Hamilesiniz tebrik ederim. Fakat öğrenmeniz gereken tarihten önce öğrendiğiniz için düşük çıkmış. Şimdi iki günde bir artışına bakacaklar eğer iki katı veya daha fazla artıyorsa sağlıklı gebelik ilerliyor demek. Tavsiyem hiç kan aldırmakla falan uğraşmayın normal olması gereken adet tarihinizden 1 hafta sonra doktara gidin.. 1 hafta süre içersinde adet olmaz iseniz tabi. Kimyasal gebelik diye birşey varmış bende sizin gibi erken öğrendim 5 gün sonra adet oldum. Üzüldüm tabi. Daha sonra adet gecikince 1 hafta sonra 13800 betayla öğrendim hamileligimi şuan 9 aylık oğlum yanımda yatiyor.kimyasali bilmemize gerek yokmuş oyuzden söylüyorum .Merhaba kızlar bugün katıldım aranıza hep okuyordum ama üye değildim. Bugün kan verdim hcg değerim 27 çıktı ama daha regl 3 gün var. Gebelik testi yaptım şimdide böyle çıktı. Siz ilk öğrendiğimizde hcg değeriniz kaçtı 27 nasiĺ bilemedim ki nasip olursa ilk bebeğim olacak inşallah Eki Görüntüle 3276925
3 gün kala 21 idi benim. Şu an tam 15 haftalığızMerhaba kızlar bugün katıldım aranıza hep okuyordum ama üye değildim. Bugün kan verdim hcg değerim 27 çıktı ama daha regl 3 gün var. Gebelik testi yaptım şimdide böyle çıktı. Siz ilk öğrendiğimizde hcg değeriniz kaçtı 27 nasiĺ bilemedim ki nasip olursa ilk bebeğim olacak inşallah Eki Görüntüle 3276925
İnşallah teşekkür ederim .Haklısın regl günümün geçmesini bekleyeyim sonra regl olurum üzülürüm inşallah olmaz öyle sağlıkla gelir.Allah bagışlaşın oğlunu teşekkür ederim yorumun için:)Hamilesiniz tebrik ederim. Fakat öğrenmeniz gereken tarihten önce öğrendiğiniz için düşük çıkmış. Şimdi iki günde bir artışına bakacaklar eğer iki katı veya daha fazla artıyorsa sağlıklı gebelik ilerliyor demek. Tavsiyem hiç kan aldırmakla falan uğraşmayın normal olması gereken adet tarihinizden 1 hafta sonra doktara gidin.. 1 hafta süre içersinde adet olmaz iseniz tabi. Kimyasal gebelik diye birşey varmış bende sizin gibi erken öğrendim 5 gün sonra adet oldum. Üzüldüm tabi. Daha sonra adet gecikince 1 hafta sonra 13800 betayla öğrendim hamileligimi şuan 9 aylık oğlum yanımda yatiyor.kimyasali bilmemize gerek yokmuş oyuzden söylüyorum .
Ayyy ne güzel Allah bana da nasip eder devamını inşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin3 gün kala 21 idi benim. Şu an tam 15 haftalığız
Hamilesiniz hayırlı olsun iki güne kan verin takip etmelisiniz yeni bir gebelik olduğu için düşük betayla öğrendiniz sıkıntı etmeyin bende 34 le öğrenmiştimMerhaba kızlar bugün katıldım aranıza hep okuyordum ama üye değildim. Bugün kan verdim hcg değerim 27 çıktı ama daha regl 3 gün var. Gebelik testi yaptım şimdide böyle çıktı. Siz ilk öğrendiğimizde hcg değeriniz kaçtı 27 nasiĺ bilemedim ki nasip olursa ilk bebeğim olacak inşallah Eki Görüntüle 3276925
İnşallah çok sağolun 34 ten sonra kaç olmuştu sizinHamilesiniz hayırlı olsun iki güne kan verin takip etmelisiniz yeni bir gebelik olduğu için düşük betayla öğrendiniz sıkıntı etmeyin bende 34 le öğrenmiştim
İnşallah canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah, 2 buçuk gün sonra da 134 olmuştu benimAyyy ne güzel Allah bana da nasip eder devamını inşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Heyecanlandım inşallah benimde yükselir :)İnşallah canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah, 2 buçuk gün sonra da 134 olmuştu benim
İnşallah canım, çarşamba günü aynı yerde aynı saatte tekrarla, sağlıkla sonuç alırsın inşallahHeyecanlandım inşallah benimde yükselir :)
Tamam canim inşallah çok sağol güzel dileklerin içinİnşallah canım, çarşamba günü aynı yerde aynı saatte tekrarla, sağlıkla sonuç alırsın inşallah
Yanılmıyorsam 73 olmuştuİnşallah çok sağolun 34 ten sonra kaç olmuştu sizin
Benim 27 çıktı hamilesin dedi arkadaşlar insallah oyledir yükselir.seninki daha yüksek sen bence kesin hamişsin hayırlı olsun :)Merhaba bata 1 gün kala kan değerimm sizce nedir durun
Ay inşallah hamişizdirr. Rabbim herkese nasip etsin inşallah gönlüne göre versinBenim 27 çıktı hamilesin dedi arkadaşlar insallah oyledir yükselir.seninki daha yüksek sen bence kesin hamişsin hayırlı olsun :)
Amin canım sende haber et insallahhAy inşallah hamişizdirr. Rabbim herkese nasip etsin inşallah gönlüne göre versinyükseldikçe bize de haber et olur muu
Canım bidaha kan verdin mi yükselmiş mi merak ettim bende bugün gitcemMerhaba bata 1 gün kala kan değerimm sizce nedir durun
Bugün verdim öğleden sonra haber veririm sende ver olur mu musmutlu haberlerle gel bizeCanım bidaha kan verdin mi yükselmiş mi merak ettim bende bugün gitcem
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. Sat 30 Haziran bat 28-29 Temmuz. 23 Temmuz Pazar günü pembemsi bir akıntım geldi sonra kesildi. Ertesi gün adetime 4 gün kala beta baktırdım 21 çıktı. Bir yanim iki günde bir tekrarlamak istiyor bir yanim bir hafta geçmesini bekle diyor. Sizden güzel haberler duymak bana umut verecek. Güzel haberlerinizi paylaşın lütfenBenim 27 çıktı hamilesin dedi arkadaşlar insallah oyledir yükselir.seninki daha yüksek sen bence kesin hamişsin hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?