Beta hcg değeri sıkıntısı bi fikir verirmisiniz?

Geçmiş olsun canım kürtaj oldu mu peki?
Teşekkür ederim. Ya şöyle kanamam daha tam bitmedi sayılır yarın doktora kontrole gidicem içerde bişey kalmışmı falan diyebakalim ne dicek.size bişey sormak istiyorum belki bilirdiniz düşükten sonra içerde falan bi acı hassasiyet hissedilir mi ki ya ben şuan öyle hissediyorum karnımın iç açıyo gibi

Kanaman bitmeye yakınken acı hissediyorsan parça kalmış olabilir belki

Merhaba bende adetten 3 gün önceyseniz salı günü beta hcg 38.5 çıktı perşembe günü 49.5 çıktı doktorum Pazartesi'yi bekliyelim dedi rahimd uyarın kalınlaşmış fln bazen ağrım oluyor akıntım çık fazla var aöa değerim normale dönerim acaba başta az az artması normalmi

Slm kizlar adet 2 gun once geldi test yaptim bu şekilde çıktı kan verdim negatif kan testi yanlış çıkan oldumu 2 test yaptim ıkiside böyle

Test pozitif görünüyor ama idrarda bu pozitiflik çıkıyorsa kanda kesin çıkmalıydı. Koyu renkli kısa süreli kanama olduysa yerleşme kanaması olabilir. kan testini tekrarlayın isterseniz ancak bunda da çıkmazsa idrar testinin bozuk olduğunu düşünmek gerek

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…