış yine ameliyat olacağım önümüzdeki ay... o yüzden hep daha kötüleri düşün şükret canım benim

Rica ederim aplam, üzülme bak benim tüpler gene tıkanmış yine ameliyat olacağım önümüzdeki ay... o yüzden hep daha kötüleri düşün şükret canım benim
Şükrediyorum zaten abla herşey allahtan hayırlısı bakalım. Bugün farklı bi hastaneye gidiyorum devlette yaptırmıştım öncekileri doktoru da değiştirdim. Bakalım ne dicek doktor. Devlet çok üstüne düşmüyo ilgilenmiyo araştırmıyolar bile biliyosundur. Hayırlısı artık.

Hiç psikolojiyi düşünmüyoşar var ya zerre kadar.. belki de kendi beceriksizliği görememesi. Veya yanlış hesaplıyo geç oluşmuştur.

Hiç psikolojiyi düşünmüyoşar var ya zerre kadar.. belki de kendi beceriksizliği görememesi. Veya yanlış hesaplıyo geç oluşmuştur.
Ya şöyle benim kan değerim de düştü başka doktora gittim pek umut yok kese de küçük dedi normalde 6 haftalık olması gerekiyomuş benimkisi 5 haftalık ve kese de 5 mm falan. istersen 10 gün bekle düşmesini yada kürtaj dedi. Bende bekliyorum ne olucak bilmiyorum ama 10 günün sonunda düşmesse ultrasonda bi mucize görmeye çok isterm

İnşallah dilerim mucizeyi görürsün.

Nasıl dı kan değerleriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…